Faʻamaonia ata sipai: faʻafouina Porsche Cayenne i lona ala

Anonim

Na faʻasalalau muamua i le 2017, o le taimi nei (ma le tolu) augatupulaga o le Porsche Cayenne sauni e avea ma taula'iga o se fa'afouga.

Faʻamaonia o ata sipai lea matou te aumaia ia te oe i aso nei, lea e mafai ai ona matou vaʻavaʻai i mea o le a suia i fafo o le SUV Siamani, ae faʻapea foʻi ma le vaʻai i nisi o suiga o le a faia i totonu.

Amata i fafo, o le pito i luma o le faʻataʻitaʻiga "puʻeina" o loʻo tu i fafo mo ona moli fou (lea na taumafai Porsche e faʻafeiloaʻi i le camouflage) ma mo le bumper fou.

Porsche Cayenne 2021 Spy Photos

I lenei fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le pito i tua e le'i suia.

Ae mo le vaega pito i tua, e ui lava e le suia lenei faʻataʻitaʻiga, ua uma ona vaʻaia faʻataʻitaʻiga ma moli siʻusiʻu fou ma le numera o loʻo tuʻuina i luga o le paʻu (nai lo le tailgate e pei o le Porsche Cayenne o loʻo iai nei).

Ma totonu, o le a le mea fou?

O le agai atu i totonu, o le a maua e le nofoaga tutotonu se mamanu fou, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le pusa e tutusa ma le mea na faʻaaogaina e le Porsche 911 (992).

E le gata i lea, o le 100% fou o mea faigaluega numera ma se lau fou mo le infotainment system o loʻo iloa.

Porsche Cayenne 2021 Spy Photos

I totonu o loʻo i ai se faʻamafanafanaga tutotonu fou.

Ae mo suiga faʻainisinia, mo le taimi nei e leʻi faʻaalia e Porsche se tala fou. Ae ui i lea, matou te leʻi teʻi pe a iai ni tala i totonu o le "tali".

O le Cayenne faʻafouina, lea, faʻatasi ai ma le Macan, o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu e lua o le Stuttgart brand, e tatau ona vaʻaia le malamalama o le aso mulimuli ane i lenei tausaga.

Faitau atili