O le galu vevela na mafua ai Siamani e faʻaititia tapulaa saoasaoa ile Autobahn

Anonim

I Europa atoa, o se galu vevela mai Aferika i Matu ua faʻalogoina ia lava. Ona o le maualuga o le vevela ua faʻamauina, e tele malo ua filifili e faia ni faiga faʻapitoa. O se tasi o ia malo o le Siamani na faia le faaiuga faaitiitia tapulaa saoasaoa i luga o le Autobahn.

Leai, o le fua e le o faamoemoe e puipuia ai le faaleagaina o taavale i luga o le Autobahn, ae nai lo le puipuia o faalavelave. Ua fefefe le pulega a Siamani ona o le maualuga o le vevela e mafai ona malepe ma faʻaleagaina le fola, o lea na latou filifili ai e "taʻalo saogalemu".

O tapulaʻa o le 100 ma le 120 km / h na tuʻuina atu i luga o nisi o vaega tuai o le Autobahn lauiloa, sili atu na fausia i le sima, lea, e tusa ai ma le nusipepa Siamani Die Welt, e mafai ona vaʻaia le fola o le "pa".

Atonu e le gata ai iina

E pei ona taʻua e le upega tafaʻilagi a Siamani The Local, e leʻi faʻateʻaina le avanoa e tuʻuina atu ai le tele o le saoasaoa pe a faʻaauau pea ona lagona le galu vevela. I le 2013, na ta’e i luga o se alatele Siamani na mafua mai i le vevela na mafua ai se faalavelave na mafua ai le maliu o se tagata tietie uila ma le tele o manuʻa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea e malie ai, i le amataga o lenei tausaga o vaega o le Autobahn e aunoa ma ni tapulaa saosaoa sa i ai i le koluse. O le mataupu o le manatu e faapea o le faia o tapulaʻa saosaoa o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le afu.

Faitau atili