Ruf: e pei o Porsche ae e leai

Anonim

...e le o latou Porsche, latou ruff . Talu mai le 1977, o se tamai falegaosimea o loʻo i totonu o le taulaga o Pfaffenhausen (lelei ...), Siamani, ua faʻamaoni i le gaosiga o masini faʻatinoina moni mai Porsche chassis. O isi mea uma o loʻo gaosia e Ruf - sei vagana ai ni nai elemene e maua saʻo mai Porsche (e tutusa ma le chassis).

Faʻaauauina le suʻeina o le talafaasolopito o le ituaiga, o le 1981 na tuʻuina atu ai e le Setete Siamani ia Ruf le tulaga o le "gaosimea taʻavale". I le 1983 na tuʻua ai lana tamaʻi falegaosimea o loʻo i totonu o lena taulaga ma se igoa e faigata ona taʻu (Pfaffen... ok, lena!), Le faʻataʻitaʻiga muamua ma VIN e Ruf. Fa'atūina i le 1923, na fa'amaoni Ruf i le faia o... pasi. E lē taumatea? Masalo. Manatua o loʻo i ai se faʻailoga taʻutaʻua Italia lea, aʻo leʻi faia ni taʻavale miti, na faia ni taʻavale. E tele suiga o le olaga.

E pei ona matou fai atu, o le potu faʻaaliga a Ruf o se tasi lea na sili ona matou talisapaia i le Geneva Motor Show - o se faʻaaliga e faʻamutaina i le faaiuga o le vaiaso.

ruff

Feiloai i le Ruf faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le Swiss event:

Ruf SCR 4.2

RUF SCR 4.2

O LE Ruf SCR 4.2 o le fa'ailoga sili lea a le fa'ailoga i Sineva - ose fa'ato'aga muamua. O le afi 4.2 e maua ai le 525 hp i le 8370 rpm ma le 500 Nm o le maualuga maualuga i le 5820 rpm. O le faʻasaoina o le mamafa o se tasi lea o popolega autu a Ruf - le malosi o loʻo tatou talanoa ai ... - o le isi o le faʻaaogaina i lea aso ma lea aso. O le igoa Siamani e tauto faʻatasi e mafai ona faia se malaga i le auala i le Ruf SCR 4.2 ma le faigofie tutusa e pei o le osofaʻia o se taamilosaga.

RUF SCR 4.2

Malosiaga: 525 hp | Fa'asalalau: 6-saosaoa tusi lesona | Vel. Max: 322 km/h | mamafa: 1190 kilokalama

Ruf sili

Ruf sili

O le afi a le Ruf 3.6 flat-six turbo e maua ai se malosi tele 590 hp i le 6800 rpm ma se 720 Nm mataʻina o le malosi maualuga. O laulau o le tino e gaosia i le carbon i totonu o se autoclave (i le maualuga o le mamafa ma le vevela maualuga). Fa'afetai i nei panele o lo'o maualalo ifo le ogatotonu o le kalave o le Ruf Ultimate ma fa'atupu ai le fa'atuputeleina o le saoasaoa o le tulimanu. E tu'uina atu le malosi i uili pito i tua e ala i le 6-speed manual gearbox.

Ruf sili

Malosiaga: 590 hp | Fa'asalalau: 6-saosaoa tusi lesona | Vel. Max: 339 km/h | mamafa: 1215 kilokalama

Ruf Turbo R Limited

Ruf Turbo R Limited

O le "faʻatapulaʻa" i le pito o le igoa e leai se avanoa mo le masalosalo: o se faʻatapulaʻa faʻasologa (naʻo le fitu faʻataʻitaʻiga o le a gaosia). O le 3.6 l twin-turbo engine e atiaʻe le 620 hp i le 6800 rpm. O lo'o maua lenei fa'ata'ita'iga i uili uma ma uili tua. Ole saoasaoa maualuga ole 339 km/h.

Ruf Turbo R Limited

Malosiaga: 620 hp | Fa'asalalau: 6-saosaoa tusi lesona | Vel. Max: 339 km/h | mamafa: 1440 kilokalama

RUF RtR vaapiapi

RUF RtR vaapiapi

O le RtR o loʻo faʻatusa mo le "tuʻuga turbo tauleleia". Mai le pito i lalo o le 991 Ruf na maua ai se faʻataʻitaʻiga tulaga ese faʻatasi ai ma paneta faʻapipiʻi lima ma se taʻavale tuʻufaʻatasia. O pa'u 255 i luma ma le 325 i tua e nafa ma le 802 hp o le mana ma le 990 Nm o le maualuga maualuga o le RtR. Ole saoasaoa maualuga e sili atu ile 350km/h.

RUF RtR vaapiapi

Malosiaga: 802 hp | Fa'asalalau: 6-saosaoa tusi lesona | Vel. Max: 350 km/h | mamafa: 1490 kilokalama

Porsche 911 Carrera RS

Porsche 911 Carrera RS

E le o se Ruf ae o lona i ai e tatau ona taʻua. A uma mea uma, o se tasi lea o 911 e sili ona manaʻomia ma taua. Setete? Le mama.

Faitau atili