Ua fa'ailoa e Volvo lana fuafuaga fa'alelalolagi mo le fa'aeletise

Anonim

Ua faʻasalalau e Volvo le faʻalauiloaina o faʻapipiʻi plug-in i faʻataʻitaʻiga uma i le lumanaʻi i lona tulaga. E oʻo atu i le 2019, o le Swedish brand o le a atiaʻe le tele o laʻititi laʻititi, 100% taʻavale eletise, ma le aso faʻalauiloa saʻo e leʻi iloa.

O le faʻagasologa o le eletise, faʻavae i luga o le SPA fou (Scalable Product Architecture), ua uma ona amata i le faʻalauiloaina o le XC90 fou ma o le a faʻaauau mo le Volvo S90 fou, V90 esetete ma isi faʻataʻitaʻiga mulimuli ane faʻalauiloa.

O le Volvo XC90, faʻaaogaina le T8 Twin engine, e avea ai le 7-seater SUV ma le tele o le malosi i luga o le maketi (407hp), faʻapea foʻi ma le sili ona leaga (49g / km o CO2) ma le faʻaaogaina i le itulagi o le 2.1l / 100km ma le gafatia e o'o i le 0-100km/h ile na'o le 5.6 sekone.

Ua mautinoa e Volvo i totonu o le lua tausaga, o le eletise o le a maua ai le 10% o ana faʻatau. O le igoa Suetena e talitonu o taʻavale faʻatasi ai ma le fou plug-in hybrid system e ofoina atu i avetaʻavale le tuʻufaʻatasiga sili o le lelei, lautele ma faigofie. "Ua faʻaleleia le tekonolosi o le maa, o tau o loʻo paʻu i lalo, ma le taliaina e tagata lautele o le eletise e le o toe avea ma faʻafitauli," o le tala lea a Peter Mertens Senior, Sui Peresetene o Suesuega ma Atinaʻe.

FESOASOANI: XC90 o le taʻavale sili ona saogalemu a le lalolagi i le vaega "Saogalemu Fesoasoani".

Na fa'ailoa fo'i e Mertens, "ua tele mea ua matou a'oa'oina e uiga i le fa'aogaina e tagata o ta'avale fa'atasi ma le eletise fa'afetai i la matou ofo o lo'o iai nei. O a matou suʻesuʻega ua faʻaalia ai o loʻo ave e tagata a matou taavale Twin Engine i le 100% eletise eletise e tusa ma le 50% o le taimi, ma faʻaalia ai o plug-in hybrids ua ofoina atu se suiga moni i afi masani.

Punavai: Volvo

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili