Toyota Mirai. Ua uma ona tatou iloa le tau o le taavale hydrogen muamua i Potukale

Anonim

O lo'o fa'amaoni Toyota i le fa'amaoniaina o uiga lelei o tekonolosi Fuel Cell - o se tekonolosi ua fa'asalalauina, i le lalolagi atoa, manatu o fa'ailoga ma tagata fai faiga fa'avae. E i ai i latou e talitonu, ma e i ai foi i latou e masalosalo e uiga i lona ola.

O masalosaloga ua leva ona masani ai Toyota. A uma mea uma, o le "Sauai Iapani" lea na amataina le eletise eletise i le 1997, faatasi ai ma le uluai augatupulaga Toyota Prius, i le taimi na le talitonu ai i le eletise o le taavale.

Toe fo'i atu i le taimi nei, ua naunau le Toyota e aga'i atu i le "sosaiete hydrogen". O le carbon neutral society, lea, e tusa ai ma le Toyota, o le hydrogen o le a faia se sao tutotonu i le teuina o faʻaopoopoga o gaosiga mai mea faʻafouina ma i le felauaiga o taavale, loli, pasi, vaʻa ma e oʻo lava i vaʻa tetele - o se tasi o faʻapogai tele o le filogia i le lalolagi atoa. . E le ona o le le talitonu i taavale eletise e ola maa, ae ona o le talitonuga i tekinolosi Fuel Cell.

Toyota Mirai

Toyota Mirai

Le lelei o taavale hydrogen

I le va'aiga a Toyota, o ta'avale eletise e fa'aogaina maa ose filifiliga sili lea mo le mamao ma le mamao. Ae i se mamao e sili atu latou te faʻaalia ai ni tapulaʻa.

Tapula'a e tali atu ai Toyota i le Mirai fou. O se saloon o loʻo faʻaalia i lenei augatupulaga lona lua ma se mamanu sili atu ona manaia, sili atu avanoa i totonu ma sili atu le lelei Fuel Cell system, e le gata i le faʻaaogaina ma le gaosiga o le gaosiga.

Le matou su'ega vitio:

O lo’o fa’amoemoe le Toyota e fa’a 10 fa’ateleina le fa’atauina atu o le Toyota Mirai lona lua ma o le taimi muamua lea, o le a maua i totonu o le tatou atunu’u. O le Toyota Mirai na taunuu i Potukale ia Setema, ma tau e amata i le 67,856 euros - 55,168 euros + VAT mo kamupani, aua o lenei lafoga e 100% toese.

O le fa'alavelave tele o lo'o feagai ma le Toyota Mirai

O le galuega faapisinisi a le Toyota Mirai fou o le a i ai se faʻalavelave tele i luma: o le fesoʻotaʻiga sapalai. O loʻo faʻaauau pea ona tamoʻe Potukale "ina ua maeʻa le leiloa" e tusa ai ma nofoaga e faʻatumu ai le hydrogen - ma e uiga i nofoaga faʻapipiʻi mo taavale eletise, e mafai ona matou fai atu tutusa. E ui lava i le mea moni e faapea o lo tatou atunuu, e ala i Caetano Bus, o se tasi o "auupega faaauupegaina" a Toyota i le gaosiga o pasi hydrogen.

O le fa'alauteleina o atina'e sapalai o lo'o mana'omia e FCVs e ono alu ile 10 i le 20 tausaga, pe sili atu fo'i. E mautinoa lava ose auala umi ma lu'itau. Ae peitai, mo le manuia o le lumanai, o se ala e tatau ona tatou mulimuli ai.

Yoshikazu Tanaka, Inisinia Sili o Toyota Mirai

I le isi itu, i luga o le auala, o le Toyota Mirai e taua uma ana finauga. E lelei ona fausia, fa'alelei, vave ma sili ona lelei. E le foliga mai foi o le tau o se faʻalavelave i lou manuia. Tu'u atu i le sosaiete hydrogen? O le a tatou vaai.

Faitau atili