Ua fa'atūina e Brabus se fa'ainu fa'apapa mo le Mercedes-Benz C-Class Station

Anonim

O Brabus, o se tasi o faiaoga sili ona taʻutaʻua i le lalolagi, na faatoa faʻasalalau se pusa taʻaloga mo le Mercedes-Benz C-Class Station range.

I totonu ma fafo, o eseesega e lauiloa. O le malosi o le pusa na maua e Brabus ua suia atoa ai le Mercedes-Benz C-Class Station. Mai le ta'avale le manatu faapito a le aiga i le veni ta'aloga, na'o ni nai fa'amatalaga na suia.

E LEʻI MISIA: O le masina lenei, o se tasi o taʻavale sili ona mataʻutia Mercedes-Benz ua atoa le 25 tausaga. E te iloa o le a lea mea?

Amata mai i le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le laina AMG, na faʻaopoopoina e Brabus i fafo se spolier pito i luma ma faʻamaeʻaina e faʻataʻitaʻi ai le titanium ma i tua o se faʻasalalauga ea lapoʻa tele ma faʻamatagofie mata e fa. A tilotilo i le C-Class profile, o le a le mea e sili ona mataʻina o uili 20-inisi (225/35 ZR20 i luma ma le 255/30 ZR20 i tua) e amata ona faʻatautaia se pusa faʻamalolo mai Bilstein lea e tuʻu ai lenei Mercedes- Vasega C Station e Brabus e itiiti ifo i le 30mm le maualuga.

mercedes vasega c brabus 7

I totonu, o loʻo faʻaauau pea ona i ai le paʻi malosi o Brabus, e ala i kapeta faʻapitoa, e tele panels e ufiufi i paʻu ma Alcantara, alumini pedals ma speedometer ma faʻauʻuga e oʻo atu i le 340km / h. O se fa'amoemoega lelei e ta'u atu ai le itiiti... e le itiiti ona o le si'itia o le malosi e le taua:

C180 – sili atu 21hp (15 kW) ma 50 Nm;

C200 – sili atu 41hp (30 kW) ma 30 Nm;

C250 – sili atu 34hp (25 kW) ma le 50 Nm;

C220 BlueTEC – sili atu 35hp (26 kW) ma 50 Nm;

C250 BlueTEC – sili atu 31hp (22kW) ma le 50Nm;

O nei malosiaga uma na maua na'o le fa'aogaina o suiga ile pulega fa'aeletonika ole afi. Tumau i le faletusi ata:

Ua fa'atūina e Brabus se fa'ainu fa'apapa mo le Mercedes-Benz C-Class Station 3575_2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia matou Facebook ma Instagram

Faitau atili