O sau se Mercedes-Benz C-Class Convertible? Sipai ata "fafaga" le manatu

Anonim

O le taulaʻi atu i le faʻamalosia ma le faʻavasegaina o lona tulaga, i nai masina talu ai na fai mai ai Mercedes-Benz o le C-Class Coupé ma Cabrio o le a leai ni sui. Ae ui i lea, e foliga mai o tala fou e uiga i le "maliu" o le Mercedes-Benz C-Class Liua atonu na matua'i fa'atele.

O le masalosalo e tulaʻi mai ona o se seti o ata sipai lea o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻiina pea, o se Mercedes-Benz convertible fou o loʻo faʻaalia i luga o le ala i le "faʻafiafiaga paka" o le tele o ituaiga: le Nürburgring circuit.

Ma afai e moni e leai se mea e taʻu mai ai o le C-Class Convertible fou, o ona fua, o le mea itiiti tatou te vaʻai i moli ulu ma e oʻo lava i uili e faʻapipiʻiina ai lenei faʻataʻitaʻiga suʻega "fafaga" le manatu o le lomiga liliu o le le Mercedes-Benz C-Class e mafai ona oo mai e iloa se sui.

ata-espia_Mercedes-Benz_Classe_C_Cabrio

O le a se isi mea e ono iai?

Afai e te manatua, e uiga i le lumanaʻi o le convertibles ma coupé a Siamani, Markus Schafer, faʻatonu o galuega i Mercedes-Benz, fai mai: "O le a matou faʻaauau pea i coupé ma convertibles i le lumanaʻi, ae i se foliga ma foliga ese" ma faaopoopo " matou te le fa'ate'a ese mai le vaega aua e taua tele mo le fa'ailoga fa'ailoga, masalo o le a matou maua se ofo fa'atapula'a".

O lenei faʻamatalaga e tuʻuina atu ai le malosi i se isi "aʻoaʻoga" e uiga i le tagata liliu mai o loʻo faʻataʻitaʻiina e Mercedes-Benz: o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia atonu o se mea fou atoatoa i le tele o le gaosiga o Siamani ma o le ai ai se igoa fou.

Afai e faʻamaonia lenei mea, e mafai e Mercedes-Benz ona "tuʻi fao e lua i le sasa samala", sui le C-Class Convertible ma E-Class Convertible i se faʻataʻitaʻiga e tasi. I lenei auala, o le a faʻaauau pea ona i ai le faʻailoga i le vaega faʻaliliu faʻaliliu e aunoa ma le faʻatupeina tele i le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga eseese e lua.

ata-espia_Mercedes-Benz_Classe_C_Cabrio

E tatau ona manatua o le tau taofiofia o le Stuttgart brand i lenei vaega ua uma ona taʻitaʻia i le mou atu o le S-Class Cabrio ma le SLC, ma o le mea lea e masani ai le taulai atu i le faʻamaoniaina o le ofo ma taulai atu i luga o se faʻataʻitaʻiga e tasi. .

Ma, i le tala faasolopito, e le o le taimi muamua lea na matou vaʻai ai i se tasi faʻataʻitaʻiga naʻo le suia o mea e lua o loʻo iai. Manatua CLK? Faʻatau atu mo augatupulaga e lua (1997-2010), ma avanoa foi e pei o se coupé, o le faʻataʻitaʻiga na tuʻufaʻatasia se vaʻaiga vavalalata i le E-Class ma le faʻavae faʻapitoa o le C-Class.

Faitau atili