Lotta Jakobsson: O le matou faamuamua o tagata

Anonim

“O taavale e ave e tagata. O le mea lea e tatau ai ona saofagā mea uma matou te faia i Volvo, muamua ma sili, i lou saogalemu. O le fasifuaitau lea na saunia e Assar Gabrielsson & Gustav Larson, Founders of Volvo, na amata ai e Lotta Jakobsson le Press Conference "Volvo Safety - 90 Years thinking about people" lea na faia ananafi i le Volvo Car Portugal Training Center i Porto Salvo.

I le tausaga na faamanatu ai e le faailoga le 90 Tausaga, o le Ta'ita'i Fa'atekinisi Sinia i Manu'a Puipuia o le Volvo Cars Safety Centre, sa i ai i lo tatou atunu'u e tu'uina atu lana molimau e uiga i le tala faasolopito o lo'o i ai i le igoa Suetena i le mataupu o le saogalemu.

Lotta Jakobsson: O le matou faamuamua o tagata 3184_1

Na talanoa mai Lotta Jakobsson ia i matou e uiga i le talatuu a Volvo i tulaga o le saogalemu, faʻafeiloaʻi i matou i le Volvo Cars Safety Center auala galue ma faʻalauiloaina le "Liʻo o le ola" faʻagasologa. E leai se mea e fai i lenei taamilosaga o le olaga:

Saogalemu. o se mataupu ogaoga tele

Mo Volvo, o le mataupu o le saogalemu e le o se taʻaloga a tamaiti - e ui lava na faʻaalia tamaiti i le taimi o le folasaga a Lotta Jakobsson, ona o le autu o nofoa taʻavale. Ae tatou toe foi i le autu o le “Li’o o le Ola”.

Volvo Puipuiga
I le igoa o le faasaienisi.

Faatasi ai ma le lata i le 3 sefulu tausaga o le faʻaputuina o le poto masani i suʻesuʻega ma atinaʻe i le saogalemu o taavale, na faʻamatala auiliili ai e Lotta Jakobbson le uiga ma vaega eseese o le faagasologa o le "Circle of Life" (e leai se mea e fai ma le Lion King Life Cycle) o loʻo faʻaaogaina e Volvo Cars. i le auiliiliga ma le atinaʻeina o fofo fou i lenei mataupu.

faatulaga vevesi

O fa'alavelave i luga o auala ose tasi lea o fa'alavelave sili ona vevesi e mafai ona a'afia ai se ta'avale. O le mafuaaga lena na fausia ai e Volvo se metotia e puipuia ai le saogalemu o pasese e oo lava i faalavelave sili ona vevesi.

Lotta Jakobsson: O le matou faamuamua o tagata 3184_3
Volvo's "Li'o o le Ola".

Faatasi ai ma se faʻamaumauga faʻamaumauga o faʻalavelave faʻafuaseʻi na aoina e le Volvo's Traffic Accident Research Team lea e aofia ai le sili atu i le 39 afe taʻavale ma le 65 afe pasese, o le Circle of Life e amata i le vaega moni o suʻesuʻega faʻamaumauga. Volvo ei ai, mo le silia ma le 40 tausaga, 'au o tekinisia o loʻo malaga i nofoaga faʻalavelave e aoina mai faʻamatalaga moni mai ia i latou.

Lotta Jakobsson: O le matou faamuamua o tagata 3184_4
O faʻamatalaga e aoina e tuʻuina atu i le au inisinia.

O nisi o nei fa'alavelave (ata) o lo'o toe faia i le Volvo Cars Safety Centre.

Ma, o le saogalemu ma le atinaʻeina o oloa e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai faʻamaumauga mai lenei suʻesuʻega muamua ma le faʻamoemoe i lo latou faʻaofiina i le faʻasologa o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga, sosoo ai ma le faʻamaoniga faifaipea ma vaega o le gaosiga mulimuli.

Tu'u atu ile 2020

I le aluga o tausaga, sa nafa Volvo mo le tele o innovations ua suia le lalolagi taavale ma olaga o tagata, e pei o le fusipaʻu nofoa 3-point, nofoa saogalemu tamaiti, taga ea, faiga braking otometi ma, sili atu talu ai nei o le Pilot Assist system, le afuafua o laasaga agai i le aveta'avale tuto'atasi.

Mo Lotta Jakobsson, o le tautinoga a Suetena i le saogalemu o loʻo matua olaola ma o faʻataʻitaʻiga fou o se faʻataʻitaʻiga: "O le filosofia a tatou faʻavae e tumau pea le le suia - o le taulaʻi atu i tagata, i le auala e faafaigofie ai o latou olaga ma saogalemu. E oʻo atu i le 2020 matou te faʻamoemoe e ausia la matou Vaʻaiga Saogalemu - e leai se tasi e maumau o latou ola pe matua manuʻa i se Volvo fou".

O Aira de Mello, o se tasi o i latou e nafa ma Volvo Cars i Potukale, na ia manatua foi o le ausiaina o lenei sini e le gata e faalagolago i tekinolosi, ae e faalagolago foi i le suiga o mafaufauga. Ma sa ia tuuina mai se faataitaiga: “O loo tele pea galuega e tatau ona fai e tusa ai ma le felauaiga o tamaiti. (…) E taua tele, e oʻo atu i le fa tausaga, o le tulaga o nofoa e faʻafefeteina e aloese ai mai manuʻa o le manava".

Lotta Jakobsson: O le matou faamuamua o tagata 3184_5
E o'o atu i le fa tausaga le matua, e le'o lava le atina'e o le manava e fa'afetaia'i tu'i malolosi. O le mea lea e taua ai le tuu o le nofoa i le itu faafeagai o le savaliga.

Faitau atili