Mercedes-Benz A 250 e (218 hp). E totogi le ulua'i Vasega A plug-in hybrid?

Anonim

Ina ua uma ona vaai i le toatele o o latou “uso matutua” o faaeletise i latou lava, sa faapena foi le Vasega A ma o le taunuuga o le Mercedes-Benz A 250 ma lea fetu i se isi vitio i luga o la tatou ala YouTube.

Aesthetically, o le muamua A-Class plug-in hybrid e toetoe lava tutusa ma le A-Class faʻapipiʻiina faʻatasi ma se afi afi, o mea tutusa e oʻo atu i totonu, lea e faʻafefe ai le eseesega i lalo ifo o se seti o menus patino i le infotainment. faiga e uiga i le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Ae mo le inisinia, o le Mercedes-Benz A 250 e tu'ufa'atasia le 1.33 l fa-silinder afi ma le 75 kW po'o le 102 hp afi eletise (lea e avea foi ma se amataga mo le afi afi) ofoina atu le mana tu'ufa'atasi o le 218 hp (160 kW). ) ma le tu'ufa'atasiga aupito maualuga torque o le 450 Nm.

Mercedes-Benz A 250 ma

O le faʻamalosia o le afi eletise o se maa lithium-ion ma le malosi o le 15.6 kWh. Ae mo le tauina, i totonu o le Pusa Pusa e 7.4 kW fa'atasi ai ma le isi taimi (AC) o le maa e 1h45min e alu ai mai le 10% i le 100%. Faatasi ai ma le saʻo o le taimi nei (DC), e mafai ona toe faʻaleleia le maa mai le 10% i le 80% i le naʻo le 25 minute. O le tutoʻatasi na faʻasalalau i le 100% eletise eletise o loʻo i totonu o le 60 ma le 68 kilomita.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faia o faʻamatalaga, o loʻo i ai se fesili faigofie lava e tulaʻi mai: o le a mafai e le Mercedes-Benz A 250 e ona totogi mo suiga faʻapitoa e faʻapipiʻiina i se afi afi? Ina ia mafai ona e mauaina "tuu atu le upu" ia Guilherme Costa:

Faitau atili