Toe fa'afouina o Audi A4 e maua ai le S4 Diesel ma fa'ata'ita'iga vaivai

Anonim

Fa'alauiloa ile 2016 ma fa'afou teisi ile tausaga talu ai, ole lima o augatupulaga o le Audi A4 ua avea nei ma taulaiga o se toe faʻaleleia loloto lea na aumaia ai se foliga fou, se faʻaleleia faʻatekonolosi ma e oʻo lava i le tele o ituaiga faʻamaʻi.

Aesthetically, o le eseesega autu o loʻo faʻaalia i luma, lea e le gata na maua ai moli fou ae faʻapea foʻi ma se faʻailoga toe faʻaleleia, faʻaalia se foliga e faʻamanatu ai le tamaʻi A1 Sportback.

I le pito i tua o le A4 faʻafouina, o suiga e sili atu ona maaleale, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o lamepa o loʻo tumau pea foliga tutusa ma mea na faʻaaogaina muamua.

Audi A4 MY2019
I le pito i tua o suiga na sili atu ona faautauta.

A o totonu, o le A4 o loʻo i ai nei le lomiga lata mai o le MMI infotainment system, e pei o se faʻataʻitaʻiga ma le 10.1" mata e mafai ona faʻaogaina e ala i le faʻaogaina o le paʻi poʻo le leo poloaiga (ua mou atu le poloaiga rotary). I le avea ai o se filifiliga, e mafai foi e le A4 ona i ai se 12.3" meafaifaʻaili numera ma se faʻaaliga ulu.

Audi S4: Diesel ma Eletise

E pei e faʻamaonia ai se faʻataʻitaʻiga o le S6 fou, S7 Sportback ma le SQ5 ua uma ona faʻamaonia, foi le S4 o le a faʻaaogaina se afi tiso tuʻufaʻatasia ma se faiga 48V malu-hybrid.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Audi A4
Ua mou atu le fa'atonuga fa'ata'amilo o le infotainment system.

O le afi o le 3.0 TDI V6 ma le 347 hp ma le 700 Nm o le malosi , tau e mafai ai e le S4 ona oʻo i le 250 km / h (faʻatapulaʻa faʻaeletonika) ma faʻataunuʻuina (i le saloon version) 0 i le 100 km / h i le 4.8s. O nei mea uma o le faʻaaogaina o loʻo i le va o le 6.2 ma le 6.3 l / 100 km (6.3 l / 100 km i le Avant version) ma le faʻaaogaina i le va o le 163 ma le 164 g / km (i le va o le 165 ma le 166 g / km i le S4 Avant).

Audi S4
E pei o le S6 ma le S7 Sportback, na liliu foi le S4 i se afi tiso.

E pei o isi talosaga fa'afefete mai Audi, o le S4 o loʻo i ai le 48 V faʻaogaina eletise eletise e faʻatagaina ai le faʻaogaina o se masini eletise eletise, fa'aola e se afi eletise ina ia fa'aitiitia le turbo lag.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

E maua i le valu-saosaoa otometi faʻasalalau ma le faiga masani quattro, o le S4 o le a faʻaalia ai taʻaloga faʻamalolo e pei o tulaga masani. O se filifiliga, o le a maua se ta'aloga eseese ma fa'agata fa'atonu.

Audi S4
O loʻo faʻaauau pea ona maua le S4 i sedan ma esetete eseese.

Electrify o le upu mata'i

I le faʻaopoopoga i le S4, o le "masani" A4s o le ai ai foʻi ni faʻaoga vaivai. o afi e ono o le a muamua ona ofoina atu le faataitaiga Siamani, tolu o le a fa'aalia ai tekinolosi fa'ameaalofa vaivai , i lenei tulaga 12 V ae le o le 48 V pei o le S4.

Audi A4 Allroad

Na va'aia e le A4 Allroad lona kilia o le eleele i le 35 mm.

Fai mai Audi, le A4 ma le S4 o le a avanoa mo le okaina i lenei masina , ma o le Allroad version e mafai ona faʻatonuina i le amataga o le taumafanafana, faʻatasi ai ma le taunuʻu i tulaga faʻapitoa ua saunia mo le tautoulu.

A o tau, le faʻavae faavae, 35 TFSI ma le 2.0 l o le 150 hp ma le fitu-saosaoa faʻasalalau otometi o le a tau, i Siamani, mai le 35 900 euros , talu ai o tau o le S4 saloon i lena maketi e tatau ona amata ile 62 600 euros.

Audi A4 Avant

O le pito i luma na faʻafouina, tuʻuina atu le ea o le A1 Sportback.

O le a maua foi se fa'asologa fa'apitoa fa'alauiloa, le Audi A4 lomiga tasi. E maua i van ma sedan format, e mafai ona faʻapipiʻiina i afi e tolu (le 245 hp 2.0 TFSI, le 190 hp 2.0 TDI ma le 231 hp 3.0 TDI), faʻaalia auiliiliga o le S Line meafaigaluega faʻasologa i fafo ma totonu ma faʻatasi ai ma le tau amata ile 53 300 euros (i Siamani).

Faitau atili