I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi

Anonim

Ina ua oʻo i le ogatotonu o le 2016 Peugeot na tuʻuina atu ai le lona lua o augatupulaga o le 3008, o le manatu o le a avea lea ma suiga mo le faʻailoga Farani. O le faʻataʻitaʻiga Farani (mulimuli) na lafoaia le "afa" fomu i le va o se SUV ma se tagata faʻatau e faʻamaonia ai o ia lava i le vaega televave o le maketi.

O le vaaiga i totonu na maua foi le gauai faapitoa, ae o tala fou na sili atu nai lo se ata fou. O le afifi fa'atekonolosi atoa, lea o le i-Cockpit system o se vaega o (o le a matou i ai iina), o le taunuuga lea o le taumafaiga a le ituaiga e ausia se tulaga sili atu ona maualuga. Ole tele ole BlueHDi ma PureTech afi, e fetaui lelei ma le maketi a Europa, e fesoasoani foi e tuʻu le 3008 i le tulaga maualuga mo le taʻitaʻiga vaega.

O fua o lenei faʻaleleia i luma uma e leʻi umi. Ia Fepuari o le tausaga nei, na filifilia ai le Peugeot 3008 Car of the Year 2017 i Potukale, ma o le masina na sosoo ai na maua ai le faailoga o le Taʻavale o le Tausaga 2017 i Europa (COTY).

I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 3201_1

Faatasi ai ma se faʻamatalaga o lenei faʻataʻitaʻiga, o le taumafai e suʻe faʻaletonu i le Peugeot 3008 e le o se galuega faigofie. Tatou fai?

Fuafuaga: a (r)evolution

O le Peugeot 3008 e faia se eseesega ona o lona mamanu - pe afai e le o se Falani Peugeot. Mai le saini malamalama o le LED i luga o le chrome, o le Farani SUV e maua ai se foliga e sili ona lelei e pei ona faʻapitoa, aʻo faʻapipiʻiina uma foliga o se SUV masani - sulugatiti maualuga, pulou umi, afifi palasitika i luga o le taʻavale ma faʻamau. O le taunuuga o se faʻataʻitaʻiga aulelei ma malosi, mai itu uma, ma e matua ese lava mai le augatupulaga muamua - mai lona muamua e leai se mea o totoe.

I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 3201_2

E fa'apea fo'i ma le fa'alelei fa'alelei, o le 3008 e sili atu fo'i ma sili atu ona fa'aogaina nai lo le fa'ata'ita'iga e suitulaga ai. O le faaopoopoga 8 cm le umi e mafai ai ona faʻaleleia le gafatia o le potu - o le avanoa mo pasese i le nofoa pito i tua e limafoaʻi - ma faʻalautele le gafatia o ato i le 520 lita.

I totonu, o le foeuli fa'apitoa e vave ona tu mai - o le a tatou talanoa i ai nei ... - ma laina fa'alava e ta'ita'ia ai le mamanu. O meafaitino e manaia i le paʻi ma, toe tasi, e tele le avanoa e teu ai, aemaise lava ile koluma ogatotonu.

I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 3201_3

O le 8-inisi touchscreen, i le pito i luga o le faʻamafanafanaga ogatotonu ma faʻasolosolo atu i le avetaʻavale, faʻapipiʻi le masani multimedia, fesoʻotaʻiga ma faʻatautaia. Ae le gata iina le tekinolosi.

aoga farani

Tekinolosi o le mea moni o se tasi o le mea taua tele o le Peugeot 3008. O le SUV fou debuts le 2nd tupulaga o le i-Cockpit, o se faiga e - e tutusa ma Audi's Virtual Cockpit, ae itiiti evolved - liua le panel meafaigaluega i se komepiuta moni o laupapa, atoatoa customizable. O fa'amatalaga semanu e mafai ona iloa i luga o le pa'i pa'i o lo'o fa'aalia i luga o le 12.3-inisi mea faifa'aili, i se auala fa'apitoa ma fa'atino - e tau leai se mana'oga e te'a ese mai le auala.

I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 3201_4

O le mea moni, o le taimi lava tatou te nofo ai i le nofoa avetaʻavale, o mea uma e uiga i le Peugeot 3008 e galo ai ia i tatou o loʻo tatou i tua o le uili o se SUV - e oʻo lava i le uili e foliga mai e pei o se mea ua aveese mai se kaseti, pe ana leai. o faamau e tele galuega. O loʻo i ai i latou e fiafia i ai ae o loʻo i ai i latou e le fiafia - iinei i Razão Automóvel, e fevaevaeaʻi manatu, ma Guilherme Costa (e ona le Peugeot 208 ma lenei uili meataalo) o loʻo faia le puipuiga o lenei fofo i fao ma ... lelei. , na o fao .

O le mea moni, o se fofo e ese mo nai kilomita muamua, ae e le mafua ai se fenumiai mulimuli ane. O se mataupu o le masani.

I le uili o le Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 3201_5

A ta'ua le ta'a'a'a/ta'oto'otoga, e sa'o le fa'atonuga, se'i oto'oto i se fuaiupu? O se SUV a'oga Falani ma nisi o a'afiaga Siamani. O felauaiga tele e le o ta'uta'ua tele ma o lo'o lelei le fa'amafanafanaga. O le lagona faʻataʻitaʻi ua lava mo se faʻataʻitaʻiga ma nei uiga ma o faʻaʻaga o chassis e masani ona vaʻaia.

I lenei 120hp 1.6 BlueHDi version - tonu le fa'ailoga na tu'uina atu i le 2017 Car of the Year award - e itiiti lava se fa'amatalaga e uiga i le fa'atinoga o le afi. Faʻatasi ma se faʻasalalauga faʻapitoa EAT6, e faʻatautaia ia lava le filemu (mo se afi tiso) ma vave lava - o le 120 hp o le mana e lava e faʻagaoioi ai le sili atu i le 1315 kilokalama e aunoa ma ni faʻalavelave tetele.

Ae mo le taumafaina, o isi talosaga i le vaega o loʻo aofia ai - na matou puleaina naʻo le 6 l / 100 e aunoa ma se faigata tele.

E pei ona ou fai atu i le amataga, o le taumafai e faʻamaonia le Peugeot 3008 e le o se galuega faigofie. Ina ia ausia le maualuga, sili atu ona malosi foliga, sa tatau i tagata mamanu a Peugeot ona fetuunai, ma o se tasi oi latou o le vaʻaia pito i tua. Ose mea e maasiasi ai… ae o le sitaili e totogi mo ia lava.

Faʻasaga i nisi tauvaga tuusaʻo, e sili atu foi le taugata, ae o le vaʻavaʻai i le tele o poloaiga, o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau e naunau e totogi le mea o loʻo talosagaina e le faʻailoga mo le Peugeot 3008. Pepa faʻapitoa o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga (e mafai ona e taumafai e va'ai pe fia le tau "oe" 3008).

Aotelega ma fa'asolo...

Pe a ulufale atu i le tupulaga fou o le 3008, o le a tatou mamao ese mai le faamoemoe o se suiga tele i le Farani minivan SUV. E sili atu nai lo le eseʻese foliga, Peugeot peti i luga o tekinolosi ma le lelei o le fausiaina, ma o le taunuuga o loʻo vaʻaia: i le afa muamua o lenei tausaga, o le 3008 ua faaluaina le faʻatau atu i Europa pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai.

Faitau atili