I le uili o le Suzuki Jimny SZ5 fou (2019). Pe o se mama ma faigata pea?

Anonim

O le Suzuki Jimny SZ5 fou e le masalomia o se tasi o faʻalauiloa o le tausaga. Vaʻai mataʻina, faʻatasi ai ma foliga faigofie, faʻaogaina ma e aunoa ma ni faʻaaliga vaʻaia, o le tamai jeep Iapani ua manumalo i mea uma ma tagata uma.

E pei ona mafai ona e vaʻai i lenei vitio, o lona uiga e mama i fafo-auala, ae o le galuega na faia e Suzuki i le faʻamamaina o le Suzuki Jimny SZ5 i luga o le auala e iu lava ina sili atu le faʻafiafiaina nai lo le faʻamoemoeina o gafatia i fafo, e sili ona lelei.

O totonu e le manaia mo ana meafaitino, ma e pei o se taavale galue, ae leai se tala e uiga i le malosi o le faapotopotoga, lea na faagaeetia ai foi i matou.

Matamata i le matou vitio atoa ma le Suzuki Jimny SZ5 fou (ma lesitala i la matou auala!):

Ae mo le avanoa, e talafeagai mo tagata e toafa, ae e leai sau vaega ato. E na'o le 85 lita le malosi.

E pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio, o le ogalaau o le mulivae Achilles o le tamaʻi Suzuki Jimny SZ5.

Suzuki Jimny SZ5
Mata e mafai ona tapuni le atopa'u? Ioe e leai.

Sa ou taumafai e tuu se ato faafafa i totonu o le ogalaau ma e oo lava i lena sa le ofi… lelei, o se ato faafafa lapo'a ae o lea lava! O le mea e laki ai o loʻo i ai se auala i lenei mea ... matamata le vitio.

Lafoga fa'afaigata le olaga i le Suzuki Jimny SZ5 fou.

Potukale ma lafoga maualuga, o se tala alofa na tupu ia i matou e lagolagoina. E sili atu nai lo le alofa, ua avea o se faʻalavelave ...

OU TE MANA'O E FA'AAFIA LAU AALE

Ona o lenei fa'alavelave e fa'amama ai a tatou taga, o tau o le Suzuki Jimny fou e amata i 21 483 euros ma faaiu i 25 219 euros o le lomiga sili ona saunia. E sili atu i le 50% o lenei aofaiga o lafoga.

Fa'aliliuga JX JLX JLX TUSI. TULAGA 3
Tau €21,483 23 238 € 25 297 € €25,219

Taugata? Leai se masalo. Aemaise lava pe a tatou vaʻavaʻai i tau i luga o le maketi Sipaniolo, e amata ile € 17 afe ma faaiʻu ile € 20 820, i se isi faaupuga, o le sili atu ona faʻapipiʻiina o le Suzuki Jimny SZ5 tau e itiiti ifo i Sepania nai lo le faʻavae i Potukale.

Suzuki Jimny SZ5
E ui i lafoga, ae matagofie si o tatou atunuu. I a matou vitio matou te taumafai pea e faʻaleleia laufanua o lo matou atunuu. O lenei vitio na pueina i le eria o Setubal.

E ui lava i mea uma, o loʻo faʻagasolo lelei le faʻatau atu o le Suzuki Jimny SZ5. E naʻo le faʻamaonia o le tau e le o mea uma, aemaise lava pe a fai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia ei ai uiga e taua ia i latou lava.

Faitau atili