Tofa, afi. Matou te aveina le Smart Electric fou, naʻo le tasi e mafai ona e faʻatau

Anonim

Ua uma ona aofia maa. O le mea lea o loʻo faʻasalalauina e le afifiina o le tele o meataalo a tamaiti ... i lenei tulaga, tusa lava pe le o se meataalo, ole micro smart EQ fortwo ma forfa o lo'o iai ma'a mo sina taimi e sili atu i le 100 kilomita , lea mo taavale e seasea alu ese mai le taulaga e mafai ona lava mo se vaiaso o femalagaiga-fale-galuega-fale.

O le 2019 o le tausaga lea na sili atu ai le atamai na faʻatau atu i Potukale. Na'o le 10% o le 4071 iunite na fa'atauina o eletise, atonu o lona uiga o le 2020 o le a avea ma tausaga faigata mo le micro car brand o le Mercedes-Benz Group i Potukale, ona e leai se afi afi afi.

E malosi uma le maa ma faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le laasaga i le vaʻaiga o loʻo faia se oso malosi e toetoe lava 10 000 euros , e mafua ona o le tau sili ona taugofie o le atamai fou EQ o loʻo tu i le toetoe lava 23 000 euros.

atamai EQ lua cabrio, atamai EQ lua, atamai EQ mo fa
Ua na'o le eletise: lua cabrio, lua ma le fa

O le mea moni, o se tausaga taua tele mo le atamai i le lalolagi atoa, ona o le maliliega faʻapaʻaga ma Renault ua faʻamutaina ma o le pisinisi fou faʻatasi ma Geely's Saina ua amatalia, lea o le a faʻatotonugalemu ai le kamupani fou . O le gaosiga i Hambach, Farani, e tatau ona amata ona faʻaitiitia malie mo nei tausaga mulimuli e lua i le tolu tausaga mulimuli o nei faʻataʻitaʻiga ua toe faʻaleleia (ta o).

O le muamua atamai-Geely o le a faʻaalia i le 2022 ma e tatau ona fausia i luga o le faʻavae o se taʻavale mai le faʻailoga Saina o loʻo i ai le tomai taua i lenei vaega, aua o le maketi sili lea i le lalolagi mo taavale eletise - o le mea lea o le tele o maketi. o loʻo faʻatau atu i le lalolagi atoa ma e ui lava i le pa'ū o le manaʻoga i masina talu ai nei, faʻaosofia e le faʻaitiitia o faiga faʻavae faʻamalosi na faʻatonuina e le malo o Beijing ...

Fa'aonaponei foliga i fafo...

Mai le tolu galuega a le tino i le laina, o le tasi e sili ona faʻatau atu i Potukale o le uluai, faʻatasi ai ma nofoa e lua (46.5% o le faʻafefiloi i le 2019), sosoo ai ma le faʻalauteleina o le faʻailoga ma nofoa e fa (44%) ma le 9.5% totoe. mo le cabrio, o lea i lenei taimi muamua i tua o le uili o le retouched atamai na pau le filifiliga i le coupé.

atamai EQ lua

Ma o le mea muamua e taʻu atu e uiga i le faʻafouina atamai EQ fortwo o mea fou e mafai ona vaʻaia i se tulaga vaʻaia, faʻatasi ai ma le pito i luma o loʻo faʻaalia ai le ponaivi fou, moli ulu, grille, bumpers ma le mea na mou atu ai le logo logo ma oʻo mai ai le upu atamai. . E taua le maitauina, mo le taimi muamua, o loʻo valiina le lanu i le lanu tutusa e pei o le tino ma le lua ma le fa e eseese "foliga".

Fa'asoa i la matou nusipepa

I tua atu o le eseesega e tau le iloa, ae o loʻo i ai moli faʻafou (faʻatasi ai ma tekonolosi LED e pei o luma) ma le pito i tua ma le aerodynamic diffuser "airs".

atamai EQ lua

… totonu toetoe lava a le suia

I totonu matou te maua ai ni paʻu fou ma o le mea fou autu e oʻo lava i le faʻateleina o le faʻamatalaga-faʻafiafiaga totonugalemu mata (na alu mai le 7″ i le 8″ ma o loʻo i ai se galuega faʻapitoa e faʻaalia e galulue faʻatasi ma smartphones).

O loʻo i ai le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma galuega faʻatasi ma le My smart application: ua mafai nei ona tatala pe tapuni le taʻavale aʻo alu ese mai ai, avanoa faʻaalu, paka poʻo auaunaga tau folauga.

Matau foi se vaega fou, lapoa i luma o le taofi lima (faatasi ai ma le lima lima ... ae ...) mo le tuʻuina o mea laiti e pei o se telefoni, e iai le tauaso e tatala ma tapuni, ae e mafai ona faʻaaogaina e fai ma ipu ipu. / apa.

atamai EQ lua

I le va o nofoa o loʻo i ai foi se lima e sili ona tuʻu i se tulaga faalava, aua a e sii i luga, o le tulilima e amata ona tuʻi i totonu o le elemene i luga o le pou i taimi uma.

avanoa, fai si tapulaa

O palasitika uma i totonu e faigata ma o le koluma faʻataʻitaʻi e naʻo le fetuutuunai i le maualuga, e le o le loloto, ae o mea masani ia i luga o faʻataʻitaʻiga A-vaega i luga o le maketi - o le a le mea e le masani ai le tau, ioe ...

atamai EQ lua

O iinei, i luga o le atamai EQ fortwo, e na o le lua nofoa, ioe. I totonu o le fa e to'alua i tua, ae lelei o tagata o lo'o nofoia e itiiti ifo i le 1.70 m le maualuga, a le o lea o le a oomi o latou tulivae i tua o nofoa pito i luma po'o le pito i luga.

Dynamics e tutusa lelei ma leaga

O le su'esu'ega malosi e talitutusa ma le eletise eletise ua uma ona fa'atau. O le mea e sili ona malie o mea uma o le faʻaogaina atoa o le axle lava ia, lea e mafai ona faia i le liliu o le lautele e itiiti ifo i le iva mita, lea, faʻaliliu e tamaiti, o lona uiga e mafai ona e fesuiaʻi le itu o femalagaaiga e aunoa ma le faʻaogaina i luga o se auala. o fusi e lua e tasi, e tasi i itu taitasi.

O le mea moni, e manaʻomia sina masani ona o le lagona o loʻo tuʻuina atu o le uili pito i totonu o loʻo tu ma o isi e taumafai e liliu, e le saʻo. Ae e leai se isi taavale i luga o le maketi e mafai ona e faia lenei mea - naʻo le 2.7m le umi, i le tasi itu, ma le mea moni o le afi eletise o loʻo tuʻuina i luga o le axle pito i tua, lea e tuʻu ai uili pito i luma e saoloto e liliu sili atu.

atamai EQ lua

E leai fo'i ni suiga i le fa'aogaina o le eletise: 82 hp faʻamalosia e le 17.6 kWh lithium-ion maʻa, faʻatasi ai ma le tutoʻatasi ma le tau atoa o le 133 km . Mo i latou na iloa o le augatupulaga muamua na oʻo atu i le 159 kilomita o le tutoʻatasi, e foliga mai e fenumiai, ae o le eseesega i le tau homologated e leai se mea e faʻatatau i le ulufale atu i le malosi o le faʻataʻitaʻiga fou, sili atu le malosi o tusi faamaonia (WLTP) faʻatusatusa i le taimi muamua. tasi aoga (NEDC).

I le kilomita na matou ufiufi i le taulaga o Valencia, na ou toe fiafia lava i le tali vave a le atamai fortwo EQ. E mu i moli auala lanu meamata uma, e oo lava i le tuua o nisi o taavale taʻavale e, ita, toetoe lava o taimi uma e tali atu i le faaiuga o le 50 mita muamua o le auala, pe a uma le sprint mai le 0 i le 60 km / h i le 4.8s o le toʻa lua. tuua mea uma ma toe foi tagata uma.

atamai EQ lua

Mulimuli ane, o le lamolemole o le tauaveina o se taofiga e foliga mai e mago, ae e le o toe "faailoa" i le avetaavale i soo se taimi e pasia ai soʻo se iniseti laiti, fiafia.

O se mea "ma'imau"

O se itu le lelei o le taumafaina, aua e faigofie ona tatou alu i luga o le 17 kWh e tusa lava pe le tuua le vaomatua o le taulaga, o lona uiga e le faigofie ona alu i tua atu o le 100 km o le "moni" tutoʻatasi. E mafai ona tatou taumafai i taimi uma e fatu le teu e ala i le oomiina o le Eco button e faʻateleina ai le malosi o le taofiga toe faʻafouina, lea e faʻagesegese ai le taʻavale e tali atu ma faʻatapulaʻa le saoasaoa maualuga, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le tafe o le ea o le tau.

Ae peitaʻi, afai e faʻapipiʻi atoatoa e le avetaʻavale le saoasaoa, e tuʻuina atu le faʻatonuga e alu i luga o le faʻatulagaina o le Eco ma o loʻo i ai uma faʻatinoga avanoa, e aloese ai mai soʻo se maasiasi i se "faanatinati" sili atu.

atamai EQ lua

I le faaopoopo atu i lenei tulaga sili atu le malosi o le toe faʻafouina o le taofi, e lima isi tulaga, ae o nei mea e faʻamoemoeina e le taʻavale lava ia, e faʻavae i luga o faʻamatalaga na aoina e se radar pito i luma e faʻamautu ai le mamao i le taʻavale muamua.

Ma fafo atu o le ie o le taulaga?

Afai o lo'o e mafaufau pe mafai ona savali ma le atamai EQ fortwo i luga o auala a le atunu'u i fafo atu o le taulaga ... ia ... tu'u loa, ae ia manatua o lenei tulaga o le 100 km e sili atu le saoasaoa ma, i le isi itu, afai o tulimanu e tele, o loʻo i ai le tele o le vaʻaia o le leai o se uu i luga o le axle pito i luma, lea e faigofie ona faʻaosoina le faʻamautu pulea uma e lua mo le tolu, aemaise lava i luga ole asphalts e le atoatoa.

E sili atu le fa'agalo o auala tele, aua o le 130 km/h o le saoasaoa maualuga e le mafai ona e alu ese ma le to'a le ala sa'o...

La'ititi maa, fa'atosina vave

O le lelei o le avea ma se eletise ma se tasi o maʻa sili ona laʻititi i luga o le maketi o le taimi e faʻaalu ai e masani ona puupuu.

atamai EQ lua

E ono itula i totonu o le fale (tu'u le telefoni, le telefoni feaveai ma o loʻo tetete uma i le mana pe a e ala i luga, pei o lē e ona) poʻo le 3.5 itula ma se pusa puipui, lea ma le 4.6 i luga o le laupapa charger kW, lea e faʻaogaina. le fa'asologa fa'asologa.

Totogi faʻaopoopo mo le 22 kW i luga o le laupapa, o le gaioiga lava lea e tasi e mafai ona faʻamaeʻaina i le 40 minute, e alu mai le 10 i le 80% o le tau atoa ma le tolu-vaega faʻatonuina. O le maa o loʻo i ai le faʻamaonia o le fale gaosi oloa e valu tausaga poʻo le 100,000 km.

atamai EQ lua

E mafai fo'i ona fa'a LED

Faitau atili