Volkswagen Golf GTI fou (245 hp) i luga o le vitio. Ose fa'asinoga?

Anonim

Fanau mai pe a ma le 45 tausaga talu ai, o le Volkswagen Golf GTI i le tele o augatupulaga o se tasi lea o faʻamatalaga autu i totonu o faʻamaʻi vevela.

I le uma, talu mai le faʻalauiloaina o le augatupulaga muamua, o le faʻataʻitaʻiga Siamani ua uma ona faʻaputuina 2,3 miliona iunite faʻatau, o le mea lea e tele ai le "tiute" e pa'ū i luga o le tupulaga fou.

I le taimi nei, ua oʻo i le tupulaga lona valu, o le fesili e tulaʻi mai e matua faigofie lava: pe faʻaauau pea ona faʻamaonia le tulaga na mafua ai? Ina ia maua Diogo Teixeira, tuʻu o ia i le suʻega i se isi vitio i luga o la matou YouTube channel.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Volkswagen Golf GTI numera

I lenei tupulaga fou o le Golf GTI o loʻo faʻaalia ia lava i le 245 hp o le GTI Performance talu ai, ona o nei mea na maua mai le lauiloa EA888, o le turbo fa cylinder ma le 2.0 l o loʻo ofoina atu pea le 370 Nm o le malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tu'uina atu o le mana i uili pito i luma o le fa'ailoga DSG e fitu-saosaoa i le iunite fa'ata'ita'i. O nei mea uma e mafai ai ona e faʻataunuʻuina le masani 0 i le 100 km / h i le naʻo le 6.2s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 250 km / h (faʻatapulaʻa eletise).

Volkswagen Golf GTI

Faitau atili