Potukale Endurance eSports siamupini. Manumalo ina ua uma itula e fa o tuuga i Suzuka

Anonim

Ina ua maeʻa le tuuga faʻapitoa na faia i le auala Amerika i Matu o Road Atlanta, o le Portuguese Endurance eSports Championship na "malaga" i le taamilosaga a Iapani Suzuka mo le tuuga lona lua o le siamupini.

Na toe fai le faatulagaga o le tuuga, o lea na toe faia ai foi a matou koleniga saoloto e lua ma se vasega e agavaa ai lea na faamanino mai ai tulaga amata mo le tuuga e fa itula.

I le faaiuga, ma ina ua uma le 118 taamilosaga, o le manumalo i le vaega muamua na ataata i le Fast Expat, faatasi ai ma Ricardo Castro Ledo ma Nuno Henriques i le uili, o le na manumalo ina ua maeʻa le tulaga pole. I le tulaga lua o Douradinhos GP, o le au manumalo tele o le tuuga faʻavae. Mulimuli ane, na ataata le tulaga tolu i le 'au a Hashtag Racing. E mafai ona e va'ai (pe toe iloilo!) le tuuga atoa iinei.

Potukale Endurance eSports siamupini. Manumalo ina ua uma itula e fa o tuuga i Suzuka 3346_1

Tu'uga fou i le aso 27 o Novema

A maeʻa lenei laasaga lona lua, o le Portuguese Endurance eSports Championship e agai atu i Spa-Francorchamps mo le 6 itula tuuga ma i le aso 4 o Tesema e toe foʻi ai le siamupini i le 4 itula, i le taamilosaga a Monza.

E fa'ai'u le vaitau ia Tesema 18, ma se tuuga 8-itula, toe i luga o le auala Amerika i Matu o Road America. Manatua o tagata manumalo o le a lauiloa o le siamupini o Potukale ma o le a auai i le FPAK Champions Gala, faatasi ai ma le au manumalo o tauvaga a le atunuu i le "lalolagi moni".

E taua foi le manatua o le aofaʻi e 70 'au o loʻo tauva, e tufatufaina i vaega eseese e tolu. I le faaiuga o le vaitau o loʻo i ai le avanoa mo luga ma lalo i le vaevaega, e faʻatatau i le faʻavasegaga na maua.

Faitau atili