Amata malulu. Toe: Sii. O le uila eletise eletise a Polestar e mafai ona ave le 180 kilokalama

Anonim

Na faʻamaonia e Polestar i le 2021 Munich Motor Show o le a faʻalauteleina lona i ai i le 30 maketi o le lalolagi i le faaiuga o le tausaga a sau, ae o le faʻasalalauga na faaosofia ai le sili ona fiafia o se isi, i le tulaga o se scooter eletise e tolu-uila, e taʻua o Re: Siisii.

O loʻo i ai pea i le faʻataʻitaʻiga tulaga, o se laʻititi, eletise uma, multifunctional auala o felauaiga, lea e talitonu Polestar e lelei atoatoa mo le tuʻuina atu o auaunaga, e pei o le "maila mulimuli" (maila mulimuli), i se isi faaupuga, mamao mamao.

E mafai ona ave i luga ole 180 kilokalama, o lenei uila uila eletise e 750 mm lautele, lea e mafai ai ona faimalaga i luga o auala uila, ma e faʻatapulaʻaina le saoasaoa maualuga o le 25 km / h.

Polestar Re: Move1

E leʻi faʻaalia e Polestar le tutoʻatasi o le Re: Move, ae na faʻamaonia o le eletise e faʻamalosia e se maa e 2.2 kWh le malosi.

O le ta'avale e fau i le alumini ma o lo'o i ai se fa'aoga fa'asaga e fesoasoani ia te oe e liliu. Disc brakes, moli, faʻailoga mo le suia o auala (filifiliga) ma, ioe, o le pu e tu i fafo, e taua i taimi uma mo le "tautai" i auala pisi o aai.

O le faʻataʻitaʻiga Polestar na aumai i le 2021 Munich Motor Show o loʻo galue atoatoa, ae matou te le iloa pe o le a tupu aʻe i se oloa maketi.

Polestar Re: Move1

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili