O galuega taulima Titanium e fa'aitiitia ai le mamafa o le Aventador SVJ ile 1%

Anonim

O le taʻutaʻua Lamborghini suʻega avetaʻavale, Valentino Balboni, ina ua uma lona litaea i le 2008, o le a maua, i tausaga mulimuli ane, i le 2016, o se kamupani ma mataitusi muamua o lona igoa: VB . Le sini? Mo le taimi nei, tuʻuina atu o ia lava i le atinaʻeina o faiga faʻamalo i tua atu o maketi mo faʻataʻitaʻiga Lamborghini eseese.

O lana foafoaga fou e mafai ona vaʻaia i ata o loʻo faʻaalia ai lenei tusiga - o se mea mataʻina fa'afu na fausia atoa ile titanium mo le Lamborghini Aventador SVJ.

E ala i le faʻaogaina o le titanium e mafai ai ona sola ese mamafa na'o le 4.66 kg (!), e ui lava i ona fua tele. O se tau e matua itiiti lava mo lenei galuega faatufugaga na mafai ai e le Aventador SVJ ona vaʻai i lona mamafa ua faʻaititia e tusa ma le 1%.

VB fa'asuavai titanium

E taua le manatuaina o le Lamborghini Aventador SVJ e itiiti. O le ta'avale ta'aloga tele tele e fa'ailoa mai ai le 1525 kilokalama o le mamafa... mago - leai se vai o so'o se ituaiga ma se aveta'avale i luga o le va'a. I le fa'atonuga e faigofie ona fa'aopoopo le 150 kilokalama pe sili atu i le tau mago, fa'amaonia e le V12 tele e tatau ona fa'aola, fa'atū i tua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata o le maualalo o le mamafa o le faʻagogo e faʻaalia, aua o lona foliga sa matuaʻi faʻaeteete i lona faʻamatalaga. E le gata e faʻamautinoa ai le sua ma le atoatoa o kesi kasa, ae faʻapea foʻi i se tulaga aloaʻia, e faʻatatau i le povi ita tele o loʻo faʻatusalia le faʻailoga, e faʻatatau i se pea o ... pu.

E na'o le gaosia 63 iunite o lenei mea sili ona fa'apitoa fa'asuavai titanium, faaopoopo 15 iunite faaopoopo - o vaega ia o se lomiga faʻapitoa na sainia e Valentino Balboni lava ia. O le isi faʻamatalaga o le auala e tuʻuina atu ai le manava, i totonu o se afifi faʻapitoa, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia i le ata o loʻo i lalo.

VB fa'asuavai titanium

E fia le tau o lenei galuega faatufugaga titanium? Matou te le iloa, ae tuʻuina atu na fausia faapitoa mo le sili ona faʻapitoa ma taugata o le Aventador, matou te manatu o le a le tele o tau e itiiti se fiafia i tagata faʻatau - matou te manatu o le manaʻoga o le a sili atu nai lo le sapalai.

Lamborghini Aventador SVJ 63

Faitau atili