Aloaia. O le a faia le Polestar Precept

Anonim

Sa tatau ona tatou vaai i le Polestar Mataupu i Sineva, ia Mati, ae ona o le faʻamaʻi na matou vaʻaia ai o ia i luga o le lau.

Ua faʻaalia nei i le tino i le Beijing Motor Show (lea e tatau ona faia ia Aperila), lea na faʻaalia ai foi o le manatu o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga gaosiga i le lumanaʻi.

O se faaiuga na faia ina ua maeʻa le maliliega lautele lelei na faʻapotopotoina e le Precept i lona mamanu, o le mea moni, o se tasi o mafuaʻaga mo lona faʻataʻitaʻiga, faʻaalia le faʻataʻitaʻiga mamanu o le lumanaʻi Polestars.

Polestar Mataupu
Thomas Ingenlath, Faatonu Sili o Polestar, Beijing Saan, ma le Tulafono.

“E faagaeetia. Ofoofogia. Matou te fia vaai ia te oe i luga o le auala! - o le manatu lea o le au tusitala e uiga i le Tulafono ma faʻamalosia e tagata lautele. E manaʻo tagata faʻatau e vaʻai i suiga i le pisinisi o taavale, ae le na o miti. O le taimi nei o le a avea le Poloaiga ma se faʻaaliga sili atu. Matou te matua tuuto atu i le faʻaitiitia o aʻafiaga o le siosiomaga oa matou taavale ma a matou faʻataʻitaʻiga pisinisi. O le sini e tatau ona solitu le tau.”

Thomas Ingenlath, Pule Sili o Polestar

Polestar Mataupu

O le Polestar Precept ave i luga o le contours o se saloon eletise fa-faitotoa o fua limafoai, o se tauva gafatia i le Porsche Taycan po Tesla Model S. Faʻamataʻina foi le tuputupu ae ma talafeagai "mamao faaagafesootai" e faatatau i Volvo i faaupuga stylistic (brand. o le amataga lena o le Polestar o se ituaiga taavale), e le pei o taumafaiga muamua e lua a le brand. O le Polestar 1 ma le 2 e maua saʻo mai faʻataʻitaʻiga na faʻaalia muamua o Volvo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le fa'alelei fa'alelei e le na'o fafo, o totonu fo'i e manavaina se si'osi'omaga fa'atekonolosi "zen", lea e tu mai ai lau e lua - meafaifa'aili (12.5″) ma le infotainment (15″ tūsa'o, fa'avae Android).

Polestar Mataupu

O finauga "lanumeamata" e le gata i lona 100% eletise eletise (faʻamatalaga e leʻi faʻaalia); O le Polestar Precept e fa'aaogaina mea toe fa'aaogaina i le tele. Mai le su'iga o nofoa i PET toe fa'aaogaina (le palasitika o lo'o fa'aaogaina i fagu vai/meainu suamalie), po'o le omo i totonu o ulu ma lagolago i itu, fa'aopoopo i le fa'aogaina o upega fagota toe fa'aaogaina mo le kapeta.

Manatua foi le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i nisi o vaega e mafai ai ona e tipiina lo latou mamafa i le 50% ma faʻaitiitia otaota palasitika i le 80%.

Polestar Mataupu

O afea e taunuu ai?

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga tatou te iloa, faʻatupuina i le taimi e tasi pe tusa lava pe ua uma ona "aisa" le mamanu faʻataʻitaʻiga - e ui lava tatou te vaʻai muamua i le manatu - o le Polestar Precept na faʻavaeina mama o se faʻataʻitaʻiga.

I se isi faaupuga, laʻititi pe leai se mea na amanaia mo le gaosiga o laina, lea e faʻamaonia ai le itiiti ifo ma le tolu tausaga e tatau ona tatou faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga.

Polestar Mataupu

Aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga o le Poloaiga, e tatau ona lagona lona aafiaga matagofie i le isi Polestar faʻataʻitaʻiga, le ... 3, lea o le a faʻaogaina ai le taʻavale o se SUV, faʻatasi ai ma se faʻaaliga faʻatulagaina mo 2021.

Faitau atili