Talitonu mai. O Gran Turismo o le a avea ma taʻaloga aloaʻia a le Komiti o le Olimipeka i lenei tausaga

Anonim

A o laʻitiiti, i le aoauli o suʻesuʻega malosi - igoa faʻailoga mo se malaga taʻaloga vitio mataʻutia - taʻalo Gran Turismo , afai e taʻu atu ia te oe o lenei taaloga o le a avea pea ma se Olimipeka, atonu e te le talitonu i ai. Ae o le mea tonu lena o le a tupu i lenei tausaga.

Leai, e le faapea o le a tatou vaai i tuuga a Gran Turismo i le va o le tao ma le tuuga faufau 110m. O se mea na ia faia, e taʻua o le Olympic Virtual Series, lea o le a faia i lalo o le matafaioi a le International Olympic Committee (IOC).

O le Olimipeka Virtual Series (OVS), lea ua faʻasalalau nei, o le a avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o le Olimipeka i le tala faasolopito o eSports, ma o Gran Turismo o le igoa na filifilia e fai ma sui o le Fédération Internationale de l'Automobile (FIA).

gran-tourism-sport

Ua fa'amamaluina i matou ona ua filifilia Gran Turismo o se tasi o tagata fa'asalalau o le Olimipeka Fa'asologa Fa'asologa. Ose aso fa'asolopito e le gata mo matou i Gran Turismo ae fa'apea fo'i ta'aloga ta'avale. Ou te matua fiafia lava e vaʻai atu e le mafaitaulia tagata taʻaalo Gran Turismo i le lalolagi atoa o le a mafai ona faʻasoa le aafiaga o le Olimipeka Virtual Series.

Kazunori Yamauchi, Gran Turismo Series Producer ma Peresetene ole Polyphony Digital

E le o iloa pe faʻafefea ona faʻatulagaina le tauvaga, pe faʻafefea o ai o le a auai pe o a faʻailoga o le a ofoina atu, ae ua folafola e le Komiti o le Olimipeka Faʻavaomalo e faʻasalalau faʻamatalaga fou i se taimi lata mai.

Ou te fiafia e vaʻai i le FIA o loʻo tuʻufaʻatasia ma le IOC mo lenei tauvaga fou ma maualuga, ma ou te fia faʻafetai foi ia Thomas Bach mo le faʻalagolago ia i matou. Matou te tutusa faʻatauga ma e mitamita i le eseesega ma le faʻaofiina o loʻo ofoina mai e masini afi afi, lea e faʻamalosia ai le tele o le auai e ala i le aveesea o le tele o pa puipui masani e ulufale ai.

Jean Todt, Peresetene o le FIA

O le lomiga amata o le a faia i le va o Me 13th ma Iuni 23rd, i luma o Tokyo Olympic Games, lea ua fuafua e amata ia Iulai 23rd.

Faatasi ai ma taʻaloga o loʻo i ai o le peisipolo (eBaseball Powerful Pro 2020), uila (Zwift), folau (Virtual Regatta), taʻaloga afi (Gran Turismo) ma le alo (e leʻi faʻamaonia le taʻaloga).

I le lumanaʻi, o isi taʻaloga e mafai ona faʻaopoopoina i lenei faʻasologa o le Olimipeka. E tusa ai ma le IOC, FIFA, le International Basketball Federation, International Tennis Federation ma le World Taekwondo ua uma ona "faamaonia lo latou naunautaiga ma la latou tautinoga e suʻesuʻe le aofia i lomiga i le lumanaʻi o le OVS".

Faitau atili