Mercedes-Benz o lo'o mafaufau e gaosia le E-Class 4x4² All-Terrain

Anonim

I le fa'atupula'ia... fa'afaigaluega fa'apisinisi, e lelei le iloa o lo'o i ai pea nisi fa'afealofani o lo'o totoe. Na mafua mai i lenei faʻafefe, naunau mo le alu ese ma le "fale DIY" na fanau mai ai lenei Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4². Ona faigata ai lea o mea uma, ae o lea tatou te alu ...

E pei ona matou tusia iinei i nai masina talu ai, o le uluai manatu na sau mai le mafaufau o Jürgen Eberle, o se tasi o inisinia e nafa ma le atinaʻeina o le aiga fou E-Class. O lona manatu muamua o le suia lea o se Mercedes-Benz E400 All-Terrain. i totonu o se masini ma tomai moni i le-le-eleele, e mafai ona faʻasaga i luga i se G-Class. O mea uma e aunoa ma le malamalama o Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz E-Vaega-Vaega Uma 4x4²

Aisea ua faia ai lenei poloketi? Na faaalia e Jürgen Eberle i le lomiga a Ausetalia o Motoring lea ua uma ona taʻitaʻia, "ua le fiafia o ia i lana sipi ma o loʻo i ai pea se auala umi e alu aʻo leʻi oʻo le G-Class fou i le maketi". O lea mo le ono masina, na ia faʻaaluina itula ma itula o ona faaiuga o vaiaso e valu lona ulu ma saili se auala e aumai ai lenei poloketi i se "taulaga lelei".

Le amataga o le "tiga ulu"

O le mea na amata mai o se galuega fa'atauva'a na vave ona liua i se miti fa'aletonu. O le manatu muamua sa fai si faigofie: fa'aopoopo nisi puipuiga i le tino ma toe fa'apolokalame le polokalama fa'apipi'i ea e alu i luga i le isi 40 mm.

Mercedes-Benz E-Vaega-Vaega Uma 4x4²
40mm? Ioe, ioe...

Na oo mai le faafitauli mulimuli ane. E lei faamalieina o ia i le taunuuga na maua. O le taimi lena na ia manatua ai e fesuiai muamua All-Terrain E-Class axles mo au gantri o le Mercedes-Benz G500 4×4².

O a gatry axles?

Gantry axles, i le faʻatinoga, o mea e tu latalata i le uili, lea e mafai ai ona faʻateleina le mamao saoloto i le eleele. O le axle o le uili e le o toe fetaui ma le ogatotonu o le axle ma o le taunuuga o se kilia maualuga maualuga o le eleele e aunoa ma le fetuunaia o le maualuga o le tino.

O le faafitauli o lenei fofo e faigofie i le teori ae faigata i le faʻatinoga - seʻi tatou fai mai e tutusa ma le taumafai e fafaga le Chihuahua ma le Serra da Estrela. Ina ua mavae ni nai po le moe, na filifili Jürgen Eberle e fesili i ana uo mo se fesoasoani ma faʻatupeina mai Mercedes-Benz. O lana lava galuega faatino na oo mai ina ia faapelepele i totonu o le faailoga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a ana uo, na iu ai ina atiina ae e Jürgen Eberle le polokalame muamua o le gantri axle multilink suspension scheme. E le leaga mo se poloketi na fanau i totonu o se faletaavale… Ae ui i lea, o le E-Class 4×4² All-Terrain o loʻo iai pea ni avanoa: e leai ni mea faʻaoga poʻo se loka ese. Ae o loʻo i ai se tulaga le maluelue!

Mercedes-Benz E-Vaega-Vaega Uma 4x4²
E ui lava i le maualuga i le eleele, o le femalagaaʻi o faʻamalologa e tumau pea le faʻatapulaʻaina.

Ua oo i le taimi e agai ai i le gaosiga

Ole a'afiaga ole Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4×4² e le'i fa'aitiitia i masina. O tala fou e faʻamalosia ai le avanoa o le Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 4 × 4² e alu i le gaosiga, i se lomiga faʻatapulaʻa - e leai se aso faʻatulagaina faʻatau. Afai e gaosia, o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻatasi ma le lauiloa G 500 4×4², G63 6X6² ma G 650 Landaulet.

40mm? Ioe, ioe...
Mercedes-Benz E-Vaega-Vaega Uma 4x4²

Faitau atili