Ua maua! O ata muamua a le sipai o le BMW 3 Series faʻafouina

Anonim

Faʻaalia i le 2018 i le Paris Motor Show, le BMW 3 Series (G20) ua uma ona sauni mo le faʻaleleia masani o le ogatotonu o le olaga, lea e tatau ona paʻu i le maketi ia Novema ... i le tausaga a sau.

Na maua e Razão Automóvel le avanoa (naʻo le atunuʻu) i ata muamua o le sipai o le Series 3 facelift, lea ua uma ona "suʻeina" i Suetena, o le vaaiga o suʻega masani o le atinaʻeina o le taumalulu.

E masani lava, o polokalame atiaʻe mo se BMW fou e mafaufau i se vaitaimi o suʻega faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi e tumau i le va o le ono i le valu masina. E pei o lea, ma le faʻamasinoina o nei ata muamua sipai, lea e faʻaalia ai le 3 Series e aunoa ma se suiga i fafo, e faʻamoemoeina o le Munich brand o, i lenei laasaga, suʻeina naʻo vaega fou, e aofia ai le fou numera meafaigaluega panel o le a maua mai. ana fa'ata'ita'iga eletise fou.

BMW 3 Fa'asologa ata sipai

Ma o totonu tonu lava o le a tatou taulai i ai, aua o nei ata muamua o loʻo faʻaalia ai se fale ma ni suiga. Ma o le mea moni e faapea o le dashboard ua ufitia atoa na o le faamalosia o le manatu e faapea pe a toe faafou le 3 Series, o le a maua se quadrant numera fou ma se mata fou i le ogatotonu, i se fofo e tutusa ma lea na maua i le BMW iX talu ai nei faalauiloa ma. i4.

BMW 3 Fa'asologa ata sipai
O le Live Cockpit o le a maua e pei o tulaga masani i lomiga uma e 3 Series, lea o le a fa'aopoopo i ai le lau lona lua (le tasi lenei tactile) i le ogatotonu, i luga a'e o le fa'amafanafanaga ogatotonu, fa'asaga teisi i le aveta'avale.

O afea o le a tuuina atu ai?

O mea uma e faʻaalia ai le faʻafouina o le BMW 3 Series o le a faʻaalia i le lalolagi i le taumafanafana o le tausaga a sau, ma le gaosiga e amata ile vaitau o le taumafanafana. O iunite muamua e tatau ona taunuu i le au faʻatau a Siamani ia Novema 2022.

Ae e ui lava e leai nisi faʻamatalaga o loʻo iloa e uiga i le faʻaleleia o foliga o le BMW 3 Series - pe leai nisi iunite e pikiina i suʻega! - E mafai lava ona e matamata pe toe iloilo le suʻega e le "uncle" Guilherme Costa o le BMW 3 Series sili ona malosi o aso nei, le M3 Competition (G80). E te le'i matauina ea lenei fa'aosoosoga? O lea e tatau lava ona e vaʻai i lenei tusiga ...

Faitau atili