Ua toe faafou le Hyundai Kauai Hybrid ma ua sili atu ona tauva. Pe o se filifiliga pea e mafaufau i ai?

Anonim

Ina ua mavae le toeitiiti lua tausaga na maua ai le avanoa e faataitai ai le Hyundai Kauai Hybrid , "Na finagalo le iʻuga" ou te toe feiloaʻi ma ia ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga a Korea i Saute o le faʻamoemoega o le toe faʻaleleia o le ogatotonu o tausaga.

Pe a faatusatusa i le taavale na ou aveina i le faaiuga o le 2019, e tele atu suiga nai lo le mea na faamoemoeina. I le pito i luma, o le pito i luma fou na sau e "faʻafouina" foliga o Kauai ma, i loʻu manatu, na ofoina atu ia te ia se sitaili sili atu ona ausia, faʻamalosi ma e oʻo lava i taʻaloga, o se mea e faʻafeiloaʻi i se SUV / Crossover e masani ona viia mo ana amioga malosi.

I le pito i tua, o suiga na sili atu le faautauta, ae e le itiiti ifo le ausia, faatasi ai ma le sili atu o le faʻaogaina o mata ma le toe faʻaleleia o le bumper e maua ai se faʻafouga faʻafeiloaʻi i le faiga o le ata Korea i Saute.

Hyundai Kauai Hybrid

I luga o le foliga, ma na o le vaʻaia mai fafo, o le Kauai Hybrid o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le mea e sili ona talafeagai. O le feagai ai ma le tauvaga e le mafaagaeetia, e pei o le Renault Captur poʻo le Ford Puma, o le "fou" foliga o le talosaga a Korea i Saute na toe tuʻuina atu ai, i le taimi nei, le mafai ona tu i fafo i le motu o tagata.

Sili atu tekinolosi totonu, ae toetoe lava tutusa

Afai i fafo e iloa ai le eseesega, o totonu e sili atu (sili atu) le faautauta. E moni o loʻo i ai se matou fou 10.25" meafaifaʻaili numera (atoa ma faigofie ma malamalama e faitau) ma, i le tulaga o le iunite faʻataʻitaʻi, o le 8" mata ma se faʻaoga fou infotainment e faigofie foi ma faigofie ona faʻaoga ( e mafai e le lau ona fua fua le 10.25”).

O isi mea uma sa tumau pea. O lona uiga o loʻo faʻaauau pea ona i ai i matou ergonomics faʻamaonia-faʻamaonia, o se faʻapotopotoga malosi, ma le tele o mea e sili atu le faigata nai lo le vaivai i le paʻi, faʻatuai i tua i le faʻamalieina o mea na ofoina mai e faʻataʻitaʻiga e pei o le Captur poʻo le Puma (ae i le laina. ma mea e ofoina atu, mo se faataitaiga, le Volkswagen T-Cross).

Ua toe faafou le Hyundai Kauai Hybrid ma ua sili atu ona tauva. Pe o se filifiliga pea e mafaufau i ai? 3622_2

O le fale o loʻo faʻaauau pea ona i ai se foliga faʻaonaponei ma, sili atu i mea uma, ergonomics lelei.

Ae mo isi mea uma, o mea uma na ou fai atu ai toeitiiti atoa le lua tausaga talu ai e tumau pea le le suia: avanoa e lava e faʻafeiloaʻi ai tagata matutua e toafa ma le ato ato ma le 374 lita, e ui lava e mafai ona ausia le tele o manaʻoga o se aiga talavou, e laʻititi i lalo ole vaega. averesi.

Lelei ma faʻamalosi: o se faʻatusatusaga manumalo

E le pei o totonu ma fafo, afai e i ai se vaega e leʻi faʻaogaina i lenei faʻaleleia, o le mea tonu lava o le masini. O le mea lea, o loʻo faʻaauau pea ona i ai se masini faʻapipiʻi e aofia ai le 1.6 GDI gasoline engine o le 105 hp ma le 147 Nm ma le afi eletise o le 43.5 hp (32 kW) ma le 170 Nm, lea e ofoina atu faʻatasi le mana tuʻufaʻatasia o le 141 hp ma le 265 Nm.

I le taimi muamua na ou faʻafesoʻotaʻi ai ma lenei inisinia, o lona uiga autu o le lamolemole ma toetoe lava a le iloa le auala e sui ai le hybrid system i le va o le afi afi ma le afi eletise. E taua foi le taʻua o le ono-saosaoa otometi gearbox e aloese mai le masani "auditory le mautonu" mafua mai CVT gearboxes.

Ua toe faafou le Hyundai Kauai Hybrid ma ua sili atu ona tauva. Pe o se filifiliga pea e mafaufau i ai? 3622_3

E ui i foliga faigofie, o nofoa e faʻalelei ma ofoina atu le lagolago pito i tua talafeagai.

O nei mea uma e faʻaalia ai le Hyundai Kauai Hybrid o se tasi o fuafuaga sili ona taugofie o le South Korean SUV/Crossover range. I le taimi atoa o le suʻega, o averesi na alu i le 4.6 l / 100 km, faʻasolo i lalo i le 3.9 l / 100 kilomita i le "Eco" mode ma faʻatasi ai ma se taʻavale faʻatonutonu.

I le "Sport" mode, o le Kauai Hybrid "ala i luga" ma faʻavavevave ma iʻu ai i le i ai o ni finauga faʻainisinia e suʻesuʻe ai le malosi malosi o se taʻavale ua maeʻa ona viia ma, e tusa ai ma Hyundai, o le sini o le faʻaleleia o lenei toe faʻaleleia (le puna, fa'amau ma pa fa'amautu ua toe fa'aleleia).

Hyundai Kauai Hybrid
O le pito i tua ua itiiti le suiga ae o loʻo tumau pea.

O ese'esega mai aso ua mavae e faigata ona iloa, peita'i ose mea lelei lea. A uma mea uma, o loʻo faʻaauau pea ona i ai se faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se amio, e sili atu nai lo le aoga, e mafai foi ona malie, faʻatasi ai ma se taʻavale vave, tuusaʻo ma saʻo ma se faʻamalologa e mafai ona pulea lelei gaioiga o le tino.

Su'e lau isi ta'avale:

Pe o le taavale sa'o mo oe?

Ua mavae tausaga, ua oo mai le toe faaleleia ma ua vaaia e le Hyundai Kauai Hybrid le malosi o ana finauga. A aunoa ma le manaʻo e avea ma sili ona masani i le SUV / Crossover, o le Kauai Hybrid e foliga mai o loʻo i ai se isi faʻamoemoega: ia faʻafeiloaʻi tagata faʻatau oe, e le manaʻo e faʻaumatia le taumafaina lelei, e le faʻasalaina foi se talosaga e sili atu le fiafia nai lo le averesi i faaupuga. o le ave taavale ma le amio.

Hyundai Kauai Hybrid
Ole faiga fou ole infotainment ua mae'a, vave ma faigofie ona fa'aoga.

I le avea ai o se hybrid masani, o le Kauai Hybrid e le manaʻomia le "plug in". Mo i latou e tietie i le tele o kilomita i totonu o le taulaga, ma o le plug-in electric or hybrid option e tutusa lava ma faʻalavelave pe a faʻapipiʻi le maa, o le talosaga a Hyundai atonu o le fofo saʻo lea e ausia ai le faʻaitiitia o le taumafa.

E le gata i lea, e ausia ai foi se faʻamaoniga faʻamaonia i fafo atu o le taulaga i le taulaga, ausia, mo se faʻataʻitaʻiga, taumafa i le maualuga o le tiso i luga o le auala tatala.

Afai i lenei mea matou te faʻaopoopoina se tau lelei / meafaigaluega faʻatusatusa ma le (umi) faʻamaonia mai Hyundai, o le Kauai Hybrid o loʻo faʻaauau pea ona i ai le "malosi" e taia ai tagata fou.

Faitau atili