Kodiaq. Ole SUV Tele a Skoda o lo'o fa'atalitali e toe fa'afouga fa'atasi ma fa'ata'ita'i

Anonim

Fa'alauiloa i le 2016, le Skoda Kodiaq , le SUV sili a le Czech brand, o loʻo sauni e maua le faʻafouina masani o le ogatotonu o le olaga. O ata muamua aloaʻia e faʻamoemoeina se ata sili atu ona malosi, ae aunoa ma le motusia o le gagana vaʻaia o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei.

E taua le manatua o le Kodiaq o le "taua" o le gaosiga o le SUV a le Czech, na saunia le ala i Europa mo le taunuu mai o Karoq ma Kamiq. I le taimi nei, mo le "facelift" o le SUV tele i le laina - e mafai ona faʻatulagaina i nofoa e fitu -, Skoda folafola se faʻafouga matagofie ma se faʻamalosia o le ofo faʻatekonolosi.

I le faʻamasinoina i ata muamua aloaia, o le Kodiaq fou o le a faʻaaogaina se grille fou, foliga hexagonal ma se saini malamalama toe faʻaleleia.

Skoda Kodiaq

O moli o le puao o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina i lalo o vaega malamalama autu, ae o le taimi nei ua sili atu le "vaelua", faʻatasi ai ma le tekonolosi LED, e fatuina ai le lagona o se "foliga mata fa", e pei ona faamatalaina e Skoda lava ia.

I le pito i luma, o le fou bumper air intakes o loʻo tu mai foi, lea e folafola mai e faʻamalosia le i ai i luga o le auala o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona tausia Diesel ma penisini afi, e ui ina toe faʻaleleia ina ia sili atu ona lelei ma tausisia tulaga o loʻo iai nei. I le isi itu, e leai ni faʻasalalauga faʻapitoa e fuafuaina mo le taimi nei.

Skoda Kodiaq

O le Czech brand o le Volkswagen Group e leʻi faʻaalia se ata o le fale, ae e vaʻaia e mafai ona faʻafouina le dashboard ma oʻo mai e maua ai se faʻaogaina o mea e tutusa ma mea na matou maua i le "uso" Scala ma Kamiq.

Ae ui i lea, o se masalosalo lea o le a naʻo le faʻamamaina atoatoa ia Aperila 13th, pe a faʻaalia le Skoda Kodiaq fou i le lalolagi.

Faitau atili