Ole Skoda Superb iV (plug-in hybrid) ua uma ona tau mo Potukale

Anonim

E maua i esetete ma fa'ailoga fa'ata'ita'i ma fa'a fa'alava - Ambition, Style, Sportline ma Laurin & Klement - le Skoda Superb iV , o le plug-in hybrid variant o le Czech top-of-the-range, ua i ai nei i luga o le maketi a le atunuu.

O le Superb iV fou e tu ese mai ona uso ma na o le afi afi ona o le i ai o mataitusi mataitusi "iV" i tua ma le i ai foi o le socket e faʻapipiʻi ai le maa o loʻo natia i tua o le radiator grille ma, mulimuli ane, i le bumper. lea o lo'o fa'aalia ai se fausaga fa'apipi'i meli ma fa'aoga ea fa'apitoa.

I totonu, faʻaopoopo i le faʻaitiitia o le gafatia o le pusa ato e teu ai maa (470 lita i le hatchback ma 510 lita i le van, nai lo le 625 l ma le 670 l o le afi mama), o le Skoda Superb iV e iloga mai le. malolo i lona i ai o menus patino i le infotainment e uiga i le faiga hybrid.

Skoda Superb iV

E lua afi, tasi le penisini ma le tasi eletise

E pei ona e iloa lelei, o le faʻaosoina o le Skoda Superb iV e le tasi, ae lua afi. O le mea lea, o le 1.4 TSI o le 156 hp e fesoʻotaʻi ma se afi eletise o le 116 hp (85 kW). O le taunuuga o le 218 hp o le maualuga tuʻufaʻatasiga malosi ma le 400 Nm o le torque e lafoina i luma uili e ala i le ono-saosaoa DSG gearbox.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O nei mea uma e mafai ai e le Skoda Superb iV ona oʻo atu i le 0 i le 100 km / h i le 7.7s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 224 km / h, aʻo faʻasalalau le faʻaaogaina o le 1.5 l / 100 km, eletise eletise o le 14 i le 14.5 kWh / 100 km. ma CO2 fa'aoso i le va o le 33 ma le 35 g/km.

Skoda Superb iV

Ma le maa?

O le faʻamalosia o le afi eletise o se maa lithium-ion ma le 13 kWh (10.4 kWh aoga) e faʻatagaina ai le tutoʻatasi i le 100% eletise eletise e oʻo atu i le 55 km (WLTP cycle).

Skoda Superb iV 2019

totonu ole Skoda Superb iV.

E tusa ai ma le faʻatonuina, faʻaaogaina o le eletise masani, fai mai Skoda e manaʻomia se po atoa. I totonu o le Pusa Pusa ma le mana o le 3.6 kW, o le taimi o le faʻatonuga e pa'ū i le 3h30min.

I le aotelega, o le Skoda Superb iV o loʻo faʻaalia ai auala taʻavale e tolu: Taʻaloga, E ma le HYBRID. I le mea muamua, e ave le faamuamua i le tuuina atu o le pule; i le lona lua, o le Superb iV o loʻo faʻamalosia naʻo le maa (o le auala lea e filifilia otometi pe a amata le taʻavale); i le lona tolu o le fegalegaleaiga i le va o afi e lua e pulea otometi.

Skoda Superb iV

E fia le tau?

E pei ona e faʻamoemoeina, o le Superb iV hatchback e vaʻaia ona tau e sili atu le taugofie nai lo le esetete. Ina ia e iloa uma tau o le plug-in hybrid variant o le Czech model matou te tuʻuina i latou iinei:

Fa'aliliuga Tau
Suberb iV Finauga €40 943
Suberb iV Style €44,792
Suberb iV Sportline €45,772
Suberb iV Laurin & Klement €48 857
Matagofie iV Break Finagalo €42 059
Suberb iV Break Style €45 599
Suberb iV Break Sportline €46 839
Suberb iV Break Laurin & Klement 49,472 €

Faitau atili