Ferrari 308 "O le Brawler". Afai sa i ai se Ferrari i Mad Max

Anonim

E feteenai ma se "aganuu" lea ua mamao ese Ferraris masani mai le lalolagi restomod, le Ferrari 308 “O Le Tau’a” mafaufau pe o le a se restomod o le faʻataʻitaʻiga Italia faʻasolopito.

Na faia e le mamanu o Carlos Pecino, o le mea lea, mo le taimi nei, na o se faʻaliliuga, faʻatasi ai ma lona tusitala o loʻo faʻamatalaina o le "paleni atoatoa i le va o le sauā ma le lalelei" ma faʻamaonia na musuia o ia e le lalolagi o le NASCAR tuuga e fatuina.

Afai o lenei faʻamatalaga e fetaui ma le Ferrari 308 "The Brawler" matou te tuʻuina atu i lau pule faitalia, peitaʻi, o le mea moni e foliga mai o se mea mai le faasologa o le "The Punisher" poʻo le apocalyptic saga "Mad Max", o lona uiga faʻamalosi. va'ai, fa'ailo i vali uliuli.

Ferrari 308 'Le Brawler'

Ae mo musumusuga i le lalolagi o tauvaga, ua taʻusalaina lenei mea e le tele o paʻu maseesee mai Hoosier (le paʻu paʻu o le a faʻaauupegaina le NASCAR amata i lenei tausaga), o le tino lautele, o le leai o se pito i tua, taʻavale fale poʻo le afi faʻaalia. .

Ma enisinia?

E ui lava o lenei Ferrari 308 "The Brawler" ua naʻo se faʻaliliuga, e leʻi taofia ai Carlos Pecino mai le mafaufauina poʻo le a le masini e mafai ona faʻaola ana foafoaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei auala, e tusa ai ma le mamanu, o le 308 "The Brawler" o le a le faʻaaogaina se afi afi Ferrari, ae o le "heretic" twin-turbo V8 afi o le McLaren 720S, faitau i lenei auala ma le 720 hp ma le 770 Nm.

I le faaopoopo atu i le mauaina o le afi mai le faʻataʻitaʻiga a Peretania, o le foafoaga a Carlos Pecino o le a faʻaaogaina foi le MonoCage II lea e faʻaogaina ai le McLaren, o mea uma e faʻateleina ai le faʻaogaina ma faʻaleleia amioga faʻamalosi.

Ferrari 308 'Le Brawler'

I se isi faaupuga, o le tusitala o lenei meaola "hybrid" faʻapitoa na fatuina se McLaren ma le tino na suia mai le Ferrari 308. Na ia alu mamao i le tuufaatasia o le au faufale e lua i se faʻataʻitaʻiga e tasi?

Faitau atili