Alpine A110 fa'afoliga "pu'ea" i Nürburgring. Toe fa'afouga ile ala?

Anonim

Na matou iloa i le 2017 ina ua maeʻa se vaitaimi umi o atinaʻe ma na mafai ona matou faʻataʻitaʻiina i le 2018, o lea na Alpine A110 e foliga mai o le taimi sa'o lea e maua ai se fa'afouga.

Ae ui i lea, e ui lava i le camouflage e mafai ona tatou vaʻaia i lenei suʻega faʻataʻitaʻiga, e leai se eseesega faʻalelei e iloa mo le taavale o loʻo gaosia nei, sei vagana ai uili.

E mafai ona faauigaina le tele o mea. Pe o se faʻataʻitaʻiga muamua pe a iai ni eseesega o loʻo taulaʻi, mo le taimi nei, i lalo o le tino; pe atonu e le o se faafouga, ae o se lomiga fou o le taavale taʻaloga Farani.

Alpine A110 ata sipai

E mafai ona tatou faʻatali mo le faʻaalia o nisi faʻataʻitaʻiga poʻo faʻamatalaga faʻamatalaga e iloa lelei ai le uiga o lenei faʻataʻitaʻiga.

Manatua o le Alpine A110 o loʻo maua i le tele o lomiga, o le Pure, the Legende ma le sili atu le malosi S. O loʻo faʻapipiʻiina uma i latou i le turbocharged tutusa 1.8 l i-laina fa-silinder, ma le mana i le va o le 252 hp (Mama ma Legende ) ma le 292 hp (S).

Alpine A110 ata sipai

E leai se suiga e faʻamoemoeina i le A110's powertrain seia oʻo i le faaiuga o le galuega a le faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻasalalau lona "maliu" mo le 2024. O le tausaga lenei o le a tatou feiloai ai i lona sui, o le a suia mai le 100% octane diet i le tasi 100% electrons, ma o loo atiina ae le afa ma Lotus.

Faitau atili