Nissan Ariya. E fou mea uma, e oo lava i lanu

Anonim

Ina ua uma ona tatou iloa le Nissan Ariya i nai masina talu ai, na filifili ai le Iapani e faʻaalia le lanu lanu o lana SUV eletise 100% fou. Faʻamatalaina o "lanu maualuga ma le lumanaʻi", o nei mea, e tusa ai ma le Nissan, na musuia e tekinolosi a Ariya.

I le aofaʻi, o le SUV Iapani o le a faʻaalia ai lanu fou fou e sefulu. E fa o filifiliga e monochromatic ma ono e lua-leo, lua - "Akatsuki Copper" ma le "Aurora Green" - na atiina ae faapitoa mo Ariya.

O le lanu "Akatsuki Copper" na musuia e le faaupuga Iapani "akatsuki" o lona uiga "taeao" ma faʻataʻitaʻia le susulu o le la. O le "Aurora Green" na musuia e le aurora borealis, lea e foliga mai e lanu meamata pe lanu viole, e fuafua i le tulimanu e matauina ai.

Nissan Ariya vali

penina uliuli

Tekinolosi i le auaunaga o ata vali ma le si'osi'omaga

Talu ai o le Nissan Ariya o se faʻataʻitaʻiga eletise 100%, e le o se mea e ofo ai i le fausiaina (ma le faʻaaogaina) o le vali, na faʻapitoa le gauai atu i le autu o le faʻaauau, faʻaaogaina auala fou o gaosiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ala i le faʻalauiloaina o se faʻavae vai, e mafai e Nissan ona faʻaogaina lanu i se vevela maualalo ma, sili atu ona taua, e mafai ona valiina vaega eseese o le Ariya i le taimi e tasi.

O nei mea uma e le gata na faʻafaigofieina ai le valiina o le tino o Ariya, ae o le faia o lea ua mafai ai ona faʻaititia le 25% o le gaosiga o le carbon dioxide e fesoʻotaʻi ma lenei faiga.

Faitau atili