Na tofotofoina le Jeep Wrangler Sahara. E fou uma, ae o se Wrangler?

Anonim

Afai ei ai ni ata moni i le lalolagi o taavale, o le Sipi Wrangler o se tasi o i latou. O le fefe e uiga i lenei tupulaga fou, ina neʻi faʻaseseina le gafatia poʻo le faʻamaoni o se saga e umi se taimi seia oʻo i le Taua Lona Lua a le Lalolagi, e matua leai lava se faavae.

O le mea na faia e Jeep e matua ofoofogia lava - na mafai ona aumaia le Wrangler i o tatou aso, mai se masini, tekinolosi ma e oʻo lava i ... manatu faʻapitoa, e aunoa ma le leiloa o lona uiga, faʻamoemoega poʻo le moni.

Fa'amaoni…, o se upu na ou sau soo i ai i lo'u taimi ma le Wrangler o se uiga e seasea maua i taavale i nei aso. I totonu o se lalolagi "faʻafefeteina" o SUVs, taumafai e 247 mea i le taimi e tasi, e aunoa ma le faia o se tasi o ia mea e sili ona lelei, e tumau pea le Wrangler i lona uiga.

Sipi Wrangler Sahara

Ma faatasi ai ma se taulaiga vaapiapi, matou te iloa o le a tupu ai ni fetuunaiga i isi vaega, ae o le mea moni, matou te le fia iloa - matou te talia lava pe o le a. Vagana, e pei ona ou taʻua, ua faia e Jeep se galuega ofoofogia i le faʻaleleia o lona faʻailoga. E ui lava e le o se taʻavale laʻititi, o le Wrangler Sahara ua faʻataʻitaʻiina - E le gata i le lima-faitotoa o le tino ma le tele o auala e faʻatatau i auala - e mafai ona avea ma taʻavale a le aiga e tasi pe o se taavale i lea aso ma lea aso.

Afai i fafo o loʻo faʻatumauina laina faʻamaonia (moni), e tusa lava pe faʻamalosia - lelei, o se "piliki" e sili atu le aerodynamic -, i totonu e toetoe lava a mafai ona tatou talanoa e uiga i se fouvalega . Ulufale atu i totonu o le Wrangler Sahara, matou te maua ai se totonu malosi e sili atu ona manaia nai lo le muamua.

O le lelei o meafaitino e le o se faʻailoga, ae e le faʻafefeteina, faatasi ai ma le Jeep designers o loʻo faʻatautaia le tuʻufaʻatasia o "mea" e pei o le infotainment system poʻo le vaega numera numera i totonu o se faʻamaopoopo ma felagolagomaʻi atoa, e aunoa ma ni faʻalavelave tetele, i se auala faʻamaonia. , e aunoa ma le leiloa o le vaega o meafaigaluega galue.

Sipi Wrangler Sahara

Malosi, mata'imata totonu - Uconnect infotainment system with 8.4" touchscreen e tali lelei ma faigofie tele ona fa'aoga.

E ui i le tele o fua i fafo (4.88 mita le umi ile 1.89 mita lautele), o le avanoa avanoa e foliga mai e le tele e pei ona foliga mai i le tepa muamua . O uiga fa'apitoa a le Wrangler - fa'ava'a fa'ava ma fa'alava, uili lapopo'a, fausaga ma mea fa'ainisinia uma (driveshafts, differentials) - e foliga mai e fa'alavelave. Ae ui i lea, o loʻo i ai pea avanoa. O tagata o loʻo nofo i tua o le a leai se faʻafitauli faʻapipiʻi i totonu, ma o le 548 l o ato ato e lava e ave uma ai mea e manaʻomia mo le vaiaso i le ogatotonu o le leai o se mea.

Sipi Wrangler Sahara

O le avanoa e tatala ai le siʻusiʻu - faʻamalama pito i tua e matala i luga, tatala le faitotoʻa i le itu - e ese ma e manaʻomia, ae e le faʻaogaina atili ai.

Ae ui i lea, o lona faʻaogaina o le faʻaaogaina - e le gata o le tele o ona gafatia i luga o le auala, o faitotoa e mafai foi ona tuʻu i le fale, o le taualuga e vaevaeina i ni vaega se tolu, o ia mea uma e mafai ona faʻaaogaina ma e oʻo lava i le gauga o le matagi - e foliga mai e malosi. faatapulaa e u'amea fa'apipi'i fa'apipi'i e vavae'ese ai le vaega o ato ma le vaega o pasese — o le a le mea o fai iina?

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻafeiloaʻi i Potukale - e faʻamautinoa ai le paʻu o le tupe ma se tau taugofie, o le vaeluaga e faʻamautinoa ai o le Wrangler e lima-faitotoa o se ... pikiapu. Kovana e, pe e leʻi oo ea i le taimi e toe iloilo ai nei tulafono uma e anachronism?

sola i mauga

O le mea moni, i le taimi o lenei suʻega, sa latalata atu le vevela i le brrrrr, o lea sa le tele ai le naunau e suʻesuʻe le vaega liliu o le Jeep Wrangler Sahara, ae ua tele naua mea e faʻafiafia ai aʻu.

E pei ona ou taʻua muamua, i lenei taimi o le molimau i le va o JK ma JL augatupulaga, masalo o le mea e sili ona ofo ai o le atamai ma le faʻaaogaina o le Wrangler e aunoa ma le leiloa o se tasi o lona uiga. . Matou te alu i se tulaga maualuga avetaʻavale e vave ona matou masani ai, ma le faʻaalia o le puleaina o le vaaiga i luga o isi taavale. E faigofie ona vaʻai mai totonu i fafo, ma e ui lava i le tele o fafo e le faigata ona tuʻu le taʻavale i luga o le auala ma e oʻo lava i gaioiga sili ona malosi e tuʻuina mai ia i matou se laina liliu e fetaui lelei, pe a fua i le 3.0 m wheelbase.

Sipi Wrangler Sahara

Off-road: numera e taua

E oo lava i le umi o suiga, e mafai e le Wrangler ona taulimaina (toetoe lava) ituaiga uma o faʻalavelave. Ole tulimanu ole osofa'iga ole 35.4º; galuega faatino e 30.7º; ole manava e 20º. Ole kilia ole eleele e 242mm ma le ford pass e 760mm - numera e sili atu nai lo le SUV masani. Mo i latou o loʻo manaʻo atili, o loʻo i ai le Rubicon version, lea e faʻaopoopo, faʻatasi ai ma isi, loka faʻaeletoroni o le pito i luma ma tua.

O manoa ma fa'alava, lua au ma'a'a ma le toe fa'ata'amilo polo e le'o ni mea lelei mo se ta'avale ma'ai pe fa'alelei i luga o le asphalt, ae o le taimi nei ua te'i le Wrangler i le itu lelei.

O fa'aletonu e fa'amama lelei ma e o'o lava i le so'ona tele o le tino i nisi taimi, e mafai ai ona fa'atumauina fati vave e aunoa ma ni tala fa'atino tetele. O le auala tele e le o se nofoaga lelei mo le Wrangler, ae e le faʻafefe - o loʻo i ai le leo o le ea ma le taʻavale - ae o se auala lona lua ma sili atu le feololo e mafai ona maua ai le tele o kilomita e leai se taumafaiga.

O le mea e susulu ai le Wrangler Sahara e manino lava o le auala . Matou te lagona le le faatoilaloina i tua o le uili. Atonu e leai ni loka eseese a le Rubicon i luma ma tua, ae o loʻo i ai a matou faʻaitiitiga, faʻaalia tulimanu o le osofaʻiga ma le alu ese, ma le kilia maualuga o le eleele, lea e liliu ai le tele o faʻalavelave i se paka faʻafiafia.

Sipi Wrangler Sahara

O pa'u a Sahara, lea e sili atu ona faauo i le asphalt, e le pei o le Rubicon, e iu lava ina avea ma sootaga sili ona vaivai - pe a mulimuli i se ala ma ala loloto, tumu i vai, tau le mau i le palapala. Fa'aitiitiga, nisi fa'avavevave ma le Wrangler Sahara iina na agai i luma ... i se tulimanu e toetoe lava 45º e fa'atatau i le itu o le ala, ma le tele o palapala e lele - na ou alu ese ai ... tasi le tupe siliva, tasi le isi ...

I luga o le Unlimited (5 faitotoa) e tatau lava ona tatou faaeteete i le tulimanu ventral, maualalo ifo nai lo le tolu-faitotoa Wrangler, ma le uili puupuu. E ui lava i lea, ma le faʻaeteete, na mafai ona matou aʻe faʻalavelave e le mafai ona matou mafaufauina i se SUV tele i la matou sikuea, e tusa lava pe o le mega-uili ma paʻu maualalo o loʻo faʻapipiʻiina - i luga o le Wrangler Sahara o uili e 18. ″, ae fa'atasi ma le tele o pa'u e afifi ai.

le paga lelei

I luga o nei aʻoaʻoga suʻesuʻe, pe i luga poʻo fafo atu o le auala, o le 200hp 2.2 CRD ma le valu-saosaoa faʻasalalau otometi na faʻamaonia o ni soa sili ona lelei - e foliga mai na faia ma le loto i ai mo le Wrangler. O le 2.2 CRD e lava le mana ma le malosi e faʻanofo ai le sili atu i le 2100 kg o le mamafa ma le alacrity ma le faʻasalalauga otometi, na amata mai i le ZF, o loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o mea sili i le pisinisi i aso nei.

Sipi Wrangler Sahara

O rims e 18" ae e tele a matou pa'u o lo'o siomia ai.

I le mea uma lava, o le seti afi afi o loʻo i ai se faʻalelei lelei - e le naʻo le fatu o se masini faʻapisinisi - faʻatasi ai ma se faʻalelei ma le faʻaogaina lelei i le taimi atoa o lana gaioiga, lea e saofagā lelei i le faʻataʻitaʻiga atoa o le avetaavale ma le ola faʻatasi ma le. Wrangler Sahara.

O le faateia na sau mai le itu taumafa. I saosaoa feololo - i le va o le 70 km/h ma le 90 km/h - i luga o auala lona lua, fa'aaoga e itiiti ifo i le 8.0 l/100 km ; i le taulaga i luga o le taulaga na latou o'o i luga i le valu maualuga, iva maualalo, ma na'o fafo-auala na ou va'aia latou o'o a'e i luga a'e o numera lua (10-11 l/100 km). E matua lelei lava, pe a mafaufau i lona mamanu ma le tele - sili atu nai lo le Renegade laitiiti ma lana tamai turbo mil…

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Afai o oe o se tasi o na tagata e le mafai ona alu i le faaiuga o le vaiaso e aunoa ma le palapala ma le palapala i o latou seevae, o le Jeep Wrangler o le a fetaui lelei e pei o se totigilima. O le lelei o le faʻaopoopoina e le JL generation foliga "civic" e sili atu ona faʻaaogaina i taimi uma. E o'o lava i lenei fa'ata'ita'iga ma pa'u e sili atu ona fetaui mo le asphalt, o latou agava'a fa'ale-auala e folafola atu e ave i latou i luga atu nai lo le tele o SUVs.

Sipi Wrangler Sahara

Ae o se tofo maua, ae e le mafai ona faafitia o se tasi foi o le mulimuli mama ma faigata, moni ma moni i fafo-auala, nofoia se niche toetoe lava le mafaatusalia - o se G-Vaega tau e sili atu nai lo le faaluaina, tuua atonu Toyota Land Cruiser , faʻapea foʻi ma se taʻutaʻua lelei ma le gafatia, ae o le faʻatusa tutusa (lima faitotoa) e sili atu i le 100 afe euros(!).

O le Jeep Wrangler Sahara ua amata ona foliga mai o se tau lelei mo tupe, ae e le o mo tagata uma. O le tau e amata ile 67,500 euros, ma le iunite na matou faʻataʻitaʻia faʻaopoopo 4750 euros i filifiliga. Ma o le mea moni, afai e te fuafua e te malaga mamao e faʻaaoga ai le matou auala, e leai se auala e alu ese ai - latou te totogia le vasega 2.

O se faʻamatalaga mulimuli mo lau faʻatinoga i suʻega Euro NCAP, o fea na e maua ai se fetu faigofie . Matou te fia fai atu o le taunuuga na o le leai o nisi avetaavale fesoasoani e matua taua tele e le Euro NCAP, ae o lau faatinoga i suʻega faʻalavelave i luma na matou popole ai ... Se mea e toe iloilo i se taimi vave, Jeep.

Sipi Wrangler Sahara

Faitau atili