O le Suzuki Swace lea ma o le mea moni e foliga mai o se Toyota Corolla e le o se mea na tupu.

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia le Across, lona faʻamatalaga o le RAV4, i nai masina talu ai, na faʻaalia ai e Suzuki le fua lona lua o lana faigapaʻaga ma Toyota, le Suzuki Swace.

E ui o le Across o le suʻega a Suzuki o le SUV sili ona faʻatau atu i le lalolagi, o le Swace e faʻavae i luga o le mea "naʻo" le taʻavale sili ona faʻatau atu i le lalolagi: Toyota Corolla.

E pei o le Across, o le Suzuki Swace foi e le natia tele lona amataga, e tutusa ma lona "tausoga", le Toyota Corolla Touring Sports, e sili atu nai lo le manino.

Suzuki Swace

Va'ai mai tua, o le Swace e toetoe lava tutusa ma le Corolla.

I lenei auala, sei vagana ai le pito i luma, e oʻo lava i se grille faapitoa, o le itu, tua ma e oʻo lava i totonu e tutusa ma Corolla, suia na o logos ma ... le uili.

tasi le afi

E tusa ai ma le fa'ainisinia, o le Suzuki Swace o le a na'o se afi fa'atosina e "faaipoipo" i le 1.8-liter fa-cylinder petrol engine ma le 98 hp ma le 142 Nm i se afi eletise ma le 53 kW (72 hp) ma le maualuga maualuga. o le 163 Nm faʻamalosia e le 3.6 kWh maa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava e le faʻaalia e Suzuki le mana tuʻufaʻatasia o lenei afi, i le amanaia o le Corolla tutusa e oʻo atu i le 122 hp, matou te talitonu i lenei tulaga o le tau o le a tutusa. Mulimuli ane, o le fa'asalalauga o le a nafa ma se pusa CVT.

Suzuki Swace

Vagana ai le uili, o totonu e tutusa ma le Toyota faʻataʻitaʻiga.

E pei o le Corolla, o le Suzuki Swace e mafai ona tietie (taimi puʻupuʻu) i le 100% eletise eletise ma faʻasalalau CO2 faʻaoso i le va o 99 ma 115 g / km (WLTP). I tulaga o le faʻatinoga, o le Swace e oʻo atu i le 100 km / h i le 11.1s ma oʻo atu i le 180 km / h o le saoasaoa maualuga.

O afea e taunuu ai ma e fia le tau?

Faatasi ai ma le amataga o le faʻatau atu i le maketi a Europa ua faʻatulagaina mo lenei taumalulu, e le o iloa poʻo afea e taunuu ai le Suzuki C-segment fou i Potukale pe fia le tau.

Ua uma ona faʻamaonia, e foliga mai o le mea moni o le a na o le a maua i le minivan format, e aunoa ma se fuafuaga e faia se Suzuki version o le Corolla hatchback ma sedan.

Suzuki Swace
O le ogalaau e ofoina atu le 596 lita o le gafatia.

Ma le mea mulimuli, afai o loʻo e mafaufau e uiga i mafuaʻaga i tua atu o le faʻalauiloaina o le Swace (ma le Across), e foliga mai o le faʻaopopo atu i nei mea e mafai ai ona faʻatumu avanoa e lua i le Suzuki, latou te faʻatagaina foi le faʻaitiitia o le averesi o le gaosiga o le. va'a o fa'ata'ita'iga fa'atau atu e Suzuki i Europa, ma fa'apea ona fesoasoani e fa'ataunu'uina ana fa'amoemoega fa'aoso.

Faitau atili