O ata va'ai o lo'o fa'atalitali Mercedes-AMG C 63 Station hybrid ma le 544 hp

Anonim

Mercedes-AMG o loʻo faʻamaeʻaina le atinaʻeina o le taavale fou a le C 63 Station, lea na faatoa "aveina" i fafo atu o le ofisa autu o Affalterbach i luga o le tala faʻasolopito Nürburgring.

E ui i le ufiufiina i ata mafiafia, ae ua mafai ona vaʻaia toetoe o itu uma o le "super van", o loʻo i ai le pito i luma o le Panamerican ma sili atu le faʻaogaina o le ea i le pito i luma.

I fa'amatalaga, o fa'aologa uili lapo'a ma rims tetele e matilatila mai. I le pito i tua, o le ea fa'asalalau iloga ma le fa'amata'ina fa'alava fa'avevela e tu mai.

Mercedes-AMG C 63 T ata sipai

O lenei fa'afiafiaga fa'alelei o le a maitauina fo'i i totonu o le potu, lea o le a fa'aalia ai se fa'afefiloi o pa'u, Alcantara ma le carbon fiber.

AMG E Faiga Fa'atinoga

O le a avea lea ma faʻataʻitaʻiga lona lua ma le saini AMG e faʻapipiʻiina i le AMG E Performance hybrid system fou, lea e tuʻufaʻatasia ai se poloka penisini 2.0-lita - faʻatasi ai ma se turbocharger eletise - faʻatasi ai ma se afi eletise, mo le maualuga tuʻufaʻatasia malosi o le 544 hp.

O lenei faiga - lea o le a faʻafesoʻotaʻi ma le iva-saosaoa otometi faʻasalalau ma le 4MATIC + faʻataʻavale uma - o le ai ai foi le 4.8 kWh maa o le a mafai ona tuʻuina atu uma-eletise laina o le 25 kilomita.

Mercedes-AMG C 63 T ata sipai

Afai e faʻamaonia nei fuainumera, o le Mercedes-AMG C 63 Station van o le a tuʻuina atu ia lava ma se mana e sili atu le maualuga nai lo le muamua BMW M3 Touring, lea e tatau ona oʻo atu i le maketi i le 2022 ma le 510 hp i le Faiga Tauvaga.

O afea e taunuu ai?

Mercedes-AMG e leʻi faʻamaonia le aso o le tuʻuina atu o le C 63 Station, ae o loʻo faʻamoemoeina o le faʻaaliga i le lalolagi o le a faia mulimuli ane i lenei tausaga.

Faitau atili