Ole Mercedes 230 E lea e le'i resitalaina ma o lo'o fa'atau atu. mate mai le tau?

Anonim

Ta'uta'ua mo lona fa'atuatuaina ma le lelei o le fausiaina, o le Mercedes-Benz W124 o lo'o fa'aauau pea ona avea ma vaega o mafaufauga o le tele o tagata fiafia o le Stuttgart brand.

Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻatauina o se iunite lima lua ma ni nai selau afe kilomita e le o se faʻalavelave mo i latou o loʻo sailia. Ae faʻapefea pe a matou taʻu atu ia te oe o loʻo i ai se kopi e faʻatau atu ma naʻo le 995 km ile odometer?

Ioe, matou te iloa o loʻo faʻamatalaina i lenei auala e foliga mai o se ituaiga "unicorn", ae talitonu mai ia te aʻu o loʻo i ai. O loʻo matou talanoa, e pei ona tatau ai, e uiga i le faʻataʻitaʻiga matou te aumaia oe iinei, o se Mercedes-Benz 230 E (W124) e leʻi faʻamauina.

Mercedes-benz W124_230E 7

Tuuina atu i le Mercedes-Benz dealership i Braunschweig i le aso 27 o Me, 1987, o lenei 230 E sa faʻaalia mo le tausaga ona teu ai lea i totonu o se "capsule faaletino" moni seia faʻatau atu i se isi faʻatau 33 tausaga mulimuli ane.

Ma o le mea tonu lava lea na faʻatau atu i Mechatronik, o se tasi o faʻatau taʻutaʻua taʻutaʻua i Siamani, lea ua tuʻuina atu nei mo le faʻatau atu mo le 49,500 euros.

Ole Mercedes 230 E lea e le'i resitalaina ma o lo'o fa'atau atu. mate mai le tau? 3512_2

Faʻapipiʻiina i le 2.3 lita fa-cylinder gasoline engine ma le 132 hp lea sa masani ai, o lenei 230 E o loʻo i ai le taualuga o le la eletise ma se faʻailoga pito i tua e loka ai, ae o le mea e ofo ai e leai se "faʻamanuiaga", e pei o se faʻataʻitaʻiga faʻafefe. faiga.

Mercedes-Benz W124
O le faʻatau e nafa ma le faʻatauga faʻamaonia o le taʻavale na ufiufi le 995 km, ae o le mea e ofo ai, o le odometer e faitau 992 km ...

Ae o mea uma e le mama, i fafo ma totonu, lea sa tausia ma le totoa i nei tausaga uma. O le taunuuga o se tasi o Mercedes-Benz W124s sili ona faapitoa i luga o le maketi, ma o le mafuaaga lena e le tatau ona umi se taimi e maua ai se fale fou.

Mercedes-benz W124_230E 21

Faitau atili