Tiso fa'amamāina? Ua uma ona matou fa'auluina le fa'aogaina o le E-Class diesel plug-in hybrid

Anonim

I le 2018, na amata ai ona oso le afi afi afi, Mercedes-Benz na ofo i le peti i luga o masini faʻapipiʻi faʻatasi ma lenei ituaiga o suauu. I le tupulaga faafouina, o le Vasega E va'aia lona tino, faiga fesoasoani ma le fale ua fa'afouina, fa'atumauina lana tautinoga i le tu'ufa'atasiga o le tiso ma le eletise fa'atasi ma le ma le 300 o , mo le faʻaitiitia o le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina.

O le EQ Power sub-brand o loʻo tuʻufaʻatasia, i Mercedes-Benz, faʻapipiʻi uma faʻapipiʻi penisini, ae faʻapea foʻi le tiso, i le taimi e toʻatele ua uma ona pasia le tusi maliu i le tekonolosi afi na fatuina e Rudolph Diesel i le 1893 ( Groupe PSA na maua. o se osofaʻiga faʻafuaseʻi i lenei matata i lenei sefulu tausaga, lea na mou atu e aunoa ma se faʻailoga ...).

O lenei faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaogaina ma faʻaoga i taʻavale uma a Mercedes-Benz i luga aʻe o le C-Class (aofia ai) - mo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma afi faʻafefe o loʻo i ai se isi faiga - faʻalagolago i le "hybridized" iva-saoasaoa otometi feaveaʻi i le afi. . maneta tumau ma se maa lithium-ion 13.5 kWh (9.3 kWh net).

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

Manatua: O ata e le o ata o le ma le 300 o , ae mai le ma le 300 ma , o lona uiga, le plug-in gasoline hybrid - e tutusa uma le maa ma le masini eletise. Na'o le pau ia o ata o lo'o maua o le ituaiga hybrid saloon. O ma le 300 o na o ata o le Station (van) na maua.

Tuto'atasi eletise? E tutusa mea uma

Ae ui i lea, e ala i le tausia o le faiga lava lea e tasi o loʻo tuʻuina atu i le faaiuga o le 2018, o le afa selau kilomita o le tutoʻatasi eletise o le Diesel plug-in hybrid o le E-Class faʻafouina (lea o le a iai ni suiga se fitu PHEV i tino eseese, e aofia ai le fou. o 4 × 4 versions ) pa'u puupuu o le Mercedes-Benz penisini plug-in taavale laiti - 57 i 68 km (lea e iai foi se maa tele atu) - ma foi (e ui lava e tau leai) o tauvaga tuusao - BMW 5 Series, Volvo S90 ma Audi A6 - tutusa le malosi i le penisini.

Atonu o le mafaufau, ae ua tatou masani i le Diesel's autonomy ua sili atu ona faʻalauteleina ... e ui o iinei e leai se mea e fai i le afi afi.

Ma e matua mamao lava mai le GLE 350 o lea na maua talu ai nei le sili ona tele plug-in-mounted battery i luga o le maketi (31.2 kWh, toetoe lava o le tele o se tamai 100% eletise taʻavale) e oʻo atu i le 100 km o le tutoʻatasi.

Ioe, afai e moni na faʻaaogaina e le E-Class lenei faʻaputuga malosi, o lona tutoʻatasi e sili atu nai lo le faaluaina pe a faʻatusatusa i le ma le 300 o ofo, e le itiiti ifo foi o le ogalaau o le a liua i se mea e sili atu nai lo se vaega totigilima ...

O le uta i luga o le laupapa o loʻo i ai le malosi o le 7.4 kWh, lea e manaʻomia mo le faʻatonuina (atoa) i le suiga o le taimi nei (AC) i le va o le lima itula (outlet) ma le 1.5 itula (faʻatasi ma pusa puipui).

O le mamanu fafo e suia tele

Aʻo leʻi amataina se taamilosaga i le aai o Madrid ma siʻosiʻomaga, seʻi o tatou vaʻai i le eseesega o lenei faʻataʻitaʻiga, lea, ma le 14 miliona iunite na faʻamauina talu mai le faʻalauiloaina o le uluai lomiga i le 1946, o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu i le talafaasolopito o Mercedes-Benz. .

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

O le faʻaaogaina o le mea moni e oʻo lava i le suiga e sili atu nai lo le masani i luma ma pito i tua - ona o le faʻaogaina o meafaigaluega i totonu o le avetaʻavale fesoasoani fesoasoani na matua faʻaleleia ma maua ai meafaigaluega faʻapitoa na faʻapipiʻiina i nei vaega - na faʻaaogaina e Mercedes le avanoa e " tinkering” sili atu i le mamanu nai lo le masani i nei facelifts ogatotonu o le olaga.

Hood (faatasi ai ma le "mana" pule i luga o Avantgarde, AMG Line ma All-Terrain) ma le tapuni ogalaau ma laina fou, ma toe faʻaleleia atoatoa optics i luma (o le LED atoa e pei o le tulaga masani ma multibeam system e fai ma filifiliga) ma i tua, lea o le moli ulu ua i ai nei ni vaega se lua ma ua sili atu ona faalava, e ulu atu i totonu o le tapuni ogalaau, o elemene ia e faigofie ona ese ai mai lona muamua.

O suiga o ta'avale e o'o mai i lalo i le fa'aogaina o le ea fa'apipi'i (pe a fa'apipi'i) ma fa'aitiitia ai le kilia o le eleele o le Avantgarde i le 15mm. O le fa'amoemoega o le fa'aitiitia o le maualuga i luga o le eleele o le fa'aleleia lea o le fa'aogaina o le aerodynamic ma, o le mea lea, e fesoasoani i le fa'aitiitia o le fa'aaogaina.

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

O le Avantgarde version e avea ma faʻamatalaga ulufale. Seia oʻo mai i le taimi nei sa i ai se faʻavae faavae (leai se igoa) ma Avantgarde o le tulaga lona lua. O lona uiga, mo le taimi muamua i le mauaina o le E-Class range, o le fetu e pa'ū mai le pito i luga o le pulou i le ogatotonu o le radiator grille, lea e sili atu le chrome ma le lanu uliuli lacquered pa).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faʻamalosia o faiga fesoasoani avetaʻavale o lona uiga o le avetaʻavale o loʻo i ai nei le faʻatautaia o le folau e faʻavae i luga o faʻamatalaga moni i luga o le faigamalaga lava ia (tuumati faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo faʻalavelave taʻavale i luma atu), fesoasoani tauaso malosi, vaʻai itu galuega i le lagolago mo paka ma se evolusione i le faiga paka lea ua tuufaatasia nei ata na aoina e le mea pueata ma le ultrasonic sensors ina ia suʻesuʻeina le vaega atoa o loʻo siomia ai (seia oʻo i le taimi nei na faʻaaogaina masini), ma le taunuuga o le mauaina i le saoasaoa ma le saʻo .

Uili fou ma nai isi mea i totonu

I totonu o le fale e itiiti ni suiga. Sa tausia le dashboard (ae o le lua 10.25 "screens numera o tulaga masani, ae o se isi lua 12.3" e mafai ona faʻamaonia), faʻatasi ai ma lanu fou ma faʻaoga laupapa, aʻo faʻaogaina nei e le MBUX le pulea o le leo ma le faʻateleina mea moni (o se ata vitio. o le nofoaga lata ane o lo'o i ai aū fa'apipi'i po'o numera o lo'o fa'ata'atia i le folauga).

Dashboard, fa'amatalaga

I le faaopoopo atu i avanoa eseese mo le faʻavasegaina o tagata taʻitoʻatasi, e fa ituaiga o faʻamatalaga lautele faʻavasegaina mo le mea faigaluega: Modern Classic, Sport, Progressive and Discreet (faʻaitiitia faʻamatalaga).

O le mea fou autu e liliu mai o le uili , faʻatasi ai ma le laʻititi laʻititi ma le mafiafia rim (ie sportier), pe i le tulaga masani poʻo le AMG (e tutusa uma le lautele). O loʻo i ai se faʻaoga sili atu le lautele (lea e tuʻufaʻatasia ai le tele o faʻatonuga) ma e mafai, o lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fesoasoani avetaʻavale o loʻo i ai i taimi uma faʻamatalaga o loʻo uuina e lima o le avetaavale, faʻaumatia sina gaioiga ma le rim ina ia iloa ai e le polokalama. e leʻi tuʻuina atu e le avetaavale (e pei ona tupu i le tele o faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi i aso nei).

Laupapa fa'ailoga fa'ailoga uili

E tusa lava pe iloa e tasi le mea o le faʻaaogaina o se taavale mo ni nai itula ma le isi o le avea o lenei taavale ma mea autu i lea aso ma lea aso, e tumau pea le lagona e tatau i tagata faʻaoga ona faʻaalu le tele o taimi e suʻesuʻe ai le tele o avanoa mo faʻasalalauga ma faʻamatalaga i luga. o lau e lua, ina ia mafai ai ona maua vave le avanoa i faʻamatalaga sili ona taua ma aloese mai le faʻalavelave tele pe a taulimaina menus eseese.

O le isi mea fou i totonu o lenei vaega o le i ai lea o le faʻaogaina o le wireless mo smartphones, lea e tumau i taʻavale fou uma e oso i le maketi.

Atopa'u "fa'a'umi'umi" i le plug-in hybrid

E le o misi le avanoa, i le umi ma le maualuga, ma e tatau ona lapataia le pasese pito i tua o loʻo latou faimalaga ma se ala tele i le va o latou vae. O le aafiaga o le amphitheater e faatagaina e nofoa pito i tua e maualuga atu nai lo le pito i luma ma le sao saʻo o le ea mo lenei laina lona lua, i le ogatotonu ma totonu o pou tutotonu, e fiafia.

Laina lona lua o nofoa

O le vaega sili ona leaga i le iloiloga o lenei faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le vaega ato, aua o le maa o loʻo i tua o nofoa pito i tua ma faʻaauau pea ona aveese le tele o avanoa: o le 540 l atopaʻu voluma o le E-Class "non-plug. hybrid" -in" fa'aitiitia i le 370 l i le ma le 300 o , ma o se ituaiga o "ingot" lautele e aliali mai i luga o le fola e lata ane i tua o nofoa.

O se faʻalavelave foʻi pe a e manaʻo e gaugau i lalo tua o nofoa ma faʻatupuina se avanoa faʻapipiʻi atoa, lea e le mafai iinei (e tupu foi lenei mea i totonu o le veni, lea e faʻaitiitia ai le malosi pe a alu mai le 640 i le 480 l) .

Atopao o le E 300 ma

E pei ona mafai ona vaʻaia, o le ogalaau o le E-Class plug-in hybrids ua faʻaititia ona o le maa e manaʻomia. Fa'atusatusa i le E-Class e le'i fa'afefiloi ile ata fa'afeagai...

O lenei mataupu o le faʻaitiitia o le voluma ma le faʻaogaina o ato ato e masani ona faʻatusatusa i faʻaoga faʻapipiʻi faʻatusatusa i faʻasalalauga e le faʻaogaina (Audi A6 e alu mai le 520 l i le 360 l, BMW 5 Series mai le 530 l i le 410 l, Volkswagen Passat mai le 586 l l i le 402 l) ma na o SUV e mafai ona faʻatapulaʻaina le faʻaleagaina (ona o loʻo i ai le tele o avanoa maualuga i luga o le taʻavale taʻavale) poʻo tulaga lata mai ua uma ona atiaʻe mai le fale gaosimea ma le faʻaogaina o le plug-in version i le mafaufau, e pei o le tulaga o le Volvo S90 (lea faʻasalalau tutusa 500 lita i hybrid ma "masani" versions).

Lenei Diesel plug-in hybrid system mai ma le 300 o ona taunuu ai lea i luga o le maketi i le 2019 i le "counter-current", ae o lona taliaina o loʻo faʻaalia ai e saʻo le peti.

I Potukale, e sili atu ma le afa o le E-Class fa'atauga i le tausaga talu ai na i ai i lenei lomiga. ma le 300 o , a o le sulu i totonu penisini e le sili atu i le 1% o le "keke".

O le faʻapitoa ma sili ona taugofie le 2.0 l Diesel engine (194 hp ma le 400 Nm) faʻatasi ma taumafaiga ma le afi eletise e ausia, i se auala tuʻufaʻatasia, 306 hp ma le 700 Nm , faʻatasi ai ma le faʻamaumauga o le "eco" e sili atu ona manaia - 1.4 l / 100 km o le faʻaaogaina masani - nai lo le 50-53 km o le eletise eletise.

O lo'o feso'ota'i atu i le fa'aliliuga otometi e iva-saosaoa o lo'o iloa i le va'aiga Mercedes, i'inei ma le ulu ta'avale fa'atasi ma le fa'aliliu tu'ufa'atasi, o le pipi'i vavae ma le afi eletise. E ui lava i elemene faaopoopo, e tumau pea le faʻatusatusa, e le sili atu i le tele o le faʻaoga masani e sili atu i le 10.8 cm.

I le isi itu, o le afi eletise (faia faʻatasi ma Bosch) o loʻo i ai le gaosiga o le 122 hp ma le 440 Nm, e mafai ona fesoasoani i le afi tiso pe faʻanofo le ma le 300 o solo, i lenei tulaga i le saoasaoa e oo atu i le 130 km/h.

Au'aunaga fa'amaonia ma fa'atauga

Faatasi ai ma lenei faatinoga agavaa o se taavale taʻaloga, le ma le 300 o e fa'amaonia atoatoa i le auala vave e tali atu ai i so'o se fa'avavevave, fa'aaloaloga o lena lava torque maualuga tele ma fa'atosina eletise, pei o taimi uma. O faʻamanuiaga e agavaa mo se GTI: 5.9 s mai le 0 i le 100 km/h, 250 km/h ma toe maua i le tulaga tutusa…

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

O le taofiga e lagona e fai sina mago, e aʻafia i le mamafa o le maa (lea e mafai foi ona matauina pe a tulimanu) ma le faʻamalologa e faʻaitiitia i lalo, ae aunoa ma le afaina ai o le taʻavale, aemaise ile Comfort mode - o isi o Economy, Sport ma Sport Plus, ma ona iai lea o isi polokalame fa'atonutonu e fa mo le faiga fa'atosina (Hybrid, E-Mode, E-Save ma Tagata Ta'ito'atasi).

O lagona lelei na tuʻuina atu e ala i le taʻavale tuusaʻo (2.3 laps mai luga i luga ma o loʻo iai nei se laʻititi laʻititi) ae o le taofi na faʻamaonia e lava mo taimi uma ma, atonu e sili atu ona talafeagai, ma le sologa lelei o suiga i le va o le hydraulic ma le toe faʻafouina.

O le sologa lelei o le atigipusa ma suiga i le va o auala eseese (aemaise lava pe a liliu le fa-cylinder Diesel i luga ma tape) na ou talitonu ai e uiga i le tulaga o le matua na oʻo i ai le German brand i lona tolu augatupulaga o hybrids.

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

I le faaopoopo atu i le kilomita o le 100% eletise eletise (lea o le a mafai ai e le tele o tagata faaaoga ona ave i taimi uma le "maʻa" i le gasologa o le vaiaso, ma le faʻaitiitia o tau o le malosi, faʻapea foʻi ma le leoa / faʻalelei o le gaioiga), o le ma le 300 o e fa'alelei i taimi uma le ta'avale nai lo so'o se Diesel e le fa'apalapala, aua o le fesoasoani a le fa'aulu eletise e fa'amama ai le afi tiso mai le tele o taumafaiga e sili atu le pisa pe a galue "i luga o le eleele".

E 300's: o le lomiga sili ona lauiloa o le E-Class

O le 96 kilomita o le avetaʻavale - i luga o se auala fefiloi i le va o le taulaga ma sina auala tele i le pito i tua o le laumua o Sepania - na ufitia i le faʻaaogaina o le 3.5 l / 100 km (sili atu nai lo le eletise eletise, o lea), o le mafai i lenei averesi e sili atu le maualalo pe sili atu le maualuga, e fuafua pe e te faʻaogaina ma le faʻaeteete le tau o le maa (toe faʻaaogaina i soʻo se taimi e manaʻomia ai ma faʻaaoga polokalame avetaʻavale sili ona talafeagai mo tulaga taʻitasi).

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

Afai o le faʻamoemoe e sili ona lelei, e mafai ona taʻavale ma le afi e sili atu i le 90% o le taimi. Ma e tusa lava pe le o le tulaga lena, e faigata ona maua se taavale e iai nei fua / mamafa / malosi (toetoe lava lima mita le umi, e sili atu i le lua tone ma le 306 hp) ma le maualalo o le taumafa.

O le mafuaaga lena e ui lava e sili atu le tau € 9000 nai lo le E 220 d, e sili atu ma le afa o tagata faʻatau e fiafia i lenei Diesel plug-in.

O afea e taunuu ai ma e fia le tau?

Le fa'afouina Mercedes-Benz E-Class ua uma ona i ai tau mo Potukale ma o'o mai ia i matou ia Setema. le tau o lenei ma le 300 o amata ile 69,550 euros.

Mercedes-Benz E-Class 300 ma

Fa'amatalaga fa'apitoa

Mercedes-Benz E 300 o
afi afi
Tulaga Luma, Faaumiumi
Fa'ataina 4 cylinders i le laina
Tufatufaina 2 ac/c./16 alatoto
Mea'ai Manu'a Direct, Common Rail, Variable Geometry Turbo, Intercooler
Malosiaga 1950 cm3
mana 194 hp i le 3800 rpm
Binary 400 Nm i le va o le 1600-2800 rpm
afi eletise
mana 122 hp
Binary 440 Nm ile 2500 rpm
Tu'ufa'atasiga taua
Malosi maualuga 306 hp
pito maualuga 700 Nm
Pa'u
Ituaiga ion lithium
Malosiaga 13.5 kWh (9.3 kWh net)
utaina 2.3 kW (5 itula); 3.7 kW (2.75 itula); 7.4 kW (1.5 itula)
Fa'asalalau
Toso tua
Pusa ta'avale 9 saosaoa otometi gearbox (su'i su'ega)
Chassis
Fa'amalologa FR: Tutoatasi — multi-arm (4); TR: Tutoatasi — tele lima (5)
taofi FR: Tisiketi fa'avevela; TR: Tisiketi fa'avevela
Fa'atonuga fesoasoani eletise
liliu le lautele 11.6 m
Fua ma Avanoa
Comp. x Lautele x Alt. 4935mm x 1852mm x 1481mm
Umi i le va o le axis 2939 mm
gafatia atopa'u 370 l
faleteuoloa gafatia 72 l
Uili FR: 245/45 R18; TR: 275/40 R18
mamafa 2060 kilokalama
Tulaga ma taumafa
Saosaoa maualuga 250 km/h; 130 km/h ile eletise
0-100 km/h 5.9s
Fa'aaogā fa'atasi 1.4 l/100 kilomita
Fa'aaogā tu'ufa'atasi eletise 15.5 kWh
CO2 fa'aoso 38 g/km
pulega fa'aeletise 50-53 kilomita

Faitau atili