Lenei Alfa Romeo GTV6 ua sauni e fa'asaga i le toafa

Anonim

O LE Alfa Romeo GTV6 o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o le ituaiga Arese. Ae e le'i tu'uta'ua lava mo ona agava'a i fafo...seia o'o mai i le taimi nei. Aether faatoa saunia se GTV6 mo fanua uma ma o le taunuuga, e fai atu le itiiti, manaia.

Ae aʻo leʻi alu i le GTV6 lava ia, e taua le faʻamalamalamaina o le kamupani o loʻo i tua o lenei foafoaga. Ae na'o le Aether o se fa'ailoga lavalava i fafo e fa'avae i Los Angeles, ISA, ae le o se ta'avale saunia.

O le manatu o i latou e nafa ma le faʻailoga e naʻo le tasi: ia faʻamalosia atili le faʻataʻitaʻiga ata e fesoʻotaʻi ma le kamupani ma ana oloa. Mai lena taimi seia oo ina latou mafaufau e uiga i le fausiaina o se Alfa Romeo GTV6 mai le auala, matou te le iloa pe o le a le tele o le taimi na alu, ae sa aoga. Alfists e le tutusa o latou manatu, ou te fesili atu ia te oe laʻu faʻamaliega faamaoni...

Aether Alfa GTV6 Offroad
Ina ia maua ai le aano o lenei manatu, na galulue faatasi ai le matafaioi a Aether ma Nikita Bridan, le mamanu o taavale ma le na faavaeina le Oil Stain Lab, e faavae foi i Kalefonia. O le fa'avae na fa'aaogaina o le 1985 Alfa Romeo GTV6 ma o le taunuuga o le Alpine Alfa - e pei ona ta'ua - matou te aumaia oe iinei.

Faʻaaliga na faia, ua oʻo i le taimi e agai atu ai i le faʻatinoina o le poloketi, lea, e tusa ai ma le tala a Bridan, na musuia e se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa: "O se vaega o laʻu musumusuga mo lenei poloketi na sau mai taʻavale masani, aemaise lava le Lancia Integrale S4 ma taavale. lea na tausinio i le Rally a Aferika i Sasae,” o lana tala lea.

Aether Alfa GTV6 Offroad
Na amata uma i le suʻesuʻeina - faʻaaogaina lasers - le uluai taʻavale, ina ia mafai e Bridan ma lana 'au ona faʻaolaina o latou manatu e ala i le 3D modeling software. Ona sosoo ai lea ma le fausiaina.

O le Alpine Alfa chassis e tumau pea, ae o le coilover suspension e siitia ai le maualuga o le eleele i le 16.5 cm ua faʻapipiʻiina, lea faʻatasi ai ma paʻu o fanua uma o loʻo faʻapipiʻi i luga o uili 15" e fesoasoani e fatuina se lagona o le sili atu le malosi. E le gata i lea, o le tane suauʻu na toe faʻatulagaina ma o le faʻaogaina atoa o le faʻaogaina na puipuia e papatusi.

Aether Alfa GTV6 Offroad
E le gata i luma ma tua, e fou atoa le bumpers, ae o le suiga na faia i le pito i tua o lenei GTV6 e sili ona maualuga. O le siʻusiʻu na faʻaleaogaina ina ia mafai ai ona "tatala" avanoa mo paʻu faʻaalu tetele e lua ma se jerrican e mafai ona 38 lita.

I luga o le taualuga, ua faʻapipiʻi se faʻavaa faʻapitoa e mafai ai ona e aveina ni atopau sili atu - pe naʻo le faaseʻe ... - ma isi moli, faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le pa LED e folafola mai e faʻamalamalamaina soʻo se auala mamao. O lenei "taualuga fata", i le faaopoopo atu i le aoga, e ofoofogia mo foliga o lenei GTV6 mataʻutia, lea na maua ai foi se ata vali.

Aether Alfa GTV6 Offroad

E leʻi taʻua e Aether le afi e faʻaola ai lenei restomod, ae ua uma ona faʻaalia, mo le taimi nei, e le o faʻatau.

Faitau atili