Na matou tofotofoina le Porsche 718 Cayman GTS fou i le Estoril Circuit (vitio)

Anonim

O le vaiaso talu ai na latou vaʻaia ai la latou faʻafesoʻotaʻi muamua i le uili o le 718 Boxster GTS fou, i luga o le auala matagofie Lagoa Azul. I le taimi nei, i le pulega o le fou Porsche 718 Cayman GTS , matou o atu e vaʻai i le tau o le masini fou Zuffenhausen i luga o le ala, ma e le mafai ona i ai i luga o se tulaga sili atu ona tamalii nai lo le Estoril Circuit.

Ua leva ona finau Porsche e faapea o ana taavale taʻavale e mafai ona gafatia i luga o le auala e pei ona i ai i luga o le taamilosaga, ma o lana paga fou e leai se faʻalavelave.

Toe faʻatasi ma Diogo i le foe, o le 718 Cayman GTS fou o loʻo i ai le auupega saʻo mo le taʻavale: loka eseʻesega, taʻaloga taʻaloga ma e oʻo lava i afi afi faʻamalosi (suiga malosi e tusa ai ma le taʻavale ma uiga o le auala), ma o le iunite faʻataʻitaʻiina na sau foi ma le filifiliga. taofi keramika:

6 cylinders, 4000 cm3, ea

O le tala tele o le Porsche 718 Cayman GTS fou ma le 718 Boxster GTS o le suitulaga lea o le fa o le 2.5 l boxer turbo mo se fa'ata'ita'iga e ono-colinder boxer 4.0 l atmospheric. O loʻo i ai le 400 hp ma le 420 Nm, ma o loʻo faʻapipiʻi le taualuga i le maualuga 7800 rpm.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei o le Boxster na matou faʻataʻitaʻiina, o le 718 Cayman GTS o loʻo faʻapipiʻiina foi ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa - e foliga mai o le tali lea i le tatalo a soʻo se tagata fiafia ma penisini i luga o le paneta ... Atmospheric engine, manual gearbox ma tua-uili taavale. Atoatoa? Ia, toetoe lava ... E pei o le Boxster, e na'o le umi o le fa'ateteleina o fua faatatau o le pusa.

I luga o le taamilosaga, naʻo le Sport Plus mode e taua ma faʻatasi ai ma le avanoa i le faʻailoga otometi-mulivae, e saofagā i se paleni sili atu le malosi i tulimanu osofaʻi. O le talitonuga i le puleaina o lenei masini i le osofaʻiga i luga o le Estoril Circuit e faʻamalosia foi e taofi sima - naʻo le le vaivai ...

Porsche 718 Cayman GTS 4.0

I luga o le taamilosaga na o le pau lea o le nofoaga e mafai ona e vaʻaia ai le gafatia atoatoa o le paga fou o taavale taʻavale Porsche. Ma ioe, latou te agavaa i luga o le auala e pei ona latou i ai i luga o le taamilosaga. Le sili o lalolagi uma e lua? E foliga mai ose tele, mautinoa IOE ia i matou.

E fia le tau?

Ole Porsche 718 Cayman GTS 4.0 fou e sili atu le taugofie nai lo lona uso tapoleni, ma tau amata ile €120,284. E pei o le 718 Boxster GTS 4.0, ua avanoa nei ile maketi i totonu ole atunuu.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili