Mamalu o Tuana'i. O le Renault Mégane R.S. R26.R, o le sili ona mata'utia

Anonim

O le lona lua o augatupulaga o le Renault Mégane (na faʻalauiloaina i le 2002) na amata ai le ala o se tasi o pusa vevela sili ona lelei - o le Renault Mégane R.S. , o le vevela vevela o le a avea ma faʻamatalaga e le maalofia ma faʻamoemoe e fasia mo le sefululua tausaga.

Faʻalauiloa i le 2004, Mégane RS e leʻi otometi ona manatu o le malosi malosi i le vaega. O le fua ua sili ona lelei i le tele o tausaga - o mea e teʻi ai, puna, foʻi, taofi ma e oʻo lava i uili, na faʻaauau pea ona "faʻalogo" ma le faʻaeteete seia oʻo ina avea ma faʻamatalaga i aso nei.

O le afi, o le afi, sa tutusa lava, ae sa le afaina foi. O le poloka F4RT - 2.0 lita, i-laina fa cylinders, turbo - amata i le 225 hp i le 5500 rpm ma le 300 Nm i le 3000 rpm. I lenei vaega muamua, o le a mulimuli ane oʻo atu i le 230 hp ma le 310 Nm. E faʻapipiʻi i taimi uma i se pusa taʻavale tusi lesona ono-saosaoa, na lava e faʻafefe ai lona 1375 kilokalama (DIN) e oʻo atu i le 100 km / h i le na o le 6.5s ma ausia le 236 km/h le saoasaoa maualuga.

Renault Megane RS R26.R

Le fofoa vevela 911 GT3 RS

Ae afai ei ai se mafuaʻaga matou te fiafia ai i le Renault Sport, e mafua ona o loʻo tumu i tagata fiafia e pei o matou. E le'i faamalieina i suiga uma na faia, e fa'aiu i le R.S. 230 Renault F1 Team R26 - 22 kg mama nai lo le R.S. masani, fa'aleleia le ipu ta'avale - galo ia i latou le mafaufau ma le mafaufau lelei, na afua mai le Renault Mégane R.S. R26.R i le 2008.

Aisea e mata'utia ai? Ia, talu ai na latou fuafuaina le vevela vevela Porsche 911 GT3 RS. I se isi faaupuga, o mea uma na faia i le igoa o le aveesea uma o gaioiga e mafai ona ausia le selau o le sekone e itiiti ifo i luga o soʻo se taamilosaga, ae, o le mea e ofo ai, o le afi na tumau pea le le mafaia.

mea'ai fa'alavelave

O mea uma e le afaina ua aveesea - o le mamafa o le fili o le faatinoga. O fafo sa i ai le nofoa pito i tua ma fusipa'u nofoa - i lo latou tulaga e ono mafai ona i ai se fale ta'avale -, taga ea (sei vagana ai le avetaavale), ea malulu otometi, pulumu faʻamalama pito i tua ma pusi, moli puao, fufulu - moli ulu, ma le tele o mea. fa'alelei.

Renault Megane RS R26.R ma le fale ta'avale
O se vaaiga faatemoni e le taitaiseseina ai le faamoemoega o lenei masini.

Ae latou te le'i muta ai iina. O le pulou na faia i le carbon (−7.5 kg), o faamalama pito i tua ma le faamalama pito i tua na faia i le polycarbonate (−5.7 kg), o nofoa na i ai le pito i tua o le carbon fiber ma o le faavaa na faia i le alumini (−25 kg) ma e mafai lava ona e faasaoina. ni nai kilokalama pe a e filifili mo le fa'a'asu titanium.

I'uga: 123 kilokalama itiiti (!), Tu i se la'ititi 1230 kilokalama . O faʻavavega na faʻaleleia teisi (-0.5s i le 100 km / h), ae o le a avea ma lalo ifo o le mamafa ma faʻasologa o suiga na faia i le chassis o le a avea ai le Renault Mégane RS R26.R ma tulimanu e pei o isi.

Renault Megane RS R26.R

O le maualuga maualuga o le Mégane RS R26.R o le a faʻaalia i lena lava tausaga ina ua mafai ona avea i le taʻavale uili pito i luma sili ona vave i luga o le taamilosaga a Nürburgring, ma le taimi o le 8min17s.

O le 10 tausaga o le olaga (NDR: i le taimi o le uluai lomiga o le tusiga) e tatau ona faamanatuina o le R26.R, o lona gaosiga na faʻatapulaʻaina i na o le 450 iunite - o le faʻaogaina tele e faʻatatau i le ausiaina o faʻatinoga sili atu, e aunoa ma le faʻaopoopoina o nisi mea. solofanua , o le mea lea e avea ai ma faʻailoga moni mo le faʻatinoga.

Renault Megane RS R26.R

E uiga i "Mamalu o le Tuana'i" . O le vaega o Razão Automóvel faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga ma faʻaliliuga na tuʻu ese. Matou te fiafia e manatua masini na faia muamua matou miti. Auai matou i lenei faigamalaga i le taimi iinei i Razão Automóvel.

Faitau atili