Ua uma ona matou aveina le Honda Jazz ma Honda Crosstar Hybrid fou. O le "tupu o le vateatea" lea?

Anonim

I lenei tupulaga fou, o le Honda Jazz manao e tu matilatila. O le i ai i taimi uma i tulaga fa'atuatuaina, ma fa'ailoaina mo lona agava'a ma le avanoa i totonu, o le Honda Jazz fou ua fa'amoemoe e maua le ta'uta'ua i isi vaega.

Mai fafo i totonu, mai tekinolosi i afi. E tele fa'aopoopoga fou i le Honda Jazz ma lona uso va'ava'ai sili atu, le Honda Crosstar Hybrid.

Ua uma ona matou faʻataʻitaʻia i se faʻafesoʻotaʻi muamua i Lisbon ma o lagona muamua ia.

Honda Jazz 2020
O le Honda Jazz o se i ai i taimi uma i le tulaga faatuatuaina. O le mea lena na mafua ai ona ofoina atu e Honda, e aunoa ma le fefe, se faʻamaonia 7-tausaga e leai se kilomita.

Honda Jazz. (Tele) faʻaleleia le mamanu

I fafo, o loʻo i ai se suiga tele o Jazz faʻatusatusa i le augatupulaga muamua. O le lavelave o foliga ua tuʻuina atu nei i se mamanu sili atu ona lelei ma faauo - faʻamatalaga i lenei tulaga, o se taumafaiga e faʻalatalata atu i le Honda e.

E le gata i lea, o le Honda Jazz fou o loʻo i ai le vaeluaga pito i luma e faʻaleleia atili ai le vaʻaia. O le mea lea, i le faaopoopo atu i le sili atu le lotogatasi, o le Honda Jazz ua sili atu ona aoga.

Honda Jazz 2020
Mea lelei lelei, faʻapotopotoga Iapani ma sili atu le faʻaogaina o mamanu. Afio mai!

Ae mo i latou e le faʻamaonia le faʻailoga e latalata ile MPV, o loʻo i ai se isi faʻamatalaga: o le Honda Crosstar Hybrid.

E manino le musumusuga mo SUVs. Palasitika leoleo ma mumu i le tino atoa, o le maualuga o le vaaiga i le eleele pito i luga, suia le Jazz i se SUV laitiiti. O se suiga sili ona matagofie e tau 3000 euros sili atu pe a faʻatusatusa i le Jazz.

Honda Crosstar Hybrid

Ateatea totonu ma… nofoa fa'ataulāitu

Afai o loʻo e suʻeina le tele o avanoa i totonu ma vaʻavaʻai i fafo, o le Honda Jazz o lau taavale. I lenei vaega, e leai se tasi e faʻaogaina avanoa i le Honda Jazz ma Crosstar Hybrid.

faiga infotainment
Le mamanu totonu ua sili atu nei le lotogatasi. Fa'ailogaina o le faiga fou o infotainment mai Honda, vave tele ma faigofie ona faʻaoga. E te le misia se tasi nofoaga vevela WIFI e mautinoa lava e fiafia le uii.

Pe i nofoa pito i luma po o nofoa pito i tua, i luga o le Honda Jazz/Crosstar e le lava le avanoa. E le o misi foi le mafanafana. Na faia e le au tekinolosi Honda se galuega lelei i lenei mea.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo le gafatia o ato, e 304 lita ma nofoa i le tulaga masani ma 1204 lita ma nofoa uma gaugau. O nei mea uma i totonu o se taavale e sili atu i le fa mita le umi (4044 mm e saʻo). E ofoofogia.

I le faaopoopo atu i lenei avanoa, o loʻo i ai foi a matou nofoa faʻataulāitu, o le muamua Jazz solution na faʻalauiloaina i le 1999. E te le iloa le fofo? E matua faigofie lava, va'ai:

Honda Jazz 2020
O le pito i lalo o nofoa e sii a'e e fa'ataga ai oe e ave mea fa'asaga i luga. Talitonu mai, e aoga tele.

Te'i i luga o le auala. amio ma le taumafaina

O le Honda Jazz i lenei tupulaga fou e le na'o le fiafia i le vaai. I luga o le auala, e tutusa lava le lauiloa o le evolusione.

E le o se ta'avale sili ona fa'afiafiaina i luga o le maketi e ta'avale, ae e matua atamai lava i gaioiga uma. E momoli i taimi uma le saogalemu i le avetaavale ma, sili atu i mea uma, e valaʻaulia ai se fati filemu. O le isi vaega na matua fa'aleleia atili o le fa'alelei.

Honda Jazz 2020

O le faʻatinoga o le iunite hybrid e sili ona lelei. E pei o le Honda CR-V, o le Jazz ma Crosstar fou, i se auala faigofie, eletise ... penisini. O lona uiga, e ui lava i le i ai o se maa (matua laʻititi i lalo ifo o le 1 kWh), o le afi eletise o le 109 hp ma le 235 Nm e fesoʻotaʻi i le axle pito i luma o le a maua ai le malosi e manaʻomia mai le afi afi i totonu, lea e naʻo le tautua. i lenei tulaga.o generator.

O le 1.5 i-MMD ma le 98 hp ma le 131 Nm e foliga mai o le "maʻa" moni o le afi eletise. O le mafuaaga foi lea e le maua ai e le Jazz ma Crosstar se atigipusa - e pei ona tupu i isi taavale eletise -; e na o le tasi le saosaoa gearbox.

O le faʻaogaina o le afi afi e matua faʻaeteete, e naʻo le matauina (faʻalogo) pe a malosi le saoasaoa poʻo le maualuga o le saoasaoa (pei o luga o le alatele). E na'o le saosaoa o le ta'avale lea e fai ai le afi afi e fai ma vaega aveta'avale (o le pipi'i fa'alua/fa'ate'a le afi i le pa'u). Fai mai Honda e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le afi afi i lenei tulaga. I isi uma, o le afi eletise lea e ave ai Jazz ma Crosstar.

Ua uma ona matou aveina le Honda Jazz ma Honda Crosstar Hybrid fou. O le

E tusa ai ma le faatinoga, na matou ofo i le tali mai le seti. Atonu o le 109 hp sili ona malosi na ou aveina i masina talu ai nei. E mamao mai mana'oga tau ta'aloga, o le Honda Jazz ma Crosstar Hybrid e aga'i ma le mautinoa i le 100 km/h ile na'o le 9.5 sekone.

O le mea e lelei ai, o le afi afi / afi eletise faʻatasi e faʻasaoina foi. O le faʻaaogaina o le taamilosaga tuʻufaʻatasia o le 4.6 l / 100 km faʻasalalau e le faʻailoga (WLTP standard) e leai se faʻalavelave. I lenei faʻafesoʻotaʻi muamua, faʻatasi ai ma nisi faʻalavelave amata i le va, na ou lesitalaina 5.1 l / 100 km.

Honda Jazz ma Crosstar Hybrid tau i Potukale

E iai a tatou tala lelei ae itiiti tala lelei. Sei o tatou muamua i mea e le lelei.

Na filifili Honda Potukale e ofoina atu naʻo le pito i luga ole faʻasalalauga mo le faʻatau atu i lo tatou atunuu. I'uga? O le fa'ameaalofaga meafaigaluega e manaia, ae i le isi itu, o le tau e totogi mo le Honda Jazz e taua i taimi uma. E matua taua tele ua toe faʻatulagaina e Honda le Jazz faʻatasi ma le aiga faʻapitoa, o se vaega i luga aʻe o loʻo matou faʻamoemoe e vaʻai ai i le Jazz. Ae faitau pea, mai le taimi nei, e sili atu le susulu o le vaaiga.

Honda laina eletise
Ole laina eletise lea mai Honda.

O le lisi o tau o le Honda Jazz o le 29,268 euros, ae faʻafetai i se faʻalauiloa faalauiloa - lea e faʻamoemoe e tumau pea le malosi mo le tele o masina - ua ofoina atu le Honda Jazz mo 25 500 euros . Afai e te filifilia le Honda Crosstar version, o le tau e oʻo atu i le 28,500 euros.

O le isi tala lelei e uiga i se faʻasalalauga faʻapitoa mo tagata faʻatau Honda. Po'o ai lava e iai se Honda i totonu o le faletaavale e mafai ona fiafia i se fa'aitiitiga fa'aopoopo o le 4000 euros. E le mana'omia le toe tu'u atu o le ta'avale, na'o le umia o se Honda.

Faitau atili