Ua toe fo'i mai le Toyota Corolla. Fou osofa'iga!

Anonim

Seia oo mai i le taimi nei ua taʻua o Auris, o le talosaga a Toyota mo le vaega taua a Europa C o loʻo sauni e toe faʻaleleia lona igoa iloga i totonu o le kamupani Iapani: Corolla. E te manatua?…

Faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le amataga o le 2019, o le Corolla fou, lea na faʻauluina ai foi le Toyota's New Global Architecture, lea e taʻua foi o le TNGA, o le a maua i le tolu Auris tino: Hatchback, Sedan ma Van.

Faʻafetai i le faʻaofiina o lenei tulaga fou, o le tolu Corolla variants o le ai ai foi faʻaliliuga eletise. Ina ia fa'apea, fa'aaoga le fa'atekonolosi fa'atosina lauiloa a le fa'ailoga.

O le faʻaaliga a le lalolagi, e taʻua, o le Corolla Touring Sports van, e tatau ona faia i le isi Paris Motor Show, faʻatasi ma le hatchback. O le a tuʻuina atu uma i la latou faʻasalalauga taʻitasi, Toyota faʻaalia i se faʻamatalaga.

Manatua o le Toyota Corolla o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu i le lalolagi, ma sili atu i le 45 miliona iunite faʻatau atu talu mai lona faʻalauiloaina i le 1966.

Faitau atili