Pisinisi Arapi. O fa'atautu'i a Pagani Zonda e faitau miliona lona tau

Anonim

Su'e se tasi Pagani Zonda i le fa'atautu'i e toetoe lava pei o le sailia o se nila i totonu o se fa'aputu vaomago. Ae ui i lea, i le va o le vaiaso e lua kopi o le taʻavale taʻaloga a Italia na faʻatautuʻi ma, manaia, uma i Sasaʻe Tutotonu.

O le mea muamua, o le Pagani Zonda Riviera, na fa'atautu'i e Silverstone Auctions i se mea na faia i Saudi Arabia. Fa'atau atu mo le 5.5 miliona tala (e tusa ma le 4.9 miliona euros) O lenei kopi e iai se tala faasolopito manaia.

Na fanau muamua o se Zonda F, na toe foʻi i le falegaosimea ina ia suia i le tasi-off version ua taʻua o le Riviera. Na amata i le mauaina o le tele o panels i le carbon fiber, o se apa'au pito i tua i le mea lava e tasi ma le faʻaogaina o le ea i le taualuga.

Pagani Zonda Riviera

I tulaga tau inisinia, o le 7.3 l V12 na vaʻaia le maualuga o le malosi i le 750 hp. O le faʻamaeʻaina o le tele o suiga o loʻo faʻaogaina i luga o lenei Zonda Riviera o se faiga faʻaoga "faʻapipiʻi". I le aofaʻi, ina ua faʻatau atu lenei kopi, e naʻo le 900 km.

Pagani Zonda Riviera

O le Pagani Zonda Aether

Ae mo le isi Pagani na fa'atautu'i, o le Zonda Aether ma, afai e te manatua, ua uma ona matou talanoa atu ia te oe i nai masina talu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na faia i le 2017, o lenei kopi tulaga ese na faʻatau atu i se faʻatautuʻi na faia i Abu Dhabi mo se $6.05 miliona maualuga (e tusa ma le 5.46 miliona euros). Afai e te manatua, na fuafuaina e le RM Sotheby o le a faʻatau atu lenei mea i le va o le 4.5 ma le 5.5 miliona tala (tusa ma le 4 i le 4.4 miliona euros).

Pagani Zonda Aether

Faʻatasi ai ma le carbon fiber bodywork, o le Zonda Aether e vaʻaia le 7.3 l V12 e tuʻuina atu le 760 hp lea e lafoina i uili pito i tua e ala i le ono-saosaoa manual gearbox, o se mea e le masani ai i le Zonda.

Faitau atili