Hyundai Kauai N Line. O le a le vaitamini "N" e feso'ota'i ma le Diesel 1.6 CRDi 48 V aoga?

Anonim

O le faafouga muamua o le Hyundai Kauai na faʻailogaina i le faʻalauiloaina o se N Line version e leʻi tupu muamua, e sili atu le taʻaloga i foliga vaaia, ma le faʻaaogaina o faiga faʻaogaina 48 V, mo le 1.0 T-GDI ma le 120 hp ma mo le 1.6 CRDi ma le 136 hp.

O le mea mulimuli, o se Diesel, ua tosina atu i ai talu mai le taimi na faasilasilaina ai ma o le mea tonu lava lea na matou maua ai le matou fesootaiga muamua ma le Kauai N Line, lea seia oo i le taunuu mai o le Kauai N e sili atu le malosi, ua faamamaluina o se taʻaloga. version of the range , a itiiti mai i foliga vaaia.

Ma afai, e tusa ai ma vaega, e leai se mea e suia mo Kauai "masani" - na tupu i le 40 mm (i le 4205 mm le umi) ona o suiga matagofie na maua e bumpers - o le ata i fafo na maua le "masima ma le pepa" ma avea sili atu ona manaia.

Hyundai Kauai N Line 16

Ata: o a suiga?

Mai se vaaiga matagofie, o le Kauai N Line e tu ese mai le vaega o totoe o le "uso" mo le i ai o taʻaloga pito i luma ma tua bumpers (faatasi ai ma se ea tele diffuser), uili faaofuofu i le lanu tutusa e pei o le tino, uili 18-inisi. ” fa'apitoa ma se fa'asuavai (faalua) fa'alava ma fa'auma chrome.

I totonu, o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga lanu faʻapitoa, faʻapipiʻi faʻapitoa, uʻamea uʻamea, lanu mumu ma le i ai o le faʻailoga "N" i luga o le pusi pusa, uili ma nofoa taʻaloga.

Hyundai Kauai N Line 7

I lenei mea e tatau ona matou faʻaopoopoina faʻamatalaga lelei ua uma ona matou faʻamamafaina i isi suʻega na matou faia i Kauai post-facelift, lea na vaʻaia ai le faʻaogaina o le fale i se oso maualuga taua.

Fa'ailoga - tulaga masani i lenei fa'asologa - o le 10.25" meafaifa'aili numera, le 8" multimedia touchscreen (fa'ataga le tu'ufa'atasia o le Apple CarPlay telefonipoto ma le Android Auto i le leai o se feso'ota'iga) ma le mea pu'eata fesoasoani tu'u i tua (ma fa'alogo i tua).

Hyundai Kauai N Line 10
O le tu'ufa'atasia ma le Apple CarPlay ma le Android Auto o lo'o uaealesi nei.

O mea uma e matua'i tu'ufa'atasia lelei i totonu o le Kauai N Line, e mafua ona o le fa'amafanafanaga ogatotonu fou. Ae o lenei B-SUV laʻititi taʻaloga o loʻo faʻaauau pea ona faʻamanuiaina mai se uiga manaia tele mo le vaega ma ofoina atu le avanoa e fetaui ma manaʻoga a le aiga.

O le avanoa i nofoa pito i tua ma le gafatia o le pusa ato (352 lita poʻo le 1156 lita ma le laina lona lua nofoa gaugau i lalo) e le o se faʻamatalaga i le vaega, ae e lava mo aso uma "poloaiga", e oʻo lava i tamaiti - ma nofoa ta'itasi - "i luga o le laupapa".

Hyundai Kauai N Line 2
E eseese le malosi o ato i le va o le 374 ma le 1156 lita.

48V faia se eseesega

Ae se'i o tatou o'o i le mea e sili ona taua, i masini. O le faʻataʻitaʻiga na matou faʻataʻitaʻiina, o le 1.6 CRDi 48 V N Line, e tuʻufaʻatasia ai se afi afi e fa-cylinder diesel ma 1.6 lita ma le 48 V semi-hybrid system, i le mea e foliga mai ia te aʻu o se "faaipoipoga" fiafia tele.

O lenei faʻaogaina o le "light hybridization" system e faʻaaogaina ai le afi / generator e sui ai le alternator ma le faʻamalo masani, lea e faʻafetai i se tamaʻi 0.44 kWh maa (faʻapipiʻi i lalo o le fola o atopaʻu) e mafai ai ona toe faʻaleleia ma teu le malosi e gaosia i le faʻavavevave, o le taimi lena. sauni e fa'aoga i so'o se taimi e mana'omia tele ai le malosi.

Hyundai Kauai N Line
O le 1.6 CRDi turbo fa'atasi ai ma fa'a'au'au fa'alava i totonu o lo'o fa'amaonia e matua avanoa lava e o'o lava ile pito i lalo.

I le aofaʻi o loʻo ia i matou le 136 hp o le mana (i le 4000 rpm) ma le 280 Nm o le maualuga maualuga, avanoa i le va o le 1500 ma le 4000 rpm, lea e auina atu i uili pito i luma e ala i le ono-ono iMT (intelligent manual transmission) gearbox. saosaoa ma le galuega "vaa". O le 7DCT (lua pipii ma fitu saoasaoa) o loʻo avanoa foi e fai ma filifiliga.

Diesel, lenei "temoni" ...

I luga o pepa, o lenei masini semi-hybrid o loʻo folafola mai ai le faʻaaogaina o suauʻu sili atu, lelei le faʻaogaina ma le faʻamafanafanaga tele - i loʻu teʻi, o le mea tonu lava na ou mauaina.

O se tasi lea o mataupu e mafai ona ou tusia ai, e aunoa ma le fefe, e faia e lenei taavale e pei ona folafolaina.

Hyundai Kauai N Line 18
O le grille pito i luma o loʻo i ai se mamanu faʻapitoa ma sili atu ata aerodynamic.

Ma o le matafaioi e toetoe lava o taimi uma i le powertrain, lea e aoga pea i le chassis sili ona lelei o le Kauai, lea e tusa lava po o le a le lomiga po o le afi o taimi uma o se tasi o talosaga sili ona manaia e ave taavale i le vaega.

I le taimi o lenei suʻega ma le Kauai N Line sa ou ufiufi toetoe lava 1500 km ma na mafai ai ona ou faʻataʻitaʻiina i toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma ma taimi. Ae o luga o le alatele na amata ai ona ia faatalitonuina aʻu.

Faʻatasi ai ma le mautu e tatau ona faʻamamafaina ma faʻatasi ai ma se faʻamama faʻalogo e amata ona faʻaalia avanoa pe a tatou sili atu i le 120 km / h, o le Kauai e maua ai i matou se tulaga lelei avetaʻavale ma faʻamaonia e sili atu le faʻalelei nai lo faʻataʻitaʻiga muamua-facelift , o se mea. e mafai ona tatou tauamiotonuina i le faapotopotoga o puna fou, absorbers faateʻia fou ma stabilizer pa.

Ma o nei mea uma a o "tuuina mai ia i matou" le averesi o le taumafaina e tusa ma le 5.0 l / 100 km (ma e masani lava i lalo), i taimi uma ma ni tagata se toʻalua i luga o le vaa ma i taimi uma ma se seevae atoa.

Hyundai Kauai N Line 4

Ose fa'amaumauga mata'ina ma e tele taimi na ta'ita'iina ai a'u e fesiligia pe tatau i afi fa'aonaponei Diesel le fa'ai'uga o le a vave ona latou maua.

Mo i latou o loʻo faimalaga i le tele o kilomita, aemaise lava i luga o le alatele, e tumau pea le manaia ma, sili atu i mea uma, sili ona lelei fofo, aemaise lava pe a lagolagoina e semi-hybrid faiga e pei o lenei i Kauai, lea e faʻataga ai tatou e "vaa". Ae o fesili na mo se isi aso - masalo mo se tala...

Ma i totonu o le taulaga?

Ina ua mavae le tele o selau kilomita i luga o le alatele, ua oo i le taimi e iloa ai le taua o lenei Kauai N Line i le taulaga. Ma o iinei, o le 48V semi-hybrid system, o le mea moni, o se aseta moni.

Hyundai Kauai N Line 3

O le faiga ta'avale e mata'ina le lamolemole ma o le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa sa matua lelei lava laa.

E ui lava i fa'ailoga tau ta'aloga o lo'o fa'aalia - o le "N" o se tusi fa'apitoa i totonu o le Hyundai... - E masani lava ona ou lagona e matua faigofie lava ona fa'aaoga lelei le ta'avale ma lenei Kauai ma ua fa'aliliuina i le fa'aaogaina o suau'u - toe fo'i! - maualalo: i totonu o le aai ou te savali pea i le 6.5 l / 100 km.

E tutusa pe sili atu le taua, o le savali i le taulaga ma lenei Kauai e le faʻaalia ai ni leo parasitic pe faʻaalia se faʻamalolo e matua matutu, lua itu e aʻafia ai isi faʻataʻitaʻiga i le vaega. E oo lava i luga o auala le atoatoa ma le 18" ala savali, o lenei Kauai e leʻi faʻafefe ma sa masani ona taulimaina lelei le le atoatoa o le asphalt.

Hyundai Kauai N Line 15
18” uili ei ai se mamanu patino.

I luga o auala i tua, e faateʻia le lelei o le laina o Kauai N pe a matou "tuu" i ai. E moni e tusa ai ma le malosi o le Ford Puma o loʻo faʻatauvaʻa pea, lea e ofoina atu ai se taʻavale e sili atu le vave ma sili atu ona saʻo, ae o suiga na faia e Hyundai i lenei toe faʻaleleia, ua matua faʻaleleia Kauai.

O le amio malosi e itiiti ifo le faʻaituau nai lo le mea e taʻua o "uso" masani, e mafua ona o le faʻaogaina atili o le faʻafefe i lenei N Line version, ma o le taʻavale e sili atu ona fesoʻotaʻi, aemaise lava pe a tatou faʻagaoioia le Sport mode, lea e aʻafia ai ( ma fa'asilisiliina) le tali fa'afoe ma le fa'aulu.

Su'e lau isi ta'avale

Pe o le taavale sa'o mo oe?

I lenei restyling, Hyundai taulai atu le tele o lona gauai i luga o sootaga eleele, folafola e siitia le tulaga o le faamamaina o le Kauai ma afi afi - latou sa'o maualalo ifo nai lo lomiga eletise o le faataitaiga - e aunoa ma le afaina o le dynamics. Sa Ia folafola mai ma… faataunuuina.

Hyundai Kauai N Line 14
O le mamanu nofoa taʻaloga e le afaina ai le mafanafana.

E le gata i le fa'aleleia atili, o le fa'amafanafanaga na maua ai fo'i se suiga taua ma o lo'o fa'aalia e o'o lava i lenei fa'ata'ita'iga fa'atasi ai ma le fa'ateleina o tiute tau ta'aloga, lea e foliga mai o le va'ava'ai fa'apitoa.

E matua agavaa lava i faʻaaliga uma na ou tuʻuina atu ia te oe, o le Kauai N Line na faʻamaonia o se B-SUV sili ona gafatia i totonu o taulaga, lea e faigofie ai le faʻaogaina, faʻaogaina tusilima atamai ma le maualalo o le faʻaaogaina o aseta taua.

Ae o luga o le alatele na sili ona faateia ai aʻu e lenei SUV Korea i Saute. O ia o la'u soa faamaoni mo le tele o selau o kilomita ma sa ia tausia lelei a'u i taimi uma. I le faaiuga o le malaga, leai se tiga i tua e lesitala (e ui lava i nofoa taʻaloga), leai se faʻalavelave ma leai se popolega.

Hyundai Kauai N Line 19

I le vaega mulimuli o laʻu suʻega "Na ou fanaina o ia" toetoe lava 800 km i se laina ma e leʻi faitio lava. Ma ina ua ou tuʻuina atu i le fale o Hyundai Potukale, o le meafaifaʻaili numera numera sa i ai le averesi o le 5.9 l / 100 km.

Mo na mea uma, afai o loʻo e suʻeina se B-SUV ma se ata le faʻaaloalo, ma le tele o meafaigaluega masani, fausia lelei ma faʻatasi ai ma se maliega malie i le va o le mafanafana ma le malosi, o le Hyundai Kauai o loʻo tumau pea se peti sili.

Ma i totonu o lenei N Line version o loʻo faʻaalia ai ia lava ma faʻailoga taʻaloga - matagofie ma faʻamalosi - e sili atu ona manaia.

Faitau atili