e-tron S Sportback ma 3 afi ma 503 hp. O le a le muamua eletise Audi "S" aoga?

Anonim

O LE Audi e-tron S Sportback (ma le "masani" e-tron S) e le gata o le ituaiga muamua-eletise "S" ae, sili atu ona manaia, o le muamua lea e sau ma sili atu ma le lua afi eletise eletise: tasi i le pito i luma ma le lua i luga o le. tua'i (tasi i le uili) - e oʻo lava i le faʻamoemoe o le taunuu mai o Tesla i luga o le maketi o sea faʻatulagaga, faʻatasi ai ma le Model S Plaid.

E leai se tasi o afi e tolu e fesoʻotaʻi faʻatasi le tasi ma le isi, ma e tofu le tasi ma lana pusa (naʻo le tasi le ratio), ma le fesoʻotaʻiga i le va o le tolu e naʻo le pule o le polokalama.

Ae ui i lea, i tua atu o le uili tatou te le matauina le "talanoaga" e mafai ona tupu i le va o le tolu: tatou te oomi le accelerator ma o le mea tatou te maua o se tali maumaututu ma laina, e peiseai o se afi.

Audi e-tron S Sportback
O le Sportback e tu i fafo mo lona taualuga fa'asolo i lalo, pei o se… "coupé". E ui lava i lea, o le avanoa i nofoa pito i tua ma avanoa i le maualuga i tua o se fuafuaga lelei tele.

Ae ui i lea, o le mea moni o uili pito i tua o loʻo i ai lana lava afi e tatalaina ai se lalolagi o avanoa malosi, e mafai ai ona faʻaogaina le gafatia o le faʻaogaina o le torque i le atoatoa ma maua ai le faʻatonuga saʻo i luga o le tele o le torque e oʻo atu i uili taʻitasi, lea e leai. fa'aeseesega mafai.

Mulimuli ane, o afi e lua pito i tua e tuʻuina atu ai le Audi e-tron S Sportback o se faʻaaliga manino i le pito i tua, lea e faʻaopoopoina ai le tele o newtons mita ma kilowatts nai lo le pito i luma, o se mea e le masani ai i le quattro ring brand - naʻo le R8 e tele naua. .taula'i i le au taavale pito i tua.

e le o vaivai le mana

O le i ai o le tasi afi sili atu nai lo isi e-trons na aumaia ai foi le tele o le malosi i le S. I le aofaʻi, o loʻo i ai le 370 kW (503 hp) ma le 973 Nm ... na'o avanoa... 8s o taimi ta'itasi. I le tulaga masani "D", o le malosiaga avanoa e pa'ū i le 320 kW (435 hp) ma le 808 Nm - e maualuga atu nai lo le malosi maualuga o le 300 kW (408 hp) o le e-tron 55 quattro.

Audi e-tron S Sportback
Faatasi ai ma le SUVs e taʻua i latou lava "coupés", o le e-tron Sportback atonu o le mea sili ona ausia, faʻafetai i ona vaega ma le tuʻufaʻatasia o le voluma pito i tua. E fesoasoani foi uili 21″.

Faatasi ai ma le tele o le eletise eletise, o le faatinoga e manaia - i le taimi muamua. O le amataga e mamana, e aunoa ma le oloina o le le toʻa e pei o nisi trams e tuʻimomomoina i tatou, e aunoa ma se apili poʻo se faʻasea, faasaga i le nofoa i lea taimi ma lea taimi.

O le 4.5s faʻamaonia aloaia e oʻo atu i le 100 km / h e sili atu le ofo, pe a tatou vaʻai o loʻo tatou i tua o le uili o le tusa ma le 2700 kilokalama o le SUV - e tatau foʻi ona tusia atoa ... e tusa ma le lua afe ma le fitu selau kilokalama ... e sili atu le mamafa nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu ma lata mai Tesla Model X Plaid, le tasi e sili atu i le 1000 hp, i le sili atu i le 200 kg.

Audi e-tron S Sportback

O le mea moni, e amata ona mou atu le malosi o le toso pe a o'o atu le saoasaoa i tua atu o numera tolu, ae o le tali vave atu i sina omiga a le fa'avavevave o lo'o i ai i taimi uma, e le fa'atali.

I le uili

Afai o le fa'atinoga maualuga o lo'o maua o se tasi lea o fa'afiafiaga "S", o lo'u fia iloa e uiga i le e-tron S Sportback sa sili atu i le fa'ata'avale. Faatasi ai ma le matafaioi o loʻo tuʻuina atu i le axle tua, ma le avea o se "S", o le faʻamoemoe o le a maua ai se faʻataʻitaʻiga eseʻese mai le isi e-tron 55, o se taunuuga o lona faʻaogaina masini.

totonu
E ui lava i lona fausaga ma foliga faatekonolosi, ae o se mea manaia tele totonu. O ufiufi e matua lelei lava, o le faʻapotopotoga (faʻapitoa) o se faʻamatalaga, ma le malosi o le seti atoa e ofoofogia.

Na vave ona ou iloaina e leai, e leai. I le aveta'avale masani, o lo'o i ai le eseesega i tua o le uili o le "S" e fa'atatau i le e-tron 55, e fa'a'ole'ole - maitau le fa'amausaliina malosi, ae e sili atu nai lo lena. E na'o lona malosi fa'avavevave e matua'i va'aia, ae 'aua ne'i fa'aseseina a'u, e leai se mea e leaga ai le ta'avaleina o le e-tron, po'o le a lava le fa'aliliuga, o le fa'afeagai.

E mama le ta'avale (e fa'afefeteina le tele o le tele i le gaioiga), ae matua sa'o (e ui lava e le tele feso'ota'iga), o se uiga o lo'o i totonu o ta'avale eseese.

uili
O le uili taʻaloga e filifili, e tolu lima ma e toetoe a ou faʻamagaloina oe mo le faʻavae mafolafola, aua o le paʻu o loʻo ufiufi ai e manaia tele i le paʻi ma o le uu e lelei tele.

O le faʻaleleia i luga o le vaʻa e matua manaia lava ma e leai se mea ou te faʻaalia i le faʻamafanafanaga, i taimi uma i tulaga maualuga, pe i totonu o taulaga e le o taimi uma e sili ona lelei le fola, poʻo luga o le alatele, i luga o le saoasaoa maualuga.

E foliga mai o se togafiti faʻataulāitu le auala na mafai ai e le au inisinia Audi ona faʻaumatia le aerodynamic ma le pisapisao (e oʻo lava i le manatuaina o uili e tetele, ma 21 "uila) ma le faʻamalologa o le ea (tulaga masani) e taulimaina lelei uma le atoatoa o le asphalt ma e mafai. e oo lava i le fetuunaiga o le kilia o le eleele pe a manaomia.

21 uili
I le tulaga masani o uili e 20″, ae o le matou iunite na sau ma sili atu le agalelei ma le matagofie 21″ uili, o le filifiliga 2285 euros. Mo i latou e mafaufau itiiti, o loʻo i ai foi le filifiliga mo uili 22″.

O se vaaiga lautele o le maualuga o le amiosaʻo e faʻaauau pea pe a feoaʻi ma pe a tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete le leo e avea ai lenei SUV eletise ma se soa faʻapitoa mo malaga umi - e ui lava e faʻatapulaʻa i le lautele, ae o le a tatou i ai iina ... - o le mea lea tatou te faʻamoemoeina mai. soo se Audi i lenei tulaga.

Su'e le "S"

Ae, ou te taʻutaʻu atu, sa ou faʻamoemoe mo sina "fesoʻo" sili atu. E tatau ona e pikiina le saoasaoa - tele - ma ave se filifili o pupuni e malamalama ai i le mea e sili atu ai le faʻapitoa o lenei e-tron S Sportback nai lo le e-tron 55 Sportback.

nofoa ta'aloga
O nofoa taʻaloga o se filifiliga foi (1205 euros), ae leai se mea e faʻasino ia i latou: faʻalelei q.b. e feagai ai ma se malaga umi, ma mafai ona taofi lelei le tino pe a tatou filifili e sili atu le suʻesuʻeina o gafatia malosi o le e-tron S Sportback.

Filifili le Dynamic mode (ma le "S" i luga o le faʻasalalauga), faʻamalosi le faʻavavevave ma sauni e osofaʻi le isi tulimanu o loʻo latalata faʻavavevave aʻo taumafai e le amanaʻia o le 2.7 t e sui vave ai le itu ... Vae i luga o le taofi (ma matau o nisi o loo misi le “uu” muamua), faasino le pito i luma i le itu e manaomia ma ofo i le auala e suia ai e le “S” le itu, e aunoa ma le faatuai.

Latou te matauina o le tino e le o teuteuina tele ma o lea ua laa i tua i luga o le saoasaoa ... ma le talitonuga ... ona, ioe, o le lua afi eletise pito i tua latou te "lagona", faatasi ai ma le axle pito i tua o loʻo faasolosolo ona "tule" i luma. , faʻaumatia soʻo se faʻailoga o le understeer, ma afai e te faʻaauau pea ona faʻamalosi i le accelerator, o le pito i tua e tuʻuina atu ai se "ea o lona alofa tunoa" - o se uiga tatou te le masani ona vaʻaia i Audi ... e oʻo lava i le RS vave tele.

Audi e-tron S Sportback
E mafai foʻi ona faia ni faʻailoga mataʻutia i tua, e pei ona faʻaalia e Audi lava ia, ae e manaʻomia ai le tuuto. Toe tasi foi… e toetoe lava 2700 kilokalama - lelei le taimi, e faapena foi le taavale…

O le manatu e faapea ina ia oʻo i lenei tulaga, e tatau ona tatou gaoioi vave e "lagona" aʻafiaga o lenei faʻatonuga taʻavale e le masani ai. O le faʻagesegese o le saoasaoa o sina mea itiiti, ae o loʻo maualuga pea, o le lelei ma le faʻaituau e masani ai le faʻailoga e toe foʻi mai. O le "S" e leiloa lona tulaga iloga ma lona gafatia e fa'aaafia ai le aafiaga o le aveta'avale, na'o le fa'aalia o lona gafatia atoatoa i le "naifi i nifo".

Na fai mai, talitonu mai ia te aʻu, o le e-tron S Sportback e sili atu ona lelei nai lo soʻo se SUV e lapopoa ma mamafa e pei o lenei e le tatau ona i ai se aia e faia ai, faʻaalia ai se faʻateʻia faʻavave.

faamafanafana ogatotonu
O le 'au fe'avea'i e ese le fa'atusa (e mafai fo'i ona fai ma fa'au'u lima), ae e faigofie ona fa'aoga. Ina ia taamilo i le va o tulaga eseese, matou te faʻaogaina o matou tamatamailima e tulei ai le vaega uʻamea i luma / tua.

tumu i le fia 'ai

Afai e fa'aosofia e punou, o luga o auala matala ma mamao mamao e fa'afefe ai Audis i lenei tulaga. E pei lava na mamanuina mo le faʻamoemoe e tasi e alu i le pito o le lalolagi ma toe foʻi, e sili atu i le maualuga tele o le saoasaoa i luga o soʻo se autobahn.

O le Audi e-tron S Sportback e le o se faʻalavelave, faʻafiafiaina mo lona faʻaleleia ma le leo, e pei ona ou taʻua muamua, faʻapea foʻi ma lona mautu maualuga. Ae i lena faʻatinoga, o le faʻaaogaina o loʻo resitalaina e matua faʻatapulaʻaina ai lenei faʻamoemoe. O le e-tron S Sporback e matua'i mana'o tele.

Audi Virtual Cockpit

E le faigata ona o'o i le taumafaina e pei o le mea e mafai ona e va'ai i luga o le mea faigaluega laulau.

I luga o le alatele, i le saoasaoa faaletulafono i Potukale, 31 kWh / 100 km o le masani, o se tau maualuga tele - e mafai ona ou mafaufauina i luga o taavale a Siamani, o latou nofoaga masani, aemaise lava i vaega e le faʻatapulaaina. Atonu e mana'omia oe e fai se numera ae tatou te le'i amataina se malaga i ni nai selau kilomita.

E mafai lava ona matou filifili mo le atunuʻu, i le 90 km / h, ae e ui lava i lea, o le komepiuta i luga o le laupapa e masani ona lesitala latalata i le 24 kWh / 100 km. I le taimi na ou nofo ai ma ia, ou te leʻi vaʻai i lalo ifo o le 20kWh/100km.

Audi e-tron Sportback atopa'u vaega

Faatasi ai ma le 555 l, o le ogalaau na faʻamaonia e fai si tele. Ae ui i lea, e le pei o le "masani" e-tron, o le maualuga aoga e faʻaitiitia ona o foliga o le tino.

O le 86.5 kWh net batini e tele qs, ae faʻatasi ai ma le faigofie o le faʻatupulaia o le faʻaaogaina, o le faʻalauiloaina o le 368 kilomita o le tutoʻatasi e foliga mai e foliga mai e faʻamoemoeina ma o le a faʻamalosia ai le faʻapipiʻiina e sili atu nai lo isi eletise tutusa.

Su'e lau isi ta'avale:

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E pei ona ou taʻua i le amataga o lenei tusitusiga, o le Audi e-tron S Sportback o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona manaia na ou tulia mai le mama mama. Pe mo lona faʻaogaina faʻainisinia poʻo le gafatia o lona uiga faʻamalosi. Ae ui i lea, o mea na folafola mai i luga o pepa e foliga mai e le maua se siuleo i le mea moni.

audi e-tron uafu tau
E lua uafu fa'atumu i luga ole e-tron S Sportback, tasi ile itu ta'itasi. Tu'u sa'o i le taimi nei (150 kW) e mafai ai ona e alu mai le 5% i le 80% o le maa i le 30 minute.

Afai i le tasi itu na ou faʻamoemoe e maua se e-tron e sili atu le "uiga" nai lo isi ma se faʻataʻitaʻiga tulaga ese, o lenei mea e aliali mai i se taʻavale sili atu le malosi ma i luga o le saoasaoa maualuga; a leai e itiiti pe leai se eseesega mai le e-tron 55 quattro.

I le isi itu, e ui lava i ona uiga lelei e alu ai i luga o le auala, o lona maualuga o le taumafaina e faʻatapulaʻaina, aua o le a tatou le mamao tele.

O le Audi e-tron S Sportback e foliga mai o loʻo i totonu o se ituaiga o limbo e pei o lenei, e ui lava i uiga lelei uma e ofoina mai ia i tatou. E faigata ona fautuaina i le iloa o loʻo i ai se e-tron 55 Sportback e sili atu ona gafatia.

Audi e-tron S Sportback

E tatau lava ona e amanaʻia le tau, amata i le itu i matu o le 100,000 euros (11 afe euros sili atu nai lo le e-tron 55 Sportback), ae o la matou iunite, faʻamaoni i tu ma aga masani, faʻaopoopo le sili atu i le 20,000 euros i filifiliga - ma e ui lava i lea na ou iloa ai avanoa e pei o le leai o se faʻatonuga faʻatautaia.

Faitau atili