Potukale Endurance eSports Championship e amata i le Aso Toonai nei. Feiloai i 'au agavaa

Anonim

A maeʻa le 96 itula o tauiviga malosi i le va o 'au faʻataʻitaʻiga taʻavale sili a le atunuʻu, ua uma ona iloa le agavaa mo le muamua. Potukale Endurance eSports siamupini.

E sili atu i le 250 tagata tietie, e fai ma sui o le 70 au, na maeʻa le 21,434 laps i le Oulton Park circuit, i se taumafaiga e faʻamautinoa lo latou i ai i le vaega sili ona lelei - e tolu - i le Portugal Endurance eSports Championship, faʻatulagaina e le Portuguese Federation Automotive and Karting. (FPAK), Automóvel Clube de Portugal (ACP) ma Sports&You, ma lana paaga faasalalau o Razão Automóvel.

O au e 25 sili ona saoasaoa ua tu'u i le vaega muamua, ae o le isi 25 'au o le a ta'alo i le vaega lona lua. O 'au o lo'o totoe e alu atu mo lenei tauvaga i le laasaga lona tolu. I le faaiuga o le vaitau o loʻo i ai le avanoa mo luga ma lalo i le vaevaega, e faʻatatau i le faʻavasegaga na maua.

Tumau FPAK eSports Ratings

Talu ai o ‘au ua mae’a ona agava’a ma fa’atulaga i vaega, ua sauni mea uma mo le amataga o le Portuguese Endurance eSports Championship, o lana tuuga muamua o le a faia i le Aso To’ona’i nei, Setema 25, i le malae o Amerika i Matu i Road Atlanta.

Taimi tuuga 4H Auala Atlanta

sauniga Taimi o Sauniga
Fa'ata'ita'iga Sa'oloto (120 minute) 24-09-21 ile 9:00pm
Fa'ata'ita'iga Sa'oloto 2 25-09-21 ile 14:00
Taimi Fa'ata'ita'iga (Fa'ailoga) 25-09-21 ile 3:00pm
Tu'uga 25-09-21 ile 3:12pm

A mae'a le la'asaga muamua lea, ona soso'o ai lea ma se tuuga fou e 4 itula, o le taimi lea i le ta'aloga a Suzuka, i Iapani, i le aso 30 o Oketopa. I le aso 27 o Novema, o le a tamoʻe le 6 Itula o Spa-Francorchamps ma i le aso 4 o Tesema e toe foʻi ai le siamupini i le 4 itula, i luga o le taamilosaga a Monza.

O le vaitau amata o le Portugal Endurance eSports Championship e muta ia Tesema 18th, ma se tuuga 8-Hour, toe i luga o le auala Amerika i Matu o Road America.

Manatua o tagata manumalo o le a lauiloa o le siamupini o Potukale ma o le a auai i le FPAK Champions Gala, faatasi ai ma le au manumalo o tauvaga a le atunuu i le "lalolagi moni".

Faitau atili