Ua toe fo'i mai le ExpoMECÂNICA. O le a le mea e faʻamoemoeina mai le mea na tupu?

Anonim

O le lomiga o lenei tausaga o le expoMECÂNICA ua faʻamaonia mo le 15th, 16th ma le 17th o Oketopa, i le EXPONOR - Porto International Fair, ma ua uma ona i ai le 212 faʻamaonia faʻaaliga, 50 oi latou mai fafo, mai atunuu eseese e valu.

O lenei mea na tupu e faʻailogaina ai le toe foʻi mai o faʻatauga a le vaega o taavale afi i Potukale ma, e tusa ai ma le tala a José Manuel Costa, le faatonu o Kikai Eventos, o le faʻatonuina o le isi lomiga o le mea na tupu, o loʻo momoli mai ai se feʻau o le "maufetu ma le malosi o le vaega".

E tusa ai ma le faʻalapotopotoga, o le 7th Auto Equipment, Services and Parts Salon o le a avea ma "nofoaga saogalemu e asiasi ai ma fai pisinisi", ma o le a faʻasalalauina i luga o le tolu EXPONOR pavilion, faʻatasi ai ma se vaega e tusa ma le 16 000 m2.

expomechanics 2019

E ui i se vaitaimi umi o le le mautonu, sa matou faaauau pea ona galulue i le lomiga lona fitu o le faaaliga. Matou te mananaʻo e tuʻuina atu le tele ma sili atu i a matou faʻaaliga, toe faʻafoʻi atu le faʻatuatuaga latou te tuʻuina mai ia i matou. Matou te mananaʻo e avea ma faʻamalosi mo le vaega o faʻalavelave e toe foʻi saogalemu i le tulaga masani.

Sónia Rodrigues, le fa'atonu fa'apisinisi o le fa'aaliga MECÂNICA

E matua'i lelei le auai, ae talitonu le fa'alapotopotoga o le a fa'atupula'ia pea le aofa'i o le 'auai, fa'alatalata atu i le 225 fa'aaliga mai le mea na tupu muamua.

I vaega o aʻoaʻoga ma felafolafoaiga, o le faʻaaliga o le a faʻaauau pea ona ofoina atu i tagata asiasi ana fuafuaga sili ona faʻaalia (DEMOTEC e le CEPRA, le taʻamilosaga lauga Expotalks ma Plateau TV), ae o loʻo i ai tala fou, e aofia ai le polokalame fou a le Eina Training , o se mea faʻapitoa i luga ole laiga. fa'ata'ita'iga fa'aa'oa'oga o le a fa'aalia ai fa'aaliga moni o le olaga, su'esu'ega ma toe fa'aleleia.

O aʻoaʻoga laiti o le a faia i le umi e tusa ma le 30 minute, i totonu o se taʻavale ua saunia mo le faʻamoemoe, lea o le a mafua ai le faaletonu e faʻataʻitaʻi ai faiga ma faʻaalia le mataupu e togafitia.

E le gata i lea, o le Exhibition of Miniatures and Classics o le a toe auai mo le taimi lona tolu.

Faitau atili