Volkswagen ID.4 manumalo World Car of the Year 2021 trophy

Anonim

O le isi lomiga o le Faailoga Taualoa a le Lalolagi , o le taui sili ona talafeagai i le lalolagi o taavale afi, lea i tausaga taʻitasi e faʻamaonia ai talosaga sili ona lelei i ona vaega eseese.

O LE Volkswagen ID.4 manumalo i le taui sili ona mana'omia, le Ta'avale a le Lalolagi o le Tausaga 2021 (Ta'avale a le Lalolagi o le Tausaga 2021), tu i luma o le Honda ma Toyota Yaris, o isi fa'ata'ita'iga e lua na fausia ai le lisi o le au fa'ai'uga e to'atolu. Volkswagen ID.4 o lea ua manumalo Kia Telluride, le manumalo tele o le lomiga 2020.

O lenei Top 3 i le lalolagi, lea ua taualuga i le filifiliga o le Volkswagen ID.4 mo le Taʻavale a le Lalolagi o le Tausaga, na mafua mai i le palota a le jury e aofia ai le 93 tusitala mai le 24 atunuu - Guilherme Costa, co-faavae ma faatonu o Razão Automóvel, sa avea ma sui o Potukale talu mai le 2017 - lea na ia filifilia mai se lisi muamua o 24 faʻataʻitaʻiga, mulimuli ane faapuupuuina i le 10, ina ua maeʻa se palota muamua na suʻeina e KPMJ.

O manumalo uma o le 2021 lomiga o le World Car Awards

I le faaopoopo atu i le ID.4 o le World Car of the Year 2021, e tele atu tagata manumalo i isi vaega o le World Car Awards. I le World City of the Year 2021 (World Urban Car) vaega, o le manumalo tele o le Honda ma , lea na tu i luma o le Honda Jazz ma le Toyota Yaris.

Honda ma
Honda e, Aai a le Lalolagi o le Tausaga 2021.

O le igoa o le Taʻavale Faʻalelei o le Tausaga 2021 (World Luxury Car) na tuʻuina atu i le fou Mercedes-Benz S-Class (W223), lea ua uma ona tofotofoina e Guilherme Costa i luga o le vitio.

Mercedes-Benz fou S-Class PHEV W223
Mercedes-Benz S-Class, Ta'avale Taulaga a le Lalolagi o le Tausaga 2021.

O le fu'a a le Stuttgart brand na tu matilatila ma isi tagata mulimuli e to'alua, o le Land Rover Defender ma le Polestar 2.

I le Ta'aloga a le Lalolagi o le Tausaga 2021 (World Performance Car) vaega, na ataata le manumalo Porsche 911 Turbo , i se vaega lea na faia ai foi e le Toyota GR Yaris ma le Audi RS Q8 le lisi mulimuli.

Porsche 911 Turbo
Porsche 911 Turbo, Taaloga a le Lalolagi o le Tausaga 2021.

Mulimuli ane, o le World Car Design of the Year 2021 na tauaaoina atu i Land Rover Defender , lea na sili atu ai le Honda ma le Mazda MX-30.

Land Rover Defender 90
Land Rover Defender, World Design of the Year 2021.

Manatua ua uma ona matou maua le avanoa e ave ai le Land Rover Defender fou i totonu o le taulaga ma luga o le ... oneone!

Faitau atili