Toyota Corolla. Ta'alo Ta'alo, Hatchback po'o Sedan?

Anonim

E fa'afefea ona e fa'afouina se fa'ailoga i totonu o le pisinisi ta'avale? O se taʻavale na taʻitaʻia faʻatasi le lalolagi faʻatau siata.

Pe lava e toe fai le fua fa'atatau manuia? E fa'atatau i tulaga taua e pei o le fa'atuatuaina, fa'amafanafanaga ma le tamaoaiga o le fa'aoga. Pe e tatau ona agai i luma?

Toyota Corolla fou. Alu mamao

A aunoa ma le faʻagaloina o tulaga taua o loʻo i le Toyota Corolla DNA, e sili atu nai lo le toe faia o le talafaasolopito o augatupulaga ua mavae, o le Toyota Corolla fou e manaʻo e alu atili.

O tekonolosi fou i luga o le va'a, fa'aonaponei fa'aonaponei faiga fa'atauta'avale, sili atu le matagofie o le mamanu ma le fa'amalieina o le ta'avale, o nisi ia o vaega o lo'o maligi ai le Corolla fou mai aso ua tuana'i.

Toyota Corolla

Faʻavae i luga o le TNGA (Toyota New Global Architecture) faʻavae, o le Corolla fou o loʻo faʻatusalia se evolusione i auala uma pe a faʻatusatusa i le augatupulaga muamua. O se evolusione na faʻaalia i tino eseese e tolu: Hatchback, Sedan ma Taaloga Taʻaloga.

E tolu fa'aliliuga na matou iloa ai le fesoasoani a João Pereira, o le Olimipeka tolu afeleti, Toyota amepasa i Potukale ma se tasi o faamoemoega sili a Potukale mo Taaloga Olimipeka 2020:

Toyota Corolla. Le Hatchback malosi

Fa'atasi ai ma le 60% fa'atuputeleina o le ma'a'a, o le ta'avale sa'o ma le fausaga fa'aletonu fou, o le fa'aogaina o le Corolla e sili atu le fa'afiafiaina nai lo se isi lava taimi.

O se lagona ua faamalosia i nofoa taʻaloga fou e maua ai le lagolago ma le faʻamafanafanaga sili atu i le pasese, pe faimalaga i luga o auala mauga pe alu i se malaga umi i luga o le alatele. I le pito sili ona mamana, faʻatasi ai ma se afi afi, o le Corolla fou e fetaui ma le 0-100 km / h i le naʻo le 7.9 sekone.

Toyota Corolla Hatchback

Le Toyota Corolla Hatchback e maua mai €21,299.

Fa'atulaga le Toyota Corolla Hatchback iinei

Toyota Corolla Ta'amilosaga Ta'aloga. Le van felavasa'i

E fa'atatau i le tofo a Europa, o le Toyota Corolla Touring Sports e le gata ina ofoina atu le tele o avanoa mo pasese i luma ma tua, ae fa'apea fo'i ma le toeitiiti 600 lita (598L) ato ato e otometi lava ona tatala i se masini e leai ni lima.

O se faʻataʻitaʻiga e folafola atu e faʻafeiloaʻi ai i latou o loʻo suʻeina le tele o le faʻaogaina ma le mafanafana mo le aiga poʻo a latou gaioiga i fafo. E tasi le mea e mautinoa: po'o fea lava e filifilia, o le Toyota Corolla Touring Sports e folafola mai e le tu'ua se tasi e le fiafia.

Toyota Corolla Ta'amilosaga Ta'aloga

Le Toyota Corolla Touring Sports e maua mai le €22 499.

Fa'atulaga le Toyota Corolla Touring Sports iinei

Toyota Corolla Sedan. sili atu le mamalu

Faʻatasi ai ma se mamanu faʻapitoa i fafo ma totonu, o le sedan 4-faitotoa fou e faʻatatau ia i latou uma o loʻo sailia le faʻamafanafanaga ma le faʻaleleia atili. O le 1.8 hybrid engine e sili atu ona faʻamamaina nai lo se isi lava taimi, faʻafetai i se vaega i le tele o le faʻaleleia o le pusa otometi.

I lenei lomiga, mafanafana o le tupu, e tusa lava po o le a le tulaga e te faia i totonu o le Toyota Corolla Sedan. O le a tatou malaga i pisinisi? E oo lava i nofoa pito i tua e vevela.

Toyota Corolla Sedan

Le Toyota Corolla Sedan e maua mai €28,299.

Fa'atulaga le Toyota Corolla Sedan iinei

O lenei anotusi e lagolagoina e
Toyota

Faitau atili