Mercedes-Benz SL 53 ma SL 63 tuʻuina i latou lava e "puʻea" i ata fou sipai

Anonim

Ina ua uma ona vaai i ni ata sipai aloaia o le tupulaga fou o Mercedes-Benz SL, le R232 , o le taʻavale taʻavale iloga o loʻo fausia mo le taimi muamua e le AMG na toe maua i suʻega.

I le tautalagia o le fesoʻotaʻiga i le AMG, o loʻo faʻaauau pea ona mafua ai le masalosalo i le nomenclature. Mata ona o le SL fou o loʻo atiaʻe e le fale o Affalterbach, o le Mercedes-Benz SL fou o le a sili atu ona lauiloa o ... Mercedes-AMG SL?

Mo le taimi nei, e leʻi faʻamalamalamaina e le Siamani lenei masalosaloga ma o le mea e sili ona foliga mai o le a naʻo le taimi lava e faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga.

Mercedes-AMG_SL_63

O le SL 63 o loʻo galue i luga o le Nürburgring.

O le SL fou o le a fanau mai e faʻavae i luga o le Mercedes-AMG GT (Modular Sports Architecture (MSA)) platform, ma folafola atu e avea ma SL pito sili ona taʻaloga. I se auala e tasi, e mafai ona suia e le gata i le SL o loʻo iai nei ae faʻapea foi le Roadster version o le Mercedes-AMG GT, e tusa ai ma tala lata mai.

O le a le mea e sili atu, o le R232 tupulaga o le a toe foʻi i luga o le taualuga tapoleni, tuʻuina atu ma le toe faʻaaogaina (o se fofo lauiloa, ae i le lamatiaga o le faʻaumatia) lea na faʻatasi ma le Mercedes-Benz SL i lenei seneturi.

O fa'aaliga va'aia

I lenei foliga fou, o le Mercedes-Benz SL (tatou taʻua lena mo le taimi nei) na vaaia i ni suiga se lua: SL 53 ma SL 63, o le mea mulimuli na vaaia i suʻega i le lauiloa Nürburgring (ata i luga).

O fuainumera e iloa ai faʻaliliuga e le faʻaseseina ai lo latou amataga, ma o le SL 53 o loʻo faʻamoemoe e faʻapipiʻiina i totonu o le laina ono paʻu ma le SL 63 ma le faititili V8. O afi uma e lua e tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le S-Class fou ma se pusa otometi ma le iva fua.

Mercedes-AMG_SL_53

Mercedes-Benz SL 53

E tele tala fou i lalo o le pulou, tala fou ... faʻamalosi. O mea uma e taʻu mai ai o le SL muamua lea i le talafaasolopito e faʻapipiʻiina i se plug-in hybrid variant - faʻaaogaina, fai mai, o le fofo lava lea e tasi o le a faʻaaogaina i le GT 73 fa-faitotoa - lea o le a avea ai ma SL muamua. ia iai le ta'avale e fa uili. O lenei lomiga o le a le gata ina sili ona malosi, ae o le a suia ai foi le V12 (SL 65) lea o le a lafoaia ma lenei tupulaga fou.

I le agai atu i le isi itu, o loʻo i ai foi le talanoa e uiga i le avanoa e vaʻai ai i le SL faʻapipiʻiina i se afi faʻatoʻa fa, o se mea e leʻi tupu talu mai le taimi o le 190 SL, faʻalauiloa i ... 1955.

Faitau atili