O le Mercedes-AMG C 63 fou, le plug-in hybrid, ua uma ona maua i suʻega

Anonim

Ua uma ona matou faʻamatalaga auiliili iinei e uiga i mea e faʻamoemoeina mai le fou Mercedes-AMG C 63 lea, i se faapuupuuga, o le a faia e aunoa ma lona V8 charismatic ma o le a maua ai se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tuʻufaʻatasia se fa-koliga i-laina ma se afi eletise, ma o le a amata foi le taavale fa-uili.

O lea ua matou maua muamua ata sipai o le faʻataʻitaʻiga i suʻega masani o le taumalulu, faʻatasi ai ma le muscular German saloon e foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina.

E ui lava i lea, e mafai ona iloa le masani a Panamerican grille e teuteu ai faʻataʻitaʻiga ma le faʻamaufaʻailoga AMG, o faʻamalo faʻamalo faʻatasi ma uili ma tisiketi taofi e fai lava si limafoai i o latou fua. E leai se masalosalo pe o le a le faʻataʻitaʻiga.

Mercedes-AMG C 63 ata sipai

O le mea e le mafai ona tatou iloa o mea faʻapipiʻi uiga ese e foliga mai o loʻo pipii mai i fafo o le pulou i tafatafa o le pito i lalo o le tioata. O a i latou? So'o se ituaiga masini su'esu'e e feso'ota'i ma le fa'amalologa? Tuu au fautuaga...

Tausaga fou i Affalterbach

O le mea moni, o loʻo i ai pea se faʻateʻia tele i luga o le filifiliga a le AMG e lafoaʻi le twin-turbo V8 lea na faʻailogaina le augatupulaga mulimuli o le C 63 - o le V8 sa masani i lalo o le pulou o le C-Class talu mai le uluai augatupulaga - faʻaalia i lona tu'u se fa'a'au'au fa'atasi fa'atasi ma se afi eletise.

Ua uma ona matou faʻamatalaina iinei pe aisea latou te leʻi faʻaogaina ai foi le fetu fou e ono-kosi e suitulaga i le V8, ae nai lo le siitia atu i le fa-silinder - e tusa lava pe M 139, o le tasi lea e faʻaogaina ai le A. 45 ma le A 45 S - e foliga mai o se laasaga mataʻutia.

E ui i le faʻafuaseʻi o le faʻaitiitia - afa o cylinders ma le afa o le suiga - e le o faʻamoemoeina o le Mercedes-AMG C 63 fou o le a sau ma le itiiti ifo o le "muso" nai lo le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei. O tala e faasino i le sili atu le malosi, le C 63 S, e oʻo atu i se mea e pei o le 550 hp.

Mercedes-AMG C 63 ata sipai

O se auala e toe totogi ai foi le ballast faaopoopo o le vaega eletise ma le taavale e fa uili. E ui lava i lea, o mea uma lava e faasino i lenei tekinolosi "monster" o loʻo molia latalata i le 2000 kg pe a faʻaalia. Toeitiiti lava 200 kilokalama sili atu nai lo le faʻalauiloaina talu ai nei o le tauvaga a le BMW M3 Competition, lea e itiiti foʻi le malamalama - o se eseesega o le a faʻaitiitia pe a oʻo mai le faʻataʻitaʻiga o le M3 e le masani ai.

O le Mercedes-AMG C 63 fou e tatau ona iloa mulimuli ane i lenei tausaga, ae o loʻo faʻamoemoe o lona faʻatauga e naʻo le amataga o le 2022.

Faitau atili