Ua fa'ailoa mai le Ta'ita'i Sipi Fou. Se tapasa nofoa fitu?

Anonim

I totonu o Europa, matou te faʻafesoʻotaʻi le igoa Commander i se SUV sili ona angular lea na faʻafeiloaʻi e Jeep i le konetineta tuai i le 2006. I Saina, o lenei igoa e faʻaalia ai le Taʻitaʻi Sili, o se SUV tele e tulaga ese i lena maketi.

Ae o le taimi nei, o le a tutusa foi le Taʻitaʻi ma se faʻataʻitaʻiga mo Latina Amerika, i le mea e mafai ona vaʻaia o se Tapasa (ioe, mea o loʻo i ai iinei ...) ma nofoa e fitu ma laina nofoa e tolu.

Ina ua maeʻa se tauvaga umi o faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia mulimuli ane le faʻaaliga o le Commander fou mo le maketi i Amerika i Saute, faʻatasi ai ma se faʻaogaina e vaeluaina i le va o le Limited ma Overland variants.

Ta'ita'i Sipi 3

I fafo, o mea tutusa ma le "matou" Jeep Compass e sili atu nai lo le tele, e amata saʻo i le pito i luma o le grille, o se ituaiga o faʻailoga saini i faʻataʻitaʻiga uma o le North American brand of Stellantis.

I le pito i luma, o le saini malamalama e sili atu ona masaesae ma faʻapipiʻi maualuga i luga o loʻo tu mai foi. I le pito i tua, o le faitotoʻa lautele ma moli faʻataʻitaʻi o loʻo tu mai - e tutusa ma mea na matou vaʻaia i le Grand Wagoneer fou ma Grand Cherokee L.

Ta'ita'i Sipi 4

E tutusa foi ma le Jeep Grand Cherokee fou e mafai ona tatou vaʻaia le tele o elemene vaʻaia, aemaise lava le C-poutū i tua, lea o le faʻailoga o le mata tioata sili atu ona maualuga - o le uili uila ma le pito i tua ua tupu pe a faʻatusatusa i le Tapasa.

O faʻamatalaga faʻapitoa a lenei Taʻitaʻi e leʻi faʻaalia e Jeep. Ae ui i lea, o le tilotilo i le pine 4 × 4 i tua, matou te iloa o le ai ai le taʻavale e fa uili (pe le o se Jeep), ma o mea uma e fai mai o le ai ai ni afi se lua, tasi le Diesel, ma le 2.0 l gafatia ma le isi penisini , lea o le a faʻaoga i se penisini version o le 1.3 Turbo.

Ta'ita'i Sipi 6

Faatasi ai ma le gaosiga o loʻo faia i Pernambuco, Pasila, ua uma ona faʻamaonia e Jeep o le Commander o le a faʻatau atu i isi maketi a Amerika i Saute.

E tusa ai ma le maketi a Europa, na matou faʻaalia ata sipai o lenei faʻataʻitaʻiga i nai masina talu ai i suʻega i Europa. E mafai ona vaʻaia o le Jeep Commander fou o le a oʻo atu i le "konetineta tuai", e ui o le Europa faʻataʻitaʻiga e foliga mai o le a gaosia i Melfi, Italia, faʻatasi ai ma le Tapasa.

Faitau atili