Lotus Emira na taunuu mai o le First Edition ma le V6 Supercharged 405 hp

Anonim

I le faaopoopo atu i le avea ma uluai 100% faʻataʻitaʻiga fou na faʻalauiloa e Lotus i le sefulu tausaga, o le emira o le a avea ma faʻataʻitaʻiga mulimuli o le faʻailoga mai Hethel (United Kingdom) o loʻo faʻapipiʻiina i afi afi, lea e avea ai ma faʻalauiloa faʻapitoa mo le gaosiga o Peretania.

I le taimi nei, pe a ma le tolu masina talu ona tuʻuina atu i le lalolagi, ua maeʻa ona saunia mo lana faʻasalalauga faʻatau, lea o le a i ai i le tulaga o se faʻasalalauga faʻapitoa, e taʻua o le First Edition.

E maua i lanu eseese e ono o le tino (Seneca Blue, Magma Red, Hethel Yellow, Dark Verdant, Shadow Grey ma Nimbus Grey), o le Emira First Edition o loʻo tu i fafo mo le mauaina o le Lower Black pack, lea e faʻaopoopoina ai le tele o paʻi i le lanu uliuli, lea konekarate ma lanu o le tino.

Lotus Emira Lomiga Muamua

E fa'aopoopo i ai le 20" uili, taofi maualuga ma le fa'aogaina o le titanium. O i latou e filifilia le Design Pack "maua" na faʻapogisaina foʻi vaega faʻapitoa ma taofi faʻamau i le mumu, samasama, uliuli poʻo le siliva.

O le agai i luga i le fale, lea e mafai ona faʻavasegaina i lanu eseese e fitu ma i le paʻu poʻo le Alcantara, o le 12.3" numera meafaifaʻaili e tu i fafo, ma le 10.25" faʻasalalauga faʻasalalauga tutotonu e mafai ai ona tuʻufaʻatasia ma le telefoni e ala i le Android Auto ma Apple CarPlay ma ta'aloga vevela nofoa tipi fa'atasi ma fetuutuunaiga eletise.

Lotus Emira Lomiga Muamua

E le gata i lea, o lenei Lotus Emira First Edition o loʻo faʻapipiʻiina foi le KEF premium sound system (o le taimi muamua lea e tuʻuina atu ai e lenei kamupani se faʻailoga taʻavale).

E tusa ai ma le inisinia, o lenei Emira First Edition o loʻo i ai se "tagata tuai", o le 3.5 lita V6 petrol block supercharged i se compressor - na amata mai i Toyota - lea e maua ai le 405 hp (400 bhp) ma le 420 hp. Maximum torque nm.

O lenei afi e fesoʻotaʻi, e pei o faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa, ae i le lisi o filifiliga o loʻo i ai se faʻasalalauga otometi (faʻatasi ai ma le numera tutusa o mea e faʻaogaina) e mafai ai ona maua le 10 Nm ma le 0.1s i le taʻavale mai le 0. i le 100 km/h: 4.3s (manual gearbox) ma 4.2s (autome gearbox). I tulaga uma e lua o le saoasaoa maualuga e faʻamauina i le 290 km / h.

Lotus Emira Lomiga Muamua

O le gaosiga o le Lotus Emira fou e amata i le tautotogo o le tausaga a sau ma o iunite muamua o le a tuʻuina atu i se taimi mulimuli ane. Ae ui i lea, o poloaiga ua uma ona tatalaina i Siamani ma Peretania, ma tau e amata ile €95,995 ma le £75,995 (pe tusa ma le €88,820), i le faasologa. Ua uma ona faʻamaonia e Lotus o vaiaso a sau o le a faʻasalalau ai tau mo isi maketi Europa.

Mulimuli ane, i le tautoulu o le 2022, na sau ai le faʻataʻitaʻiga na faʻaosoina e se afi afi 2.0-lita e fa - tuʻuina mai e Mercedes-AMG - ma le 360 hp.

Faitau atili