Mercedes-AMG C63 S Nofoaga. Muscle Car mo le aiga!

Anonim

Lautele ma mafanafana, taʻavale a le aiga e le masani ona fesoʻotaʻi ma le manatu o le faʻatinoga. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni tuusaunoaga i lenei "tulafono" ma le Mercedes-AMG C63 S Station na faʻataʻitaʻiina e Diogo Teixeira i lenei vitio o le faʻamaoniga o lena mea.

Fanau mai i Affalterbach, o le C63 S Station o loʻo faʻaalia o ia o se Muscle Car moni mo le aiga, o loʻo faʻaalia ai le V8 Biturbo ma le 510 hp ma le 700 Nm (e leai se ono i-laina poʻo le vaivai-hybrid faiga e pei o le E 53 4Matic + Coupe iinei. ) pasi atu i uili pito i tua.

E pei ona taʻu mai e Diogo ia i matou i le vitio atoa, o le C63 S Station o loʻo i ai le aofaʻi e ono o auala avetaʻavale e amata mai i se auala na fuafuaina mo fola maseesee e oʻo atu i le "Taitoatasi", "Faamafanafana", "Taaloga", "Taaloga + "ma, e pei ona e faʻamoemoeina. i se AMG, le "Tuuga" faiga.

Ae mo le aafiaga o le avetaavale, o le mea sili o le matamata i le vitio. Ae ui i lea, e mafai ona matou taʻu atu ia te oe o foliga vaaia e mafai ona taufaasese ma o le tele o faʻamaufaʻailoga e mafai ona matou faʻatulagaina e faʻaaogaina ai le 510 hp o se galuega e mafai ona maua e le tele o ituaiga avetaavale.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Meafaigaluega, meafaigaluega i soo se mea

Faatasi ai ma se vaega atopaʻu ma 460 lita o le malosi, tele le avanoa ma se tulaga lelei o tekinolosi (e ui lava e le o iai le MBUX infotainment system), na o le pau lava le mea e mafai ona taofia ai lenei loli mai le faletaavale o le tele o penisini. aiga o… le tau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mercedes-AMG C63S Nofoaga

O se van e fai ai pito i luga? Faatasi ai ma le C63S Station e mafai.

Aua, faatasi ai ma se lisi tele o meafaigaluega (ma filifiliga), o le Mercedes-AMG e mafai ona e vaʻaia i lenei vitio tau "naʻo" 148,000 euros (lea ua uma ona faitauina ma le tusa ma le 19,000 euros i filifiliga sa i ai).

Mercedes-AMG C63S Nofoaga
O le saoasaoa maualuga o le 280 km / h, 0 i le 100 km / h i le na o le 4.1s ma le faʻaaogaina o le 12.5 l / 100 km (16 l / 100 km pe a "toso" e ia), o nisi nei o numera o le C63S Station.

Faatasi ai ma "togafiti" o loʻo avanoa i le C63 S Station o le 19" AMG uili (2250 euros), le matagofie matte lanu efuefu vali (2650 euros) poʻo le AMG Performance nofoa (lea e tatau ona tele le viia ma e tau 2400 euros). ).

Faitau atili