Tofa, Skoda Citigo. Volkswagen Up! ma SEAT Mii e sosoo ai?

Anonim

Na tatalaina i le 2011 ma e ui lava na maua se eletise eletise talu ai nei e pei o le tausaga talu ai, o le Skoda Citigo e foliga mai ua faitaulia ona aso, e mautinoa lava.

O le mea lenei e mafai ona tatou faʻaiʻuina mai faʻamatalaga mataʻutia na faia e Alain Favey, faʻatau ma maketi maketi i Skoda, i le lomiga a Peretania Autocar:

"Ua mou atu Citigo - e tusa ai ma Europa ua vaivai. E leai se mea e suitulaga i le Citigo ma e leai fo’i se fa’amoemoe e maua se ta’avale fa’apenei i le lumana’i.”

Skoda Citigo-e iV

O se faʻaiuga faʻafuaseʻi, e le gata ona o le Skoda Citigo iV, le eletise eletise a le tagata o loʻo nofo i Czech, na iloa le manuia i maketi a Europa lea na sili atu ai le limafoaʻi i lenei tausaga, e pei o Peretania ma Siamani, faʻatasi ai ma le vaʻaia o vaevaega seia oʻo. vave vaivai.

I Potukale, o le Skoda laʻititi e leʻi toe faʻatau atu, ae na tumau pea i le Czech range i le tele o maketi a Europa.

Le i'uga o le vaega tolu a le Volkswagen Group o tagata nonofo i le taulaga?

O le faʻamaoniga o le iʻuga o le Skoda Citigo - eletise ma le afi - faʻamalosia tala e foliga mai ua lata mai le iuga mo Volkswagen! ma SEAT Mii, o sui totoe o le vaega Siamani e tolu o tagata taulaga. Le itiiti ifo pe a tatou vaʻai ia latou eletise eletise, lea e manaʻomia tele, ona o le faʻamalosia tele o loʻo i ai, ona o le faʻamaʻi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le Volkswagen, mo se faʻataʻitaʻiga, na taofia le taliaina o poloaiga mo lana faʻataʻitaʻiga eletise laʻititi, le e-up!, e tusa ai ma le faʻasalalauga Sipaniolo Diariomotor.

Volkswagen e-up
ou p!

O le faʻamaisaina o faʻatonuga ma e oʻo lava i le faʻamavaeina o nisi maketi e mafai ai ona sili atu le pulea o lisi faʻatali, ae aisea e le faʻateleina ai le gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga? O le Siamani sauai e faʻaalia le leai o se manaʻoga e faʻateleina le gaosiga o le e-up! poʻo le Mii Electric, e faʻafefe.

E foliga mai e le talafeagai, sei vagana ua tatou tuʻuina le maualuga o tau o gaosiga o nei eletise eletise i totonu o le faʻatusatusaga. Matou te faʻamanatu atu ia te oe o le Volkswagen Group trio o trams o se tasi e sili ona maua i luga o le maketi, ma ua uma ona faʻamaonia se tulaga faʻaaloalogia o le 260 km.

SEAT Mii eletise
SEAT Mii eletise

Peitai, e tusa ai ma le Diariomotor, o le mafuaʻaga o le latou tau sili atu ona taugofie ona o loʻo faʻatau atu i lalo ifo o latou tau o le gaosiga moni, o se tasi o auala na maua e le Volkswagen Group e faʻafetaui ai le CO2 sini na tuʻuina atu e le Iuni a Europa. O se fua, e pei ona e mateina, e le mafai ona tumau i se taimi umi.

O lenei faʻamaisaina o poloaiga poʻo le faʻaiʻuga mulimuli oa latou galuega mo tagata e nonofo i le taulaga eletise e mafai foi ona faʻamaonia le faʻatau atu o faʻataʻitaʻiga e leai se faʻataʻitaʻiga i le vaega Siamani i faʻataʻitaʻiga MEB fou o loʻo amata ona taunuu pe o le a vave ona taunuu i faʻatau.

Volkswagen ID.3 ma ID.4, Skoda Enyaq, CUPRA el-Born ma Audi Q4 e sili atu, sili atu le taugata ma sili atu i mea uma o le a aoga. O le mea lea e manaia ai o taʻavale eletise ia e faʻatau e au tagata faʻatau.

Eletise ma sili atu le taugofie o tagata nonofo i totonu o le Volkswagen Group? Masalo naʻo le 2025, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o se tau sili atu taugofie o le MEB, lea o le a faʻatagaina ai le 100% eletise eletise faʻatasi ma tau i lalo ole 20,000 euros - mulimuli i le sootaga i lalo:

Faitau atili